206

Смях

преди 10 години

До азАбе байчо, ти незнам колко дипломи за висше образование имаш но съм сигурен че повечето дето вирите глави колко сте образовани не познавате неща като посоките на света стрелките на часовника и ляво и дясно а ми се напъвате за интелигенция. Цитат: "Българите като сте толкова работливи и интелигентни, защо сте толкова бедни?" Докато викате "Оставка" и не предлагате НИЩО градивно ще ви наричам "Викачи" за да не съм вулгарен !

205

neni4a

преди 10 години

До А.Кутев 212 То ако бяха само писачите от БСП,хаир да е.А то и от партията ГЕРБ,са се навъдили много. Та присмял се Хърбел на Щърбел

204

Анонимен

преди 10 години

214 също.

203

mitova

преди 10 години

216 и 217 са платени герберски тролчета. Толкова личи, че няма накъде !

202

mitova

преди 10 години

216 и 217 са платени герберски тролчета. Толкова личи, че няма накъде !

201

аз

преди 10 години

на всички комунисти трябва да ви е ясно, че младите, образованите, работливи хора не ви обичат, не ви избрахме да ни управлявате а откраднахте власта од нас с ДПСто и Атака. Така че тези и следващите избори ще изчезнете завинаги ***, 100 години не можем да се отървем от вас. не герб не бойко не цветанов, а интелигенцията ще ви свали, младите, учените. Оставаме пенсионерите и *** на вас ***.

200

Анонимен

преди 10 години

Такова истерично крещене без мярка срещу ГЕРБ и Б. Борисов е достатъчно ярък знак, че всички останали са с много повече грехове от него. Излагат се тройната коалиция, а с пълна сила им помага Николай Бареков, чиято наглост в момента никой не може да надмине. Такъв арогантен популист никога не сме имали. Със собствени пари правел кампанията си. Боже! Равен по словесна омраза му е само Сидеров, но на него вече никой не му вярва. Дано хората не се излъжат за пореден път и да дадат път на Бареков.

199

Гочо

преди 10 години

Ха така!...С Тримапо-сигурно ще ги заведена бунището.

198

TankoBG_

преди 10 години

Този конгрес на ГЕРБ разби окончателно илюзиите на Станишев, Местан и Сидеров за влизане отново във властта. Това, което се очаква от тях до изборите е да минират държавата и нейните институции, да опразнят напълно държавната хазна, да сключат колкото се може повече и по-*** договори, накрая да си гласуват един закон, който да им осигури неприкосновеност (както направиха в края на мандата на предишната тройна коалиция) и да се приберат в бърлогите си. Само че този път номерът няма да мине.

197

БАБА КУНА

преди 10 години

БАНДА ***, ГЕРБАДЖИЙСКИ МАФИОТИ !

196

А.Кутев

преди 10 години

В интернет отново излиза порция опорни точки към симпатизантите на БСП, които активно пишат коментари в десетки сайтове. Целта е да изградят обществено мнение по важни въпроси. Интернет троловете, както са известни, са отбор от анонимни хора, натоварени със задачата да пишат мнения във форумите и новинарските сайтове.

195

*

преди 10 години

много евтино искаш да минеш...

194

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До ИСКАМРазрешавам...

193

*

преди 10 години

Ще ви връчкам в гъзовете много лошо, да знаете!

192

спасителят от сос

преди 10 години

Ей, гномове грозни, хитри и прикрити! Сложили сте що-годе представителни на вид хора като тия, на които да диктувате в ухото, докато се правят на управляващи; ще изскочите на светло. Ще се види що за *** *** сте всичките тука писачи, коментатори, политолози, сценаристи и лечители като измисленият от вас Менгеле (но в живота сте наистина такива).Гответе си много чифтове ***!

191

анонимен

преди 10 години

До 201! Разбира се че ще подкрепя Бареков и Петров пред Боко и ЦВетьо.

190

ИСКАМ

преди 10 години

Искам охранителя на Тодор Живков за премиер и всичкознаец!Искам олигарха ББ да назначи олигарха Плевенлиев за презиент с пълни костинбродски чували!Искам да ме подслушват безконтролно ЦЦ и да ме мачка Фидосова!Искам Дянков да ми окраде здравните осигуровки!Искам по заповед на ББ да ми замразят заплатата и живота 4 години!Искам да плащам високи сметки за ток на фотоволтаиците на ББ и Бориславова!Искам да се правя че не разбирам как се гаврят ОЛИГАРСИТЕ облечени във власт ББ, ЦЦ, ИФ, ИТН

189

к

преди 10 години

Изпята песен от ГЕРБ нищо нова а съмо отчаяние и калинки.

188

Анонимен

преди 10 години

Другари подписахме ли договора за сътрудничество със Северна Корея ? Нямам търпение да ни научат как се създават по хубави паметници на деца и жени с калашници в героични пози. В сферата на науката също могат много да ни покажат. Например как се изпраща човек на луната с балистична ракета. Това е невероятна технология която никой до сега в света не е направил. Те дори са донесли от там проби които са ги връчили на великия вожд Ким Чен Ун но как това да го знаят западналите демократчета.

187

24

преди 10 години

Трябва да е луд, за да "жертва" г-н Цветанов.Свидетели сме на същия сценарий, който години наред работеше с/у г-н Иван Костов (и успя)!Години наред повтаряха едно и също отвсякъде - от радия, телевизии и пр., с повод и без повод. И частично успяха - частично го отстраниха.Само че Борисов не е вчерашен - постановката му е абсолютно ясна. Не само, че не го елиминира, но го подкрепя с още двама асистенти!