140

pepi

преди 10 години

ne sam partiina za da komentiram

139

Анонимен

преди 10 години

Рекетьор рекетьора не храни, но тежко му ако не му е под ръка.

138

елементарно Уотсън

преди 10 години

Цвъки казал на Бойко: А ме чушнеш - а улитаме заедно, зер една и две ли бяха общите им престъпления. Така че и двамата са пътници -единият за Централния или Пазарджишкия ( както реши Дирекцията на местата за изтърпяване на наказанията на лишените от свобода), а другия за ония свят, като излезе Йоца.

137

Еи пустиняци

преди 10 години

И от ляво и отдясно тука.Я да видим имали поне един,които да харесва Цветанов.Напишете аз ако има.Такъв *** скоро не е имало.Деистваите

136

Погледнете истината

преди 10 години

Погледнете постове13-102 и 139 ,после вижте11 и 127 и ще се убедите че Йотов-четата яко копират и постват едни и същи коментари през определен период от време!!!!Това доказва че им се плаща "на бройка постове",а също така че са толкова *** че не могат да измислят нови ,или че могат да пускат по форумите само това което е одобрено от"работодателя"!!!!Със сигурност има и други еднакви постове но трудно се откриват просто тези ми направиха впечатление!!!

135

!!!

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

134

вихър

преди 10 години

В цялата история за Пеевски и Цветанов едно е сигурно ,Цветанов безброй много пъти е досаждал на Пеевски за нелегални поръчки и прикриване на престъпления !

133

вихър

преди 10 години

До каквото се докопа граби и унищожава ! Опасна личност е Цветанов !

132

Анонимен

преди 10 години

ББ спря заробващия проект Белене, който щеше да ни вкара в хиперлинфлация и да ни фалира окончателно! Спря опасния за екологията ни проект Бургас-Александруполис! Само за тези 2 неща той вече влезе в историята, като единствения ни политик и премиер след Стамболов, който се опълчи срещу интересите на Кремъл и защити българските интереси за разлика от червените ***!

131

бимбо

преди 10 години

До До бимбо 150как? като скимтя пред хилъри и сдаде управлението след телефонен разговор с путин? като смята ердоган за патриот и лидер номер 1? цацаров избран от шефа? познато? тоест опряхме до бодигарда на ТЖ, до паркировача на колите на маджо? до потомствения комунист с билет и кумир ТЖ, син на милиционер, напуснал системата поради отказ от деполитизация? на колко години си?

130

До бимбо 150

преди 10 години

Бимбо ли си къв си, но първо, аз не съм платен и второ, за да хвърчи перушина трябва съда да е български, а не комунистически, но поне Бойко им спря лапачката, за това толкова плюеха и продължават да плюят срещу него! Но аз съм сигурен в едно, ако след време станем президенска република и ББ стане президент, който вече ще има власт над съда, то тогава тогава съм сигурен, че ББ ще им извие ръцете на крадливите комунисти! Защото досега многократно доказа че на първо място е патриот и държавник!

129

Анонимен

преди 10 години

А дано Цветанов да остане зам. председател! Колкото повече време е на тоя пост и си показва мутрата по телевизиите, толкова повече ще отблъсква нормарните хора от ГЕРБ! Пожелавам му този пост искрено! АМА МНОГО ИСКРЕНО!

128

бимбо

преди 10 години

До Анонимен 149верно? това ти ли го измисли? колкото хвърча перушина през почти четирите години управление? как може да има хора пишещи про-бсп или про-герб срещу пари? такова падение.

127

Анонимен

преди 10 години

Една от опорните точки на Пиар агенцията на Моника Станишева е червените ***, платени с парите на комунистите да се плюе колко се може повече по ББ и ЦЦ, защото ги е страх хората да не гласуват за ГЕРБ и да ги върнат на власт, щото ще хвърчи перушина от червения кокошарник! Те са наясно, че върне ли се Бойко, лапачката им пак ще спре, затова ежедневно създават всевъзможни компромати срещу него и хвърлят огромни средства да го злепоставят чрез подслушване, миксиране на записите и всякакви ак

126

Mъка, мъка

преди 10 години

са му носят гайлето герберастите. Куче кокал пуска ли? ...

125

жоро

преди 10 години

И двамата са яли от меда ,не става единия да бъде са той лош.

124

ИЛИЯ

преди 10 години

Как се разгранечил от Цветанов видяхме ,всички знаем че е зависим от Цецо .

123

Босс

преди 10 години

Борисов ще се отблагодари на Фандъкова ,че допусна на неговите *** да плокират София.

122

митко

преди 10 години

Борисов и Цветанов са заедно в далаверите и в ограбването на държавата.

121

иван

преди 10 години

Днес има на едно място повече престъпници даже и от затворите.