10

*

преди 10 години

До тцЪАми аз живея на голям баир всичкият лед да се разтопи и всичкият дъжд да се излее не може да ме изненадА /единствено зимата ме изненадва всяка зима/ . Но думата ми е за друго : Сакън не продавайте имоти на тези гадове !

9

11

преди 10 години

Тепърва ще разберат как реагира Природата на извращенията, които се опитват да натрапят на света. Да четат Библията и да променят похода за налагане на всичко противоестествено като политкоректно, преди океана да погълне целия им остров!

8

Анонимен

преди 10 години

На 21-ви пак ще ги оплющи

7

дедо

преди 10 години

Има ГОспод!

6

Анонимен

преди 10 години

Не знам кво има ама там ред има!Хората там са много учтиви и добри особено възрастните !Добре че се върнах че Лондон е буквално потопен...Дано по малко жертви да има и пази боже от урагани!!!

5

тцЪ

преди 10 години

До *Бе ти се радвай, че тука не е паднал такъв дъжд, защото сме се умрели. А и да вали пороен дъжд без прекъсване в рамките на седмици, всеки ще бъде изненадан. При нас нито Гражданската защита ни е със света, нито пък хората знаят какво да правят в такива ситуации, нито нищо.

4

666

преди 10 години

Има Господ и той е българин, защото наказва западняците за техните идиотщини дето сипят върху главите ни!Дано не им се размине затриването от лицето на земята!

3

*

преди 10 години

Интересна рабата уж са много напред и не можем ги стигнА , а дъждът ги изненадА

2

за жалост

преди 10 години

Лошото е, че ще пострадат обикновените хора, англичани и имигранти, а богатите и ПОЛИТИЦИте ще се скатаят като плъхове, на сишинка и топло.

1

nana

преди 10 години

ne sam tam , v selo sam