38

Имани

преди 10 години

Уау, эаглавието е направо трепач:-))) Нямам думи......!!!!!

37

Влади-Мир

преди 10 години

Естествено че си Одисей, личи си по гласните и съгласните. И има малка разлика , аз съм принуден да предполагам кой го е написал , а ти знаеш.(съдийски фактор) пп и не е Свят, а Мир;-))

36

Влади-Мир

преди 10 години

Шайбу, шайбу ...., но американския съдия казва дали ще има гол(малко странно американски съдия на мач Русия-Сащ), добре че е в групите щото публиката ще го изнасили другия път;-))пп Шопе ти ли си? Що се криеш като мишка?;-))

35

Влади-Мир

преди 10 години

"След като прекоси тревната площ, разделяща американската от канадската олимпийска къща с огромно червено кленово листо, изрисувано отстрани, Путин се спря при група канадци, които го приветстваха шумно. Той им благодари и изрази надежда, че ще се видят с тях на финала по хокей."---Нормално е Подполковника да пофлиртува с бъдещия си електорат от американските провинции:-))пп Чувстват се сирачета американчетата, въпреки че дори съдията беше американец в днешния мач;-))

34

Гошо

преди 10 години

До SS TOTENKOPFАма Червената армия ви скъса *** от бой! Още висърби. Има и умни немци - търгуват си хората и хич не им пука. А Русия е нещо велико, необозримо. И е страшна сила, нищо, че военния й бюджет е 20 пъти по-малък от американския. Най-четящият народ на света. Имат умници, таланти във всяка област. Аз, за разлика от теб и в Метрополитън, и в Мариинския, и Большой зал филармонии в Санкт-Петербург, и в Малый, и в Большой театр, и в Клемльовский зал, и в "Глинка". Понял, *** падла?

33

Анонимен

преди 10 години

Русия си варви нагоре икономически Путин превооражава руската армия голяма работа че Балгарските Турци го плуят дреме му ЗА НЯКВИ УМРЕЛИ ГЛАВИ В ГЕРМАНИЯ

32

kremenaabv

преди 10 години

щатите треснаха русия на хокей

31

Adolf Hitlerski

преди 10 години

забравих че с лайненца не трябва да се занимаваме- най-много да се размиришат и да ОПИТАТ да цапат,хаххаха .*но какво повече и как повече да изцапа себе си...гледа да оцапа някой минаващ! Когато ФАКТИТЕ удрят..говненцата се разплискват,така е,таварищ! Крадецът вика 'Дръжте крадеца!'..Болникът вика 'вижте болника!' хехеххехе....Ако не си у Рашата-какво правиш извън Рашата,върви ,де?! ЗЗЗЗЗЗЗбогом- по ламбовски от мен!

30

SS Totenkopf

преди 10 години

нес санитарите ми разрешиха да ползвам компютъра в болницата,твърдят че така по-добре се адаптирам към живота.Иначе, не ми обръщайте внимание - като малък съм падалмного пъти на главата си; сега чувам много гласове.Трябва да вървя да си взема хапчетата за да не ми сложат пижамата с дългите ръкави.

29

SS Totenkopf

преди 10 години

до 28 ''Отговори си сам - кое се пълни повече:Една чалготека или един един симфоничен концерт. '' *** е неуморен ,не спира! Нормално!Значи алкохолната Раша с ниската продължителност на живот и лош стандарт(с изкл. на Москва)е симфонията,а Америката е чалгата,а? :-)) Метрополитън Опера да си чувал например? :-) Абе гледам че всички, вкл. и големите руски гласове, гастролират и де бре теглят да гостуват по американските оперни театри...а,другарче?! :-)) Айде без комуняшка пропаганда,моля!

28

SS TOTENKOPF

преди 10 години

''25 на сто от руските мъже умират преди 55-годишна възраст зарадипрекомерна употреба на алкохол, по-конкретно - водка. Това сочат резултатите от 10-годишно проучване сред 150 хил. Руснаци. '' -- ''Очакваната продължителност на живота за мъжете в Русия е 64 години сред най-ниските 50 в света.'' НЕГРАМОТЕН ли сте или просто проЗЗЗЗт ?! Не питам!

27

до12

преди 10 години

млакни бе

26

Анонимен

преди 10 години

До SS Totenkopf:Отговори си сам - кое се пълни повече:една чалготека или един един симфоничен концерт.

25

SS Totenkopf

преди 10 години

Руският президент си поговори с американците за предстоящия им хокеен мач с руснаците.."Ние естествено ще викаме за нашите, но знаем колко много от спортистите ни играят в Националната хокейна лига. Уверявам ви, че имаме много фенове, които харесват американските играчи и ги познават добре." да де,таварищ,ама що пусти цял свят,че и рашките ти ходят да живеят,работят и спортуват професионално в ''гнилите'' САЩ,а не обратното- в Рашата?!Ей туй не можем да се начудидим?! Мий победили весь мир,пък?!

24

Анонимен

преди 10 години

До 6:Русия няма защо да воюва със САЩ - Русия притежава50% от световните ресурси, а населенито на Русия е 2% от световното.Чиста вода, необятни гори, диаманти, злато, залежи от всички метали,нефт, земен газ - за какво им са на Руснаците пустините Аризона и Невада и население което вече 50% е от Афроамериканци, Латиноси и Азиатци.

23

Анонимен

преди 10 години

Подлизурковците цъфтят, *аси подмазвачите сте. Срамота, срамота.

22

Registriran

преди 10 години

Какво толкова Руският президент се държи като бял човек, той е домакин и се държи като такъв, Европа.

21

Анонимен

преди 10 години

nema kak ste izpliuaia kama4eto-da, pari beha i to mnogo pari beha izhar4eni- no zatova pak usloviat sa pove4e ot fantasti4ni.abe pi4ove, toia sniag estestven li e ili go nosiat ot Sibir s karu4ki, a? i ako moje da ne se zatopliat mno mnoo otnoseniata za da ne po4nat da se topiat i snegovete pokrai ledovete - ta kak ste prenasiame sneg prez 4erno More- napravo ne mi se misli

20

cecko2497

преди 10 години

Пичове не мразя Путин и руснаците, нито Обама и американците, мразя ***, слезнали от планините и подарили държавата ни на СССР, а внуците и правнуците им, които управляват България до ден днешен...вече 70 години и кой знае още колко....Иначе браво на Путин за жеста, железен е.

19

тито

преди 10 години

Путин в момента е най-добрият и далновиден политик...можем само да им завиждаме на братушките....ГОСПОД здраве да му дава и силна ръка....