133

Веселин Василев

преди 6 години

така е , и аз утре мога да претендирам че съм извънземен обаче ще се съобразявам с порядките на обществото ,против съм насилието във всякакви форми но така също и налагането на извратените норми на запада , всички сме човеци и който се нуждае от помощ нека я получи а който не иска нека поне не пречи на хората......

132

4oko Boko

преди 10 години

Nikoi ne komentira kak e v Bliskia Istok i Arabskia sviat

131

Реалист

преди 10 години

Абсолютно нищо против тях, стига да не парадират с това.

130

Георги

преди 10 години

Да хомосексуализма не е болест. Това е демонично обсебване. За повече информация четете библията и вижте какво казва Бог за това. За тези който казват: " Бог е сбъркал и ме е направил мъж вместо жена" - или обратното, само ще добавя, да бе Бог е сътворил една съвършена вселена, а е сбъркал пола ти.Нещо ми се не вярва в тая глупост.

129

лечение си требе!

преди 10 години

Също като отговора на гейовете и педофилите. Абсолютно същият нагъл и арогантен отговор: "Не искаме лечение, здрави сме. На нас нищо ни няма, вие не сте добре, не сте в ред вие!" Позната картинка!

128

лечение си требе!

преди 10 години

До АнонименХората с традиционните,класически психични заболявания твърдят същото. Че не са болни, а на вас ви има нещо щом ги съветвате да се лекуват доброволно. Имаш късмет, че нямаш психясала комшийка, чуваща гласове. В това число и твоя глас да и говори глупости уж от твое име. И когато се опитваш да я убедиш и спориш с нея,че това е болест и да се лекува, отговорът е абсолютно същия като на гейовете: "Не на мен ми има нещо,а на вас ви има нещо! Здрава съм и не ми трябва лечение!" Също като

127

Анонимен

преди 10 години

До отец гришаБраво, отче, браво. Само така!Яхнал си рогатия и не щеш да го пуснеш и те това си е!Вашата фалшива вяра е към своя край!Това единственото нещо, което е към края си.И вие се погрижихте за това - вие самите го позволихте. Хората се дръпнаха от вашите църкви, защото вас ви интересува само как да се наплюскате и напиете като ***.Такива хора ли ще диктуват морала и ще казват какво е правилно и нормално? Вие ли сте нормалните? Христос изгони търговците от храма, този път ще сте вие!

126

Анонимен

преди 10 години

До 132Разбирам страховете ти, човек. Оправдани са, но не разбирам как точно хомосексуалните искат повече права от тези на хетеросексуалните. Хомосексуалните искаме просто и само същите права като тези на приетите за "нормални" хора. И как точно ти и тези като теб ще определят кое е нормално и кое не??? Аз не съм такъв, защото съм искал да съм такъв! И ако си мислиш, че има лекар или учен, който ще ме излекува или спаси - жестоко се лъжеш!

125

Анонимен

преди 10 години

До лечение си требе!Човек, ТИ имаш нужда от принудително лечение . . . Мисля, че в България трябва да отворим още няколко десетки клиники за такива като теб. И няма да е зле да се пораздадат няколко хиляди жълти книжки. Имаш нужда от специална помощ, брат. Такива като теб не разбират света и природата.

124

Не ви интересува

преди 10 години

До 92Хората в държави от мрачната част на Европа като България, Румъния, Сърбия и т.н. са още недоносчета.Казано по стар български обичай:"Имат още мноооооого боб да ядат!".Ще настане време, и то не е далече, когато ще си отворят съзнанието за различните хора.Все пак, великите ни българчета са свикнали все някой да ги шиба.Свикнали са да не мислят сами, а някой си гений да им диктува "отгоре".Наложено им е стотици години наред да ги е страх от различните, защото те са неудобни.

123

лечение си требе!

преди 10 години

Хомосексуализмът е болест и трябва да се лекува в психиатричните клиники. От екип от двама лекари в състав:психиатър,който да дава лекарства за оправяне на объркания мозък. Предпочитащ мъжко пред женското. И от ендокринолог, който да бие на младежа инжекции с тестостерон.Защото очевидно неговият е малко и затова не се усеща като мъж, а като жена. Прави ли секс мъж с друг мъж трябва да бъде настаняван на принудително лечение в психиатрията. Ако се започне навреме лечение ще може да бъде излекуван

122

Анонимен

преди 10 години

dobre budete si pederasi ama zashto trqbva da ni go natrapvate ? to ne bqha zashtitnici na prava ... shestviq .... jelanie za poveche prava otkolkoto na normalnite hora .... emi da normalni sme za razlika ot vas .... spored men vseki izpitvasht seksualno vlechenie kum svoq pol strada ot qko razdvoqvane na lichnosta i mnogo dolen pohot ...

121

Анонимен

преди 10 години

До ХермафродитНе съм твърдял, че са обвързани талант и хомосексуалност, просто дадох пример. А че може да има гей-семейства, може, във други страни - Испания, Швеция, Сащ. В България всеки сингъл пърсън може да осинови, пък не пречи някой гей да прави секс със някоя лесбийка и да имат дете.

120

Хермафродит

преди 10 години

Хомосексуални има и ще има. Щом им харесва и не пречат на другите, не е престъпление. Че не може да има гей-семейства, няма спор; самата дума семейство съдържа в корена си значението на семе, т.е.,целта на семейството е възпроизводството на рода. Това са фактите и те не зависят от мнението на когото и да било. А на глупостите за гениалните гейове ще отговоря така: трябва ли да стана гей, за да придобия талант? Или, ако съм талантлив, да взема да се прегледам дали не съм гей?

119

Анонимен

преди 10 години

Искаш да си различен ? Бъди Хетеро !Ще се отличаваш от масовката, вервай ми !

118

Анонимен

преди 10 години

Асен Генов няма ли да го покажем на снимка с розова гей-перука.

117

Ги

преди 10 години

До АнонименИ жените над 45 не могат да имат деца, ама никой не им забранява да се женят, *** такъв!

116

Анонимен

преди 10 години

До отец гришаРодител е не тоя който те е родил и ти е биологичен, а този който ти е близък и те е отгледал. В това отношение повече симпатизирам на вуйчо ми.

115

отец гриша

преди 10 години

На 123 ще кажа че човек има биологични един баща и една майка.Другия пък казвал на майка си и баща си по име,ами ти сигурно знаеш че не са твои биологични родители, иначе трябва да си някое изчадие адово. Няма друго име за този които те е създал,без значение дали го харесваш или не той е твой баща не те е донесъл щъркела.Този интернет какво ли не прави,там синове правят секс с майките си,бащи с дъщерите си. Този свят е към своя край.

114

Анонимен

преди 10 години

В интерес на истината аз на моите родители им казвам по име и го считам за напълно уместно, другото са предвзетости и патриархалности. Ще нарека един алкохолик и *** "татко". Да бе да! Че им се е спукал презерватива и е правил секс със майка ми защото е бил пиян?