197

ФЕС

преди 10 години

До всички, които казват на мюсюлманите, че са мръсни... уверявам Ви, че нашите крака са по-чисти от Вашите лица! Доказвам Ви: миете си лицето максимум 2 пъти на ден, а един молещ се мюсюлманин 5 пъти не само лицето, ами и краката!

196

bratya Grim

преди 10 години

Do 9667. KATO NE TI HARESVA BULGARIYA I SE CHUVSTVA6 TUR4IN-IZ4EZVAY KAM TURCIYA!A BOKLUKA SI TI!!!! I NE SMEY DA KIPAZI6 BG ZNAME DO TURSKIYA P'L KOYTO SI SLOJIL DO NEGO! No ne ti stiska da ide6 v Turciya,za6toto si m'ngo,a tam gi obi4at tolkova,kolkoto v cyaka Evropa!Gad!!!

195

Анонимен

преди 10 години

Крайностите не са за предпочитане. Нищо против турците нямам. Моля да се държите прилчно!Ястреб също прекалява. Все пак избора на Ясреб е Запад, а не Кувейт или Сауд Арабия.Какво нов в Торонто, Ястреб? Как е зимата там?Нека да се уважаваме!

194

9667

преди 10 години

До Един българинАми господин ***, и на теб ако не ти харсва, че аз се подмивам, и ти можеш да правиш каквото си искаш. Да съм те канил да ми обсъждаш ибрика или да ми бърникаш из потурите за ***? Не съм, нали?! А аз се чувствам турчин и ако на теб това не ти харесва, сиктир към Волжка България. Ако не знаеш пътя, питай майка си!

193

9667

преди 10 години

До @ ТурчинНе позна, вашите момичета си умират да гърмят с ... *** карабини! И да си призная, са едни от най-фантастичните стрелци!

192

@ Турчин

преди 10 години

Знаеш ли освен ниската интелигентност и мръсотията под ноктите вие потурчените и *** имате още общи неща , и *** и потурчена си мечтае за български момичета , а нашите момичета и от двата вида са отвратени :)

191

Анонимен

преди 10 години

Абе гадно е да си подмиваш *** , а не да използваш тоалетна хартия като бял човек и после да *** локум ... гнусни същества.

190

АбдулРезаковски

преди 10 години

До Един българинТа разликата е, че ние се подмиваме с водичка между бузките по няколко пъти на ден - и не само между бузките де - и се къпем всеки ден. Пък и ползваме нещо, наречено ***, ако го знаеш що е то, да си измием ръчичките, след като сме си подмили бузичките. Капиш, смърдяш ***?

189

bg

преди 10 години

Vie kopeldashki sunitski murshi ste mnogo 4isti,dano Bashar Asad vi iz4isti.

188

дослук?

преди 10 години

такава им е политикатастъпка по стъпка да не си личи много

187

АбдулРезаковски

преди 10 години

До *Да те питам - ти откъде знаеш в турците в Турция какво правят или не правят, какво мислят или не мислят? Ех? Или типично по български - смучеш "аргументи" от задното си отверстие? Е? Чекам да ме просветиш.

186

*

преди 10 години

До АбдулРезаковскиИнтересно защо цигъните като са мюсюлмани хигиената им си е все на същото ниво ? И защо в Турция турците между вас и тях разлика не правят ?

185

*

преди 10 години

Всичко е ясно :Турция е въвела закон с който държавата връща имотите на вероизповеданията/Браво! до тук добре/ Но нашите Нахалници-мюфтии са решили ,че България трябва да направи същото!?За един имот от 600000 трл. Те искат при това без да са доказа ли , че са правоприемници на Ислямското вероизповедание от 1928 г. да "гушнат" 10 пъти повече. При това забележете за сметката на Турция!? Какво са за осмата в света икономика 600000 трл. и какво са за последната в света икономика 6 милиона лв.

184

с.

преди 10 години

*** да траят,че доста изнагляха напоследък и да не стане мяу!Хората и без това са озверели от хубавия живот в Бантустана и последното,което им трябва е *** *** да ги дразнят допълнително!

183

Турчин

преди 10 години

Пичове беше ми приятно да се ..вам със вас,но вече спирам че имам да си довършвам едно банкетче от снощи.Вечерта прекарах със едно момиче казва се Владислава,много яка мацка.Осъзнавам че аз страшно много обичам България и съм готов да умра за нея,тя е моята родина и не бих я дал на никого.Но още повече обичам Българките те са много красиви и интелигенти жени,не мога да кажа същото за всички българи.Но винаги има и изключения,аз съм едно от тях.А може да съм арменец,евреин.Размисли и Страсти а?

182

проклетии

преди 10 години

няма по проклета нация от турската и турците... те дори не са нация, а сбирщина от *** - ***, но в най-долния и мръсен смисъл на думата.. Срам ме е, че имаме такъв гнусен съсед като Турция и нейниете *** - Комунистите от ДПС

181

кур за Алах

преди 10 години

Ислямът е зло! Докато християните в Европа правеха възраждане и индустриална революция, балканската рая се къртеше по нивите за да храни полегналия мюсюлмански бей друсащ хашиш на наргилето. Мохамеданството е зло, то учи да следваме пророка, който не е нищо друго освен един шарлатанин-педофил-бандит създал един тоталитарен строй. Вън исляма от бяла Европа на цивилизованите хора. Вървете си в мека да се гъзите по пет пъти на ден и да забулвате жените си. Мръсни гадни двуличници!

180

АбдулРезаковски

преди 10 години

Ние турците сме хора с благ характер и търпение на пророк, та ви изтърпяхме цели 500 години, опитахме се поне малко да ви опитомим, но явно дивашкото в кръвта на българина е много дълбоко вкоренено. Но новите ви господари няма да са толкова благи като нас. Ще мучите дорде ви посинеят копитата, ама нафиле!

179

11

преди 10 години

До всички гаджалиНе ни берете кахър на нас. Щом не се чувствате българи не виждам какво търсите на наша територия. А относно оцеляването на българина не се грижете за това.Ние сме по тези земи даже далеч преди древните гърци от над 2900г. Мислете му вие как ще оцелеете тук при условие, че сте тук само от скромните 6-7 века.

178

Турчин

преди 10 години

До 204 Извинявай за закъснелият отговор.Не се притеснявай и след втори SÜNNET,поради големият размер пак ще ми остане да ти го нахендря.Не се обиждай нищо лично,не ме привличаш особено.Но защо коментарите ти ми напомнят тези на "карата"-201,сякаш ги пише един и същ човек а?