13

Анонимен

преди 10 години

Всичко е късмет. Някои обикалят света и не срещат половинката си. Други, седнали на пейка и току виж се приближил и седнал до тях точният човек.

12

Анонимен

преди 10 години

В България обвързване с кого да е винаги е било норма, заради оцеляването.Както и оцеляването е норма. Хората се стремят към живот, а ние към оцеляване.

11

до Paul

преди 10 години

""А на неженените и вдовиците казвам: добре им е, ако си останат като мене. [7:9] Но, ако не се въздържат, нека се женят; защото по-добре е да се женят, отколкото да се разпалват. " ГОВОРИШ ТИ [7:10] А на женените заповядвам - не аз, а Господ - жена да се не раздели от мъж ГОВОРИШ ТИ ОТ ИМЕТО НА ГОСПОД.

10

Paul

преди 10 години

А на неженените и вдовиците казвам: добре им е, ако си останат като мене.[7:9] Но, ако не се въздържат, нека се женят; защото по-добре е да се женят, отколкото да се разпалват.[7:10] А на женените заповядвам - не аз, а Господ - жена да се не раздели от мъж, -[7:11] ако пък се и раздели, да остане неомъжена, или да се примири с мъжа си, - и мъж да не оставя жена си.[7:12] А на останалите аз говоря, а не Господ: ако някой брат има жена неповярвала, и тя е съгласна да живее с него, да я не оставя;[7:13] и ако някоя жена има мъж неповярвал, и той е съгласен да живее с нея, да го не

9

ерген

преди 10 години

Пропусната е друга забележка " Докога ще разнообразяваш живота на чуждите жени?"

8

Анонимен

преди 10 години

Мои съученички се разведоха още преди да навършат 30 години, Даже едната разведена се беше омъжила на "щастлива'' дата-07.07.07

7

Анонимен

преди 10 години

По -добре сам отколкото с кого да е!

6

Plam

преди 10 години

My friends are getting married, and I`m just getting more awesome :)

5

Анонимен

преди 10 години

Според кого пък трябва да се "обвържа" с някого? Има една приказка - "По-добре сам от колкото зле придружен". Много ранни бракове се разпадат рано, била съм свидетел на такива. За всеки влак си има пътници - някои хора, никога не се женят. Просто не им е писано и това е. Жалкото е, че в България хората са с такива предразсъдъци без да си дават сметка, че понякога е наистина по-добре да си сам от колкото с неподходящият човек. Очевидно самите те живеят с такива хора и го считат за нормално.

4

Глупости!

преди 10 години

Необвързаните са пълни щастливци, автоматически лишени от маса проблеми. Лошото е, че сами не го осъзнават, а и им се натрапва обратното. Натрапването с наследниците също не може да извърви, защото забременяват главно тези, които не искат и не очакват.

3

Анонимен

преди 10 години

А. влязло им през едното ухо и им излязло през другото. Дреме им. Сладък е животът на ергените и момите. Злобарите са навсякъде. После пък като се оженят, ще има забележки "Що пък точно за тоя", или нещо лошо за децата им, от което много повече боли.

2

Анонимен

преди 10 години

Хич не обръщайте внимание на такива забележки.

1

Petar, NY

преди 10 години

Това са популярни предрасъдаци в България, където често хората се женят и остаряват преждевременно от липса на надежда. Липсата на надежда е което ни убива.