26

Анонимен

преди 10 години

Да се премахне ИЗМЕРВАНЕТО НА КОНСУМАЦИЯ на топла вода с киловати. Това може да бъде само вътрешен показател на производителя!!! Потребителят консумира топлата вода в КУБИЦИ. Затова са водомерите за топла вода. Те сега не играят никаква роля за измерването на консумацията на топла вода, а са непонятен начин за добавяне на студена вода, преминала в цеховете на електроцентралите за затопляне, което си е чисто гони вятъра в полето. Използването на какъвто и друг показател за топла вода освен кубици е явен опит за измама на клиента. А това е криминален акт.

25

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA ... I

24

Анонимен

преди 10 години

Радиаторите не сме ги пускали цялата зима и сметките са ни между 80-100лв... какво да се каже повече.

23

Анонимен

преди 10 години

Mno kradat.strashno mnogo

22

Анонимен

преди 10 години

Moia rodnina raboteshta v toplofikacia mi kaza 30/ da plashtat pak ss na pechdlbs toploto.mno kradat ama mnogo.

21

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА НАКАРА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ДА ПЛАЩА НАЕМ ЗА АБОНАТНИА СТАНЦИЯ ПОМЕЩЕНИЕТО НА КОЯТО Е НАША СОБСТВЕНОСТА ВЪН ОТ НЕЯ И ЕДНО КРАНЧЕ НЕ ИСКАТМДА СМЕНЯТ

20

отвратен но редовно

преди 10 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ Е НАЙ КОРУМПИРАНАТА ИНСТИТУЦИЯ В БЪЛГАРЯ,ОСОБЕНО СОФИИСКАТА.СПЕЦИАЛИСТИТЕ ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ И ЗАБЛУДЛАВАТ НАЧАЛНИЦИТЕ СИ С ЛЪЖИ.ДОЛНИТЕ ЕТАЖИ ПОЧТИНЯМА ОТОПЛЕНИЕ.ТОПЛАТА ВОДА Е ПОЛУТОПЛА И ИДВА С ГЛЯМО ИЗТОЧВАНЕ И РАДИАТОРИТЕ ПОЛУТОПЛИ.НО ЦЕНИТЕ ИМ СА СВРЪХ ТОПЛИ.МНОГО ТРЪБИ НЕ СА ИЗОЛИРАНИ И ЗАГУБИТЕ ГИ ПЛАЩАМЕ НИЕ.СРАВНЕТЕ МИНАЛИТЕ СТУДЕНИ МЕСЕЦИ СЪС СЕГАШНИТЕ ТОПЛИ ,А ПАРИТЕ СА СЪШИТЕ.ДКВЕРА ,ОБЩИНАТА И ТОПЛОФИКАЦИЯ ПЪРДЪТ В ЕЛНО ГЪРНЕ,ЗАТОВА СТРАДАТ ХОРАТА,

19

ostavime

преди 10 години

Аз платих 140 лв. и в нас (4 стаи) беше баня. Доволен съм много. Не знам кой мрънка.

18

Цуца

преди 10 години

Със сигурност пак ще реват ... Чудно ми е, когато ползваш нещо (ток ,парно, вода) до безобразие ,защо се оплакваш , българино?

17

духайте

преди 10 години

Бойкот на мафиотската организация Топлофикация! Не плащайте и мафиотите ще го ду*ат!

16

Нагъл червенофил

преди 10 години

Вдигнаха сметките на тока и още повече на парното и тръбът пред народа ,че са намалили сметките им. Ще повръщаме това безочие дълго след като го изметем.Червена крадлива ***.

15

Анонимен

преди 10 години

При положение, че въобще не е пускано парното и те ми слагат някакви прогнозни данни е тъпо да вървят лихви на тези сметки от 150 лв.. Когато си измислят европейско отношение към клиентите, тогава да имат претенции. Защо никой не контролира качеството на подадената енергия от топлофикация или на измислените ЕРП-та. Само искат от клиентите, но клиента да не претендира. и да не търси качество. Всички ни лъжат и ограбват.

14

Рестарт!

преди 10 години

Кога топлофикациите ще започнат да плащат наем за тръбите, които преминават през частни имоти? Кога законите ще ограничат монополните им печалби? Кога ще спре ограбването?Кога ще спрат лъжите?Как е намалена цената на тока? С отчетния период! За 10 дни - 43 лева! С колко е увеличена пенсията на родителите ни? С 3.50 - от 1.07. А депутатската заплата, а общинарските? Спасяването на политическата класа да започне сега...вс

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 8Ами върни си Тиквата да ти е пак 220 лв, пък ако е по-студено, може и повече.Той поне не си играеше, а ги увеличаваше по два пъти на година с по 10-15 %. Затова народът не издържа и го изгони с камъни. Сега може да е символично намалението, ама пак си е намелине. За някои хора е важно. Мен лично не ме касае, но нали сме общество, все пак.

12

Теди

преди 10 години

Те и моите сметки за ток въобще не са малки ,въпреки меката зима направо не знам защо така?

11

Анонимен

преди 10 години

До Сметколог - 6Ами оплачи се на Фандъкова - ТОПЛОФИКАЦИЯ е собственост на Столчина община и тя прибира кинтите.

10

Анонимен

преди 10 години

Стига сте лъгали хората бе. Сметката ми за януари е 234.60 лв. и това е за отопление на 2 стаи. От години не съм имал сметка под 200 лв. през трите най-студени зимни месеци. 150 лв. ми е била сметката за ноември или март.

9

1

преди 10 години

бърз фалит за тези нагли крадци

8

Анонимен

преди 10 години

ДО 1 каде са по-ниски миналият месец доиде сметка за ток 210лв а времето с 10 градуса по-топло от миналата год за която сащият месец беше 220лв е каде разликата ?поне не пишете глупости.

7

Анонимен

преди 10 години

Значи 7% по малко потребление значи около 3% по ниски сметки. *** и логиката?!А тези от БАН не знам каква точно средна температура са мерили, явно сега покрай Трифон Зарезан и са извадили термометъра от задниците си.Бих жеал останалите около 6 милиона Българи да каат е,ли е бил месец Януари със средна температура 1.1 градуса по БАН?!!?На мен все ми се струва, че температурите за 01.2014 са били средно над 7 градуса, ама аз съм *** човек, как аз простият ще се сравнявам със светилата в БАН