195

Анонимен

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува! Какво е направил с тая прословута магистрала? Сега я ремонтират защото са крали като за световно!

194

234567

преди 10 години

До 1И кой го казва? Ти бсп и дпс ли защитаваш?Значи Местан може,ама не и Бойко тъй ли? Стига сте списвали-това не е времето на комунистическото затъмнение,където са убивали без съд и присъда! Стига опорни точки на омраза и комунистически списвачи!

193

оставка

преди 10 години

До Анонименdo 210 Ти с какво си по-умен бе? Ай стига с тези опорни точки едно и също да пишеш!-обоснови се,напиши нормален коментар и покажи малко размисъл!

192

Анонимен

преди 10 години

Шофьорите имат адвокати и да съдят Турция в турски съд за загубите. Всеки бизнес си има рискове. Все някой друг им е виновен.

191

Анонимен

преди 10 години

Проста тиква. тъпия сикаджия.

190

titi

преди 10 години

hahhaha, taka , ama gre6kite vse gi praviat naobratno , Na kogoto kato mu iznasia , nali ? i malkite otdolu da otnasiat buhalkiite

189

Анонимен

преди 10 години

въх,мъ той министъра отишъл на авиошоу в Сингапюююр

188

До asd

преди 10 години

Явно са им раздали хонорарчетата.Голям ентусиазъм ги тресе!

187

Нормален

преди 10 години

Тука голям разбирач се е намерил на комунизма! Партия където терора им е заложена в самата идеология .Пък и понятие Герберизъм на партия от близо 5 год.Комунистите намат равни в това за техните собствени *** все някой друг да им е виновен

186

един нормален

преди 10 години

До asdПо-лошо от комунизма е само герберизма, тьппа герберска калинко.

185

Милиони

преди 10 години

Бойко, махни се от Герб, това е продукт на психично болни жени, заложи на славянки и на нов политически проект за разнообразие и аз така ще направя като се събуди папа

184

анонимен

преди 10 години

asd,стараеме се,стараеме,но не си давама чак толкова зор.Като чета безбройните глупости на този човек , май той се старае повече от нас ,а?Като започна от РЕВОЛЮЦИЯТА ???,срещу него ,подаването на оставката си,отказ да състави Правителство,бойкота на Парламента и всичките му безумни глупости,май влизам в положението на децата от Детската градина .

183

evgeni1234

преди 10 години

Още в обществото върлуват "посоките" за противопоставяния! "По делата ще ги познаете"! Не са ли тези,които дестабилизират страната чрез всякакви спекулации и популизми в обращение и клишета,спрямо наличните ресурси и настроения?! Жалби и оплаквания към в.в.в "Арменския поп".ком.Да се възползва преди всичко от Net-адреса "Борисовата пирамида" ЕООД от услугите на Мониторинга или ЦСЗ.

182

1

преди 10 години

тиквата може да скърца със зъби,само на физкултурника,фидосова-манекенката ,на партийната секретарка,на комсомолския секретар,но не и на министър Папазов.

181

Анонимен

преди 10 години

Впрочем, авторът цитира общата сума, която българските вложители са загубили: 2 745 578 458 000 лева.- Т.е. да не се питаме защо сме най-бедната страна в ЕС ?- Разбира се, че ще сме най-бедната, когато имаме най-безскрупулните комунистически крадци и национални предатели. А общество, в което липсва справедливост, деградира. Още повече, че това е само капка в морето от ненаказани престъпления. И да не забравяме, че тази огромна сума от близо три трилиона тогавашни лева, ограбена от българските граждни е разпределена между 3 000 кредитни милионери,

180

Анонимен

преди 10 години

,2. произлезли от комунистическата номенклатура и обслужващия й персонал. Всеки от тях е изтеглил средно по три заема, които никога не си е направил труда да върне. Така че с право се скандира по улици и площади: И преди, и сега, БСП е мафия.Всъщност, БСП/БКП е партия, която последователно унищожава собствения си народ.

179

Анонимен

преди 10 години

Бойко с теб сме ако ще да разгадаят че тиси взривл едно време земята когато е станал потопа пак сме с теб.Трябва дъги накажем превратажиите,особено 4 римата.А Сидерефенди дъго дю.а на бойко,Бойко е златен човек,и като човек и като ръководител и като генераи и войвода на БГ.Всички други са локомжии,най големият локомжия е Сидерефенди с чалмата.Тия пари дето сега *** щему излезнат през газът и през носът.е м .Сидерефенди ще свърши както кадафито.

178

asd

преди 10 години

Червени ***, днес заработвате ли?

177

evgeni1234

преди 10 години

Дали Борисов не отчита деликатността на "митническия проблем" ? Отчита го,напълно му е ясно какво се слуцва,но го интересува замо пак да възтанови Мутренския си рейтинг,за сметка на Националната сигурност и мир в страната.Относно жалби и оплаквания от страна на "Борисов& Company",моля към в.в.в. "Арменския поп "

176

калинко

преди 10 години

Въпроса е дали на този му останаха зъби да скърца.Съмнявам се.По-скоро,това е едно жално мучене на самовлюбен в себе си тапир,целящ да задържи залязващия интерес на застаряващите лелки върху себе си.