119

Джото

преди 10 години

Мухльото какво се чуди? И той е жив комунист и комсомолец в червата. С плам служи на далаверата и олигарсите. В КЕШ плаща имоти. Наперен е. Не се чуди Пенлеве!

118

гавраил

преди 10 години

толкова станахме велики че не дружим вече с когото бъде.само с големите батковциама големите батковци ни бият зад врата и ни вземат семките и бонбонките от джобчето

117

Анонимен

преди 10 години

ЕС има споразумение за преференциална търговия с омразния, мракобеснически, антидемократичен, варварски режим на Сирия.Някакво "сътрудничество" със Северна Корея на този фон е просто едно голямо нищо.

116

Анонимен

преди 10 години

на 1 октомври 2010 г. тогавашният външен министър Николай Младенов внася в Министерския съвет проект за решение, с което предлага такава програма да бъде одобрена и подписана. На 20 октомври 2010 г. тя е подписана и е изтекла през декември 2013 г.Става въпрос за Северна Корея !

115

Анонимен

преди 10 години

А не пише ли в конституцията,че всички граждани са равни пред закона ?Тогава защо управляващите да имат имунитет от закона ??? За да го избегнат???Значи всички са равни,но някои са по-равни...

114

Ганчо Плявиста

преди 10 години

Хм... че какво и е на Северна Корея млади офшорецо?!Там за държавна измяна наказват подобаващо... тук при нас я мин. председател. я президент. ще се случиш... либерастия до шия...

113

Rumen

преди 10 години

Европа ни загърби и изолира. ЕС политици вече дори не идват ан гости. Тук никой не ходи.Барем северна корея ще ни дойде на гости. Там има добри практики за копиране.И тук хората са прости овце като там

112

Това е закон на прир

преди 10 години

Да господин президент,като допълнение в конституцията трябва да се запише,че в България се раждат и живеят само БЪЛГАРИ. Който не гласува ЗА е предател и родоотстъпник. Няма защо да се обсъжда понеже е истина,това е.

111

Анонимен

преди 10 години

*** ***, направо ме е гнус да го гледам тоя

110

Министър А. Иванов

преди 10 години

До Анонимен тоя дето се е писал Проблбм не съм аз. Аз съм внук на Алекси Иванов министър на земеделието и горите на НР България който през 1988г е подписал договореностите в Селското стопанство и българските обекти в Северна Корея и Монголия които са също важни като тия в образованието от 1970а за което пари не взимам а ако си *** *** то ти личи

109

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. Иванов и до Проблемът Очевидно е, че двата коментара са от един и същи *** !!!Не те ли е срам да продаваш себе си, и бъдещето на децата си за дребни левчета? Колко ти плащат дневно за да бълваш от глупост, по-голяма глупост?Дали няма да е по-добре да се хванеш и да поработиш здраво...за себе си и за държавата за която така "очевидно милееш"

108

Анонимен

преди 10 години

АБЕ ТЕЗИ ОТ ГРАБ ВСИЧКИТЕ ЛИ СА ***?!

107

Проблемът

преди 10 години

Защо чуждите банкери и нашите олигарси мразят истерично Корейската Народна Демократична Република? Защото това е една от малкото независими държави в света. Както Куба, Беларус...Нашите Киряк Стефчовци, слугуващи на всеки чужденец с повече пари, умират от злоба спрямо свободните хора. Потърсете поне една положителна новина за КНРДР в медиите ни...Няма! Толкова злоба, че взаивно изключващи се версии се преплитат - нямали ядрено оръжие, но пък плашели с ядрена програма големите демокради от САЩ.

106

Урсуз

преди 10 години

До N. Kamenov--117 ; Ще нванете Плевнелиев за грездея.

105

Шушу Мушу

преди 10 години

До varg--111 ; Гоцето беше ГОООООЛЯМА мижитурка--Ловджията.Никой несе срещна с него освен ***.Плевнелиев влезе богат в президентството, а Гоцето забогатя през двата мандатас което доказа че комунягата си е крадец.

104

Стой недей!

преди 10 години

Бизнес парк!?! ...Малей, мила! Офисите на "Софийска вода", костюми второ качество от "Агресия", сглобяване на мобилни телефони - разбира се от омразния комунистически Китай, адвокатски кантори, въобще "Гнездото на търтеите"...Център за пиячи/пиячки на кафе и дремещи пред компа....

103

Мун Сан Сер

преди 10 години

До Анонимен--103 Сев. Корейците нали имат 17 г. Космонавт който ходи до Слънцето и обратно.Пътувал е нощно време за да не му е горещо.

102

Кой ще ви пусне там?

преди 10 години

Образованието в Северна Корея е на много високо ниво. Нивото на грамотност сред населението е 99% едно от най-високите в света, над държави като Франция, Белгия и Австрия. Всички нива на образование са задължителни. Към тях се причислява и детска градина (общо две години). Заразени с HIV/СПИН: 0, данните са от 2008. Етнически най-чистата нация в света. Кореиците СА 99 % от населението на страната.

101

Смях

преди 10 години

До Анонимен Какъв бизнес парк бе тоя Плевньо е никакъв без опит в политиката. Защо да не сътрудничим със Северна Корея България държи дипломатически отношения с нея. България е изградила огромно сътрудничество и авторитет в Северна Корея.

100

66

преди 10 години

ОТГОВОРА НА КОЙ -БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА НЕВЗРАЧЕН ПРЕЗИДЕНТ