11

Анонимен

преди 10 години

До 11Стигнахме до КГБ, защото ,,силните на деня,, вкл. и бившето КГБ, днес ФСБ, се постара така да съсипе живота на хората, че ни е през трите букви кой е бил някакъв си шампион от Сарайево преди сърбите да направят на бербат тая спокойна и богата страна Босна и Херцеговина.

10

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера как от ,,Болеро,, на Равел стигнахте до ,,кой беше шеф на КГБ еди-коя си година,,? Много се е политизирал животът в България, явно.

9

?:)

преди 10 години

Номер 9,А когато Андропов го избраха на мястото на Брежнев, кой стана шеф на КГБ, аз ли?:) Написах ,,един от шефовете,, а не ,,шефът,,. Или искаш да ми кажеш, че Горбачов не беше от КГБ?:)

8

Ъъъ

преди 10 години

Маце, Горбачов не беше шеф на КГБ преди 1985. Бъркаш го с Андропов.

7

Анонимен

преди 10 години

до номер 7:Е как за кое си излъгала, бе, Силвия?????:) За това, че си наследницата на Ванга!:)))) Ванга гледаше на хората, а ти ни проглуши ушите, че не са ти дали диплома за призната специалност:) Какво общо имаш с Ванга, не мога да разбера?:))))

6

.

преди 10 години

До Анонимен 61. аз съм жена.2. занимавал се е КГБ, особено ако Ванга им е казала кой ще я наследи един ден.3. Горбачов по онова време беше един от шефовете в КГБ. Всички го знаят.4. За кое друго съм излъгала, че и за това?:)

5

Анонимен

преди 10 години

До 2: Момче, ти си много, ама много объркан.КГБ (Комитет государственной безопасности СССР) едва ли е имал време да се занимава с лапетии от Бг,а Горбачов (мекотелото) става председател на КПСС през 1985, така че и за твоите преживявания в 1984 си излъгал

4

.

преди 10 години

Номер 4 (Анонимен)Аз съм жена и е ЕСТЕСТВЕНО да завиждам на Албена Денкова и Джейн Торвил.:) За душевната им красота.:) Но също така завиждам и на Максим Ставийски за гьонсуратлъка.:)

3

Анонимен

преди 10 години

До номер 2:Най-вероятно мразиш фигурното пързаляне, защото си дебел и завиждаш на изваяните тела на фигуристите.:)

2

.

преди 10 години

Дали Торвил и Дийн са били за или против войната в Босна?:) Аз мисля, че според зависи дали им е донесла пари.:)

1

.

преди 10 години

През зимата на 1984-та когато тия двама лигльовци са се пързаляли с кънки ( а аз бях на 17), на мен КГБ вече ми беше дигнало мерника и съвсем не ми беше до пързаляне с кънки. Но явно и това не им е било достатъчно на Горбачов, Путин, Йерохам и чичо ми Гошо (вече покойник:), защото през 2007 (най-вероятно) след като се опитаха да ме поболеят, ми откраднаха и единствените хубави австрийски кънки. Въпрос: ЗАЩО НЕНАВИЖДАМ ФИГУРНОТО ПЪРЗАЛЯНЕ?:)