27

Анонимен

преди 10 години

До ДО 21 ви !!!МЪЖЪТ Е МЪЖ КОГАТО УВАЖАВА И ПОЧИТА И ОБИЧА ТОВА Е МЪЖЪТ ИМЕНО ТОВА Е РУСНАКА

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен А ТИ ЗНЕШ ЛИ КОЛКО СИ ***. *** ТАКЪВ,НЕ ОБИЖДАЙ КРАЛЯТ НА ЛЕДА .ФЕСА ЩЕ ВИ ОПРАВИ

25

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

БАЙ *** Е МНОГО *** ДА РАЗБЕРЕ КОЕ Е ДОБРО КОЕ Е ЛОШО.РУСНАКА ВИ ПОДАРИ СВОБОДАТА ОТ ПЕТ ВЕКОВНО РОБСТВО. ПЛЮЩЕНКО ИМА КОНТУЗИЯ И ТО МНОГО СЕРИОЗНА ВЪЗМОЖНО Е ДА ОСТАСНА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА,ТОЙ Е КРАЛЯТ НА ЛЕДА. СПОРТНИЯТ ЛЕД Е БИЛА Е РУСКА И ЩЕ БЪДЕ ЗА ВИНАГИ АНА БАЙ *** ПРЪСТА В УСТАТА ЧЕ НЯМА ПАРИ ДА СТЪПНЕ НА ТОЗИ ЛЕД.

24

123

преди 10 години

Форумът е пълен с простаци, дърводелци, за които алкохолът и чалгата са всичко. Такива хора са комплексари и завиждат на всички талантливи и можещи, които се трудят и постигат невероятни успехи в спорта. А Вие скапаняци, защо не се скриете, да не ви четем простотиите?

23

Анонимен

преди 10 години

Плющенко кой го плющи?

22

ДО 21 ви !!!

преди 10 години

Успокой се и го приеми ВЪТРЕШНО ****АЛЧЕ,,,фигурното пързаляне ,очевидно не е спорт ,а ****алска изцепка ,,,признай се,че си обратен и се наслаждавай на мъжки *** ,,,впрочем,така мислят МЪЖЕТЕ ,без значение дали харесват рок ,чалга или класическа музика !!!!

21

Сильвия

преди 10 години

Женя, дарагой, глей сега да се напиеш като кютюк и да пометеш некого на връщане от плажа!:) Вашите кънкьори много ги бива за това.:)

20

Fcgghhh

преди 10 години

13 18 и 19-ти Що се не ожените? Гошо ти ше си мъжа!

19

Ради

преди 10 години

До Анонимен"Една Албена и един руснак, когото смазахме със неблагодарност. Ако не беше руснака нямаше да има и Албена , нямаше и олимпийско злато. Сори!"Всеки, качил се пиян да шофира и убил друг човек при катастрофа трябва да е в затвора! Ако ще и 100 медала да е спечелил! Медалите по-ценни ли са от човешкия живот?! Много *** коментар.

18

Анонимен

преди 10 години

"Спорт", който се оценява по начина, по който се оценява фигурното пързаляне, художествената гимнастика и т.н, не могат да бъдат олимпийски спортове. По-бързо, по-високо, по-далеко - всичко трябва да се измерва обективно. Нека си правят състезания, но вън от Олимпийските игри.

17

до 17 ти !!!!

преди 10 години

,,,,признай си ,че си обратен -това ще те освободи и тогава спокойно ще гледаш как мъже -балетисти , със *** напред се носят по леда-БЪРЗАЙ ДА НЕ ЗАКЪСНЕЕШ да ги гледаш...!!!:))))

16

Прасето Гошо

преди 10 години

Преди да си сипя ракията и се омотам с чалга да кажа че това може да е изкуство (макар че за мен доста съмнително изкуаство как навремето Шкумбата бе рекъл за операта- едни другарки търчеа по сцената и квичеа) но не е спорт. По същата логика да сложат и балета в олимпийскта програма. А и отдавна не е спорт това което се оценява по субективната преценка на една дузина мнителни и съмнителни съдии.

15

интересна

преди 10 години

Неповторим артист! Поклон!

14

до 8

преди 10 години

Да сгреших с олимпийското злато. Вероятно огромната смазваща кампания срещу тях беще точно за да не спечелят такова.

13

Анонимен

преди 10 години

Фантастичен кънкьор и истински артист! Във всичко беше в десятката! Няма други като руснаците в този спорт!

12

Анонимен

преди 10 години

кво ни занимавате с някъв ***

11

аз

преди 10 години

До Анонименще гледаме двойките им

10

тцЪ

преди 10 години

Руснаците винаги са били господари на фигурното пързаляне.

9

!!!

преди 10 години

Това спорт ли е изобщо -балет върху лед ,та кой нормален мъж го гледа -не познавам такива ,,,МАЙ САМО ОБРАТНИ МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ ,да не говорим за участниците уж "мъже "....!!!

8

v140

преди 10 години

това ли е най-важната новита в момента бе днес.бг?