18

Анонимен

преди 10 години

До boc - къде виде у белгия малки магазини, та даже и да работят у събота и неделя!? нещо си сънувал!

17

Анонимен

преди 10 години

Ми правилно е, и при нас трябва да се вземат сериозни мерки за подкрепа на нашите търговци и производители, а и нашето производство и търговия като цяло. навсякъде само големи вериги магазини и повечето хора пазаруват оттам. Трябва да се подкрепя дребното и средното производство и търговия, а и е много по-хубаво да има малки китни магазинчета с качествени местни стоки, големите вериги все пак трябва да имат някакви ограничения.

16

Анонимен

преди 10 години

Нарича се протекционизъм, не соц. И за да го разбереш трябва да имаш малко повече култура, sorry.

15

Анонимен

преди 10 години

каква е тази соц простотия? Който не иска,да не пазрува уикенда.Защо трябва да плащам по-високите цени на малките магазини.Като не могат,да затварят и без друго в големите вериги има по-добър избор на по-добри цени.Аз доста стоки си пазарувам по интернет от чужди сайтове(amazon,ebay,thomann)-усилвател за вкъщи,пиано,джаджи,книги,двд,игри пс3,обувки,ризи, те гламарите ще ме принуждават тук да се бутам в миризливите малки магазини.Това само в главата на *** може хрумне!

14

Роми Мангал Енчев

преди 10 години

Румънски синоптици изказали мнение, че скорошния страшен студ в Румъния и предупредителните трусове във Вранча имали някаква връзка с доминиращото положение на Румъния в електрическия пазар на Европа! Те исказали мнание, че увеличаването на произведената енергия и понижаването на температурите в страната били в права пропорционалност! Смятат, че за в бъдеще Румъния щяла да бъде по-умерена в производството на електроенергия, за да не й се налага да обсъжда проблеми със снега и топенето му!

13

Анонимен

преди 10 години

който не му отърва,да не пазари в големите магазини.ега ти простотията,че те утре ще ми кажати да си плащам отровния въздух,дето дишаме.

12

Георги Димитров

преди 10 години

Подкрепям и в България да стане така. Неделята е ден за семйството, а не за обикаляне по магазини. Магазинерите и те са хора, имат сейства, деца. Няма друг ден от седмицата когато всички да се съберат в къщи, да се видят да си комуникират, да отидат заедно на екскурзия, гости или да правят каквото и да е ЗАЕДНО!!!!Никой никъде не е умрял от глад за това че в неделя не е могъл да си купи хляб.Дупе знае 2 и 200!!!

11

123

преди 10 години

ми те им дават там минималната.колко още да я намалят.......

10

Анонимен

преди 10 години

и в гърция не работят неделя.затворени са,обаче всички пазаруват съботата

9

хх

преди 10 години

И в Германия е така

8

Анонимен

преди 10 години

ненормална работа

7

Шоп

преди 10 години

В Белгия и Холандия пазаруват в петък вечер, когато взимат заплата, а в събота и неделя са на пикник или екскурзия, затова големите магазини затварят. Там хората през уикенда почиват, а не се занимават с глупости. Мисля си, че ако тука почнат да затварят в събота и неделя, това значи да намалят заплатите с поне 20%, но за сметка на това на персонала ще им се скъсва гьона в петък следобед.

6

BOC

преди 10 години

Стояне, ти си не само утрепеняк, но си антиБЪЛГАРИН!!!Готов си да дадеш няколко лазарника на евреите, за да си малко по-беден, но и си готов да закопаеш целия български род(включително и себе си), за да си днес ти добре. А твоите ДЕЦА И ВНУЦИ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ!!!АМАН ОТ ***!!!!

5

стоян петров

преди 10 години

Вие наистина ли смятате, че ще плащам 20% повече на някого, само защото е българин? Утрепаняци!

4

boc

преди 10 години

Абсоютно правилно е! И в Белгия е така.Големите вериги не работят в събота и неделя.По този начин се дава възможност да съществуват и малките.А в България е абсолютно ограбване от еврейските монополисти, които държат всички големи вериги и то с подкрепата на държавата!НЕЩО ДА ВИ ИЗНЕНАДВА!?

3

кентавър

преди 10 години

Между другото в Холандия супермаркетите на големите вериги работят в събота до 14ч и почиват в неделя-ФАКТ !

2

Я па тия

преди 10 години

Абсолютна глупост.Нали хората са свободни тогава и имат време да пазарят на спокойствие точно през почивните дни.Ще пазариш или почиваш всеки сам си решава.

1

Магив

преди 10 години

Навремето реваха за хипермаркети сега да неработят.Едно време баба ви все в такива магазини е пазарувала.