72

Анонимен

преди 10 години

Ама точно така, дръжте Мая Костинбродска , Серльо, Бюрека и Местан за нарушаване на Конституцията и сътворения преврат след това.

71

Анонимен

преди 10 години

До Пълно е с *** КОй назначи/избра Цацата! Кой бе? Кой? Кой надничаше през рамото на хората които го избираха? Кой беше той? И той ли е комунист, а? (Че е комунист комунист е, ама олигофенчетата му си мислят обратното)

70

Пълно е с Тролове

преди 10 години

От 3 коментара тук два са на *** на БСП. Ето тролчета една тема -- Вашия поръчков прокурор Цацаров как ще реагира-Нали той с Мая Маноова инсцинираха всимчко в Костинброд!

69

до 64

преди 10 години

ПРАВ СИ. ВСИЧКИ ТЕЗ ЗАХРАНЕНИ НА СОЦ ЯСЛА сер ГЕЙОВЦИ КОРУМБАШЕВЦИ,добревци гаргата мая много ги е страх да не загубят яслата и се борят с цената на всичко само да са на ХРАНИЛКАТА. БАБИТЕ И м се радват на социалната тъпотика и на 5 те лева увеличение на пенсиите.МУСТАН МАЗНИЯ ФЕС СИГУРНО НЯМА ДА МУ СЕ ОТДАДЕ ДРУГА ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЛЕЕ ТЪПОТИИ ПРЕДСКАЗАНИЯ.ТЪПАКА ДА УЧИ БЪЛГАРИТЕ.

68

Бай Ганьo

преди 10 години

До anjknsПри ГЕРБ министър на културата беше ***, а министър на транспорта - *** - тогава що не рИвахте бе?

67

anjkns

преди 10 години

До бясДа ако ти е приятно да те управляват *** и турци няма проблем

66

Анонимен

преди 10 години

И СЕГА КАКВО ЩЕ Я ПРАВИМ СЕСТРА ГАЛЕВА? С Е...Е САМО НЯМА ДА И СЕ РАЗМИНЕ НА ДОЛНАТА ***

65

Бай Ганьo

преди 10 години

До Анонимен 65 Мене ако питаш скандала в Костинброд обслужи и ГЕРБ, и БСП - мобилизира електората и на двете партии..... Отделно че който и да е режисьора на "спектакъла" - предствител на другата страна също е вътре....

64

ау

преди 10 години

До ТАКА Е КЪРЛЕЖ...Винаги се удивлявам, когато видя хора, които с всички сили се стремят да се покажат в светлината на високо образовани, умни и интелигентни, а в същото време не забелязват колко голямо магаре са се оставили да ги води. Туй ше да е някакъв български феномен.

63

ТАКА Е КЪРЛЕЖ...

преди 10 години

*** ПЛАЩАТ НА ОКОЛО 700-ЧОВЕКА , ЗА ДА ПУСКАТ ЛЪЖИ И ЦИНИЗМИ ПО ФОРУМИТЕ !!ПАРТИЯТА ИМ ПЛАЩА С ТВОИТЕ ПАРИ ОТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ!НА ТОВА---ПАРТИЯТА МУ ВИКА "РАБОТА"/ ...и "борба с младежката безработица"/..ха,ха,хааааааааааааа

62

Анонимен

преди 10 години

"Загубихме 5-6% от гласовете заради скандала с бюлетините в Костинброд. Като стана ясно, че те не са били за експедиция, някой от прокуратурата трябва да изгори", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред в. "Труд"... Тези 5-6 % прекрасно си пасват с 350 х. непласирани бюлетини

61

Кърлеж

преди 10 години

Баси... където и да кликнеш все на кутевчета и йотовчета попадаш! Тея са като пучи въшки.

60

оффф

преди 10 години

Хайде, хайде..повече от ясно е, че гербавите този път дадоха засечка. Използуваха същите комунистически номера и нямаше начин да не паднат в собствения си капан. Имало е напечатани половин милион действителни бюлетини, сега на ход са тези, които са ги поръчали. Щом не са ***, значи са гербавите. Точка по въпроса. Изложиха се.

59

АБЕ ,ДИДО....

преди 10 години

....ТОВА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ И ПО ТУРСКО ГО Е НЯМАЛО....!ПО-ДОБРЕ Е СУЛТАНА ДА СИ ДОЙДЕ , ЧЕ ОТКАК НИ УПРАВЛЯВАТ РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ --ВСЕ ПО-МАЛКО ОСТАВАМЕ В БЪЛГАРИЯ!АКО ДОЙДАТ ТУРЦИТЕ --ЩЕ ГИ СРЕЩАМ С ЦВЕТЯ И ГЮЛ!!

58

Дидо

преди 10 години

Щом цял един народ допусна ,едно келево дупе на речено Мая Манолова.да го манипулира и се подиграе снего и не успя да се противопостави, акъл не ми побира кой ще спре редовната турска армия ако утре тръгне към София. Един отчаян и немотивиран народ никога не би защитил достойно родината си.

57

РАЗБИРАТЕ ЛИ СЕГА

преди 10 години

....ЧЕ *** НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ВОЛЕН-ИБРИКЧИ!!!???????***...... Е ПРОСТО ПОРЕДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПИОНКА ОТ КУКЛОВОДИТЕ НА "СОЦ-***"!!!НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

56

Анонимен

преди 10 години

Отвратителна манипулация. Всички знаехме, че е такава. Но тройната коалиция и до днес си служи с нея като аргумент срещу ГЕРБ. Тя и сега е готова преврат да направи, само да задържи властта. Впрегнала е цялата държавна машина за нови манипулации и всякакви мръсотии. Никой не може да се бори с тях. Те са всесилни, с многогодишна практика, а и кадрите на ДС й служат, защитавайки собствения си интерес. Много са и тези, дето не искат да си развалят комфорта. Трябва много да се внимава.

55

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

ТОВА СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ "ПОТРЕСАВАЩИТЕ НОВИНИ" ---НА +НОВИЯ ГЛАШАТАЙ НА СОЦ-***"-----ДУДУК БЮРЕКОВ!!!ГОЛЯМА УСТА --КАТО ДУПКА НА" СОЦ-***"......ИНАЧЕ "нищо съществено"...ха,ха,хаааааа

54

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 56Лъжец!! Във "Вести БГ" такова нещо няма! Току-що проверих!*** скапан!

53

Анонимен

преди 10 години

"ВЕСТИ" прилага част от отчет за 30 дневен период през януари т.г., изпратен до отдела за медийна комуникация на ГЕРБ и лично до близките до бившия министър-председател Бойко Борисов, Инна Пелева и Румяна Бъчварова В отчета се посочва, че от 1 до 31 януари са публикувани 2986 коментара, 1789 от които в 58 електронни медии, останалите - в социалните мрежи. В отчета са приложени и линкове към постовете.