13

??

преди 10 години

До Анонимена хората там работят за жълти стотинки, не са като в Европейските сметки палати

12

АНОНИМЕН

преди 10 години

Наближава време Данчо ментата ,да попита Бисеров когато падне от висока слива.

11

Анонимен

преди 10 години

До 6. Браво от това по-добре не може да се каже.

10

сметна-смешна

преди 10 години

Този е такава фирнаджийска лопата, че ви е бедна фнтазията. Оказва въздействие върху одитните екипи - ветропоказател. В прованса преди одит чакат иструктаж. За съжаление Сметната палата е направиха смешна, както направиха с Агенцията за държавен вътрешен финансов контрол в 2005г., сега АДФИ там се работи само по поръчка.

9

аман

преди 10 години

Тоя е абсолютен лйолю,как въобще е на тази отговорна позиция?

8

Анонимен

преди 10 години

Това не е сметна палата, а смешна палата. Най-малко, е смешно, слугата, работника, да проверява господаря, или работодателя си. Излишна, но скъпа институция. Топло местенце, с блага надница.

7

оооо

преди 10 години

Този уникално нагъл тип, дето не си знае милионите /от икономии от заплата/ сигурно, обвинява хората наляво и на дясно. Спрете се вече! Имоти си искали,постове искали ,застрояване на "Странджа", минават всякакви граници!А,върха на гадостта е уволнението на предс. на сметната палата.

6

NNS

преди 10 години

Ясна е работата,нали той поиска поправка в закона за партиите и за всеки разход над 100 лв да имат документ..

5

879

преди 10 години

Йордан Цонев обвинява шефа на Сметната палата в неефективност? Това някакъв виц ли е? Ако дойде Видов ден, този е първия кандидат за затвора или за бесилото. Ген. Танов му изкара кирливите ризи и този напълни потурите. Едно е когато човек с чин "генерал" говори факти, друго е когато човек с чин "мента" се опитва да ги опровергава.. Лошото в България е, че ментите управляват, а генералите или спят, или са послушковци, или са премахнати от властта по един или друг начин.

4

Анонимен

преди 10 години

Изглежда сме си рая покорна отвсякъде.Вижте Украйна,сами се отскубнаха от прегръдката на Русия,а ние не можем да се освободим от мафията дори и с явната помощ от Европейския съюз.Ето,сега комунистите и турските мафиоти сменят всички,а след време ще си осигурят и изборна победа,а ние ще се чудим какво е станало.

3

БСП вън!

преди 10 години

Колко удобно Сметната да се ръководи от колективен орган, пак ще има колективна безотговорност. По - добре да е един начело и ако има гаф да му се търси персонално сметка, вкл. наказателна, а не като преди да се замазват нещата в колективността. *** червени

2

изнервен

преди 10 години

Мафията съвсем се е разпищолила. Всичко, което не и е угодно се маха. Кошмар или филм на ужасите е тази държава.

1

наблюдател

преди 10 години

Е нормално. Към момента Сметната палата ми се струва един от много малкото органи в държавата, който общо-взето работи и не се е забърквал в някакви големи скандали. А това не може да продължи така!Що не вземат със закон да закрият съдебната система, прокуратурата, разните смешни агенции и комисии. Ама за тях няма нужда - те и без това не работят и не пречат на никой.