8

Румен221

преди 10 години

Приятели,- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 6,9 милиона население е ПОЗОР!- Изборите трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС (социално осигурителен, пенсионен или учебен). Това е изискването за Уседналост, което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин И Конституционното ползване на Права - само при изпълнени Задължения за плащане на подоходни и имуществени Данъци (Чл.60)!- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, а управниците имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ В ПО

7

Румен221

преди 10 години

КазахКонституция Глава- Чл.3. и Чл.36. Кампанията се провежда само на български Чл.10. Гласуването е лично право, по една технология и без посредници хора, технически с-ва Чл.11. В изборите участват само партииЧл.12. Сдруженията на граждани не участват в избори Гл.- Права и задълженияЧл.58.В изборите не участват осъдени и изтърпяващи наказание Чл.60Участват плащащите в Б-я данъци - имуществени, от труд и собственост (Уседналост!) Другото е правно Пустословие.

6

Анонимен

преди 10 години

Голям страх ги тресе герберите от изборния кодекс и от това, че повече няма да могат да си правят манипулациите. Не става само с машинации, трябва и малко честност и морал! Ако не го разберете това, съвсем скоро ще се затриете като партия.

5

жоро

преди 10 години

От къде го извадихте този мухляр на снимката? У нас има най-много професори на глава от населението! И всички до един "демократи" , родени и закърмени в "мрачните"тодорживковски времена!

4

Анонимен

преди 10 години

Добре де, не разбирам защо ГЕРБерите толкова се страхуват от нови президентски избори. Може би, защото дори самите те осъзнават, че Плевнелиев не е никакав президент, а обикновено безлично мънкащо човече, избрано с фалшификации и превърнало се в говорител на Банкянската мутра и разединител на българския народ. Нека има нови избори и негово величество НАРОДЪТ да си каже думатата, но този път честно, а не с Костинбродските магарии.

3

един от всички

преди 10 години

Щом петното и оная... как и беше името, дето беше протестираща, па после контрапротестираща, участваха в дискусията за нов кодекс, какво искате - нов кодекс? Аха, ще ви се!!! Хайде сега неправителствените организации да скочат, че са излъгани по време на дискусиите... *** платени!!!

2

Човек

преди 10 години

последните станаха първи.Обяснете го на тези които не помнят тези години или на тези които сега се раждат,как взехте властта,как избихте без съд и присъда елита на нацията.Унищожихте поколение български интелектуалци,как взехте на "капиталиста"всичко и се превърнахте в капиталисти.Как изнесохте сребърния фонд и парите на народа от изкуствено създадените банки,фалирали и окрадени от вас.За многото външнотърговски дружества създадени и управлявани от вас.Народа няма къса памет другарко Манолова ..

1

Човек

преди 10 години

Браво Майче,осем месеца шумно рекламира това ново чудо и колко работа си свършила,а то се оказа,че са ти писали единица за преписване.Ама съм сигурен,че си платила на много хора да свършат тази "работа".Голям пиар за нищо,но електронното гласуване ще ви извади очите,защото ще ви върне там от където дойдохте-горите и балканите където също симулирах те дейност.От 360 партизани се навъдиха 650 000 активни "борци" които си бяха обикновени грабители на народа,това е др.Манолова,първите умряха в кърви