24

Анаксимандър

преди 10 години

А жените какво трябва да правят.......-Да си клатят крачолите естествено, както цяла година правят.

23

бай трифон

преди 10 години

НАЗДРАВЕ! ;)

22

бай трифон

преди 10 години

подкрепям коментара на 20, но на мен лично ми омръзна от тези лиготии да гледам по улиците да се мяркат хора с някакви огроми плюшени сърца и т.н. ако се обичат двама души, не е нужно да има празник за това. много шум за нищо и изкарване на пари от китайски джунджурии сладки и глупости

21

до 20

преди 10 години

Източно-западната схизма,[1] позната и като Великата схизма[2] (този термин по-късно се използва за Папската схизма), е политическо разделение на християнската църква на два основни дяла - Римокатолицизъм и Източно православие. Разколът между Рим и Константинопол бележи началото си от 1054.

20

мнение

преди 10 години

Смятам, че всеки е свободен да празнува какъвто си реши празник. Но ми е много странно да чета коментари, че който празнува Свети Валентин е вероотстъпник, или че понеже сме християни, не трябва да го празнуваме. Ами католиците да не би да не са християни? Да кажем, че който го празнува, не спазва българските традиции - по може да се приеме, но че е вероотстъпник - не. И католици, и православни сме християни. Да забравим поне за малко негативизма и да отпием глътка хубаво вино!

19

Разумен

преди 10 години

Не съм съгласен с 4. Ако искам и мога, защо да не направя скъп подарък ? :)

18

Анонимен

преди 10 години

До anti religionГ-не/г-жо жалко е,че така се излагате,личи че нито познавате нашата история нито която и да е.Първо ако сте ходил/ла в някоя балканска страна всички те имат афинитет към алкохола а винарството е заложено още от времето на прабългарите в нашия манталитет,какви алкохолици какви пет лева?? И второ като ви харесва св.Влаентин ди го празнувай кой те е спрял?кеф ти хелоуин,кеф ти коч байрям,кеф ти ханука кеф ти всичко ама като си безверен/на и неграмотен/на поне не го показвай публич

17

Анонимен

преди 10 години

А честит празник и от северозападнала България в частност Враца :) под празник имам предвид" Трифон зарезан".Незнам за вас ама на мене не ми трябва някакав си католически празник за да покажа на жена си че я обичам,аз съм християнин и си празнувам нашите празници,или пък един ден за да покажа баш на него разбираш ли колко държа на нея,аз си го показвам всеки ден.А да ви е честит празника и пълни бурета с вино или ракия кой как предпочита и НАЗДРАВЕ!!!!

16

anti religion

преди 10 години

razbiram zashto povecheto ot vas haresvat zarezan.....vse pak sigurno sa izrasnali v semeistva na alkoholici a i za pove hego ot vas da se narejesh qko e vs den.ko po hubavo da ima i oficialen praznik za tvanqma znachenie dali e katolicheski ili sataninski sv.valentin.vajno e hubaviq povod.a i da ne gvorim za hristqnstvoto koeto kato cqlo e nalagano sus boi i kruv po evropa...aide molq vi se.nai loshite neshta na tozi svqt sa doshli ot religiqta.ot vs religii bez izklucheniq.

15

Доктор

преди 10 години

До Честито ЛОЗАРИИзпий си хапчетата

14

SVETI KALASNIK

преди 10 години

KAKVITO PRAZNICITE ....TAKAV I NARODA !| PREDATELI, BEZ ROD I ISTORIA ! STE PISA NA LATINICA ! STE NARUSHAVAM TRADICIITE , ZASTOTO BG NE ZASLUJAVA UVAJENIE ! NE NAROD , A MARSHA !!!!! MELEZI !!!!!

13

123456

преди 10 години

Нямам нищо против празника,но напоследък така сме свикнали със всичките чужди празници,че се самозабравяме......много лошо......Никой не обича продажниците

12

razgradski pop

преди 10 години

защо "Мъже, внимание!"???...любовта в повечето случаи е двустранна и хетеросексуална, нали..?

11

Честито ЛОЗАРИ

преди 10 години

А на тъпите суфиенци, които си продадоха душите на католиците пожелавам: Ближете задниците на чуждопоклонниците. Какви християни сте вие? Мръсни продажни душици!Да не съм ви видял в ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ.И що мълчат нашите свещеници?Заклеймете тези продажни въшки. ЗАЩО МЪЛЧИТЕ?ЗАЩО?

10

///

преди 10 години

Жената смята, че валентина е лигав празник, пък и не наш та не ме занимава с глупости, Зарезан мина преди две седмици, та днес ще си е обикновен полов петък.

9

Анонимен

преди 10 години

Нямам малък подарък. Имам голям!

8

tidimitrov

преди 10 години

Честит Трифон Зарезан! А, за тези вероостъпници най-вероятно ще искат днешния ден да се преименува на "Валентин Зарезан Байрям". Дедите ни са си запазили вярата пет века, а ние сега се мъчим без бой да се откажем от нея! Възмутен съм от незнанието, че на 10.02 според нашия календар се празнува Валентинов ден! Другия факт-какъв Хелоуин, какви 5лв, та ние си имаме Вси Светии! Хайде наздраве и да е плодородна годината и пълни буретата с вино!

7

Анонимен

преди 10 години

Честит Трифон Зарезан българи!

6

Bobi

преди 10 години

Имам чувството , че аз съм я написал статията..Иначе честит ден на влюбените и никой не ви налага чужди празници..Няма нищо по хубаво от това да си влюбен . Аз след малко почвам виното, че и на този празник трябва да обърна внимание..

5

Анонимен

преди 10 години

14-ти февруари е ден на баровците, които могат да си позволят любов или е ден на чикиджиите, които си мечтаят за любов, но не им стигат финансовите възможности да си я позволят?