20

партиен член

преди 10 години

Не виждам минуси на коментарите на мун-чо.Комсомолци спите.Иначе истината е написал.Ако харчат пари от ЕС трябва да доказват разходи.

19

?!?

преди 10 години

Малки пътни проекти или да подпомогнем "малките общини" ДА СЕ ЧЕТЕ: ОБЩИНИТЕ ДПС И КРЪГОВЕТЕ ОТ ФИРМИ НА ДОГАН.

18

Croki_Gena

преди 10 години

Само така Деси!!! Удави ги в мъка герберастите!!! Ти можеш !!

17

партиен член

преди 10 години

Относно палтото.Учи се от социалната Масларова.Ако се задържи може и да я мине.

16

Работа за цигани-БОЛ

преди 10 години

Има толкова много ***, които могат да се впрегнат да работят по ключовите трасета. Комунистите да ползват примера от "строителни войски", които отляха милиарди кубици бетон по време на Индустралната ера. Така и така им дават пари по изборите, да вземат да свършат нещо полезно. Ще спрат и кражбите. Ще видят как се изкарва хляб с труд, а не със социални помощи.

15

Анонимен

преди 10 години

По АМ "Хемус" се строят невероятните 5 км. Срокът за изпълнение на тази отсечка е 2г!!! Сами можем да си направим сметка за останалите 255 км колко години ще трябват.

14

хаха

преди 10 години

Палтенцето е много аграрно, като на оборотна магистрална труженичка по италианските магистрали. Тая женица е много зле, от къде я изровиха никой не разбра. Не вярвам да е нечия любовница, с такъв орунгел кой ще се занимава. По - скоро е нечия дъщеря. На дърта номенклатура.

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен A магистралата Видин Варна, кога, а :D

12

Анонимен

преди 10 години

Автомагистрала "Марица" едва ли ще стане напълно през тази година. Предполагам ще замият очите с отваряне само на лот 2 Харманли-Димитровград. По АМ "Струма" ще пуснат 15 км Сандански-Кулата и това е за 2014г. Много бавно се случват хубавите неща у нас. Магистрални отсечки по 20-30 км се строят по 2-3 години. С това темпо можем да захвърлим в коша стратегията "Европа 2020", защото няма как да построим всичко това! Затова Оставка!!!

11

наблюдател

преди 10 години

Пак само приказки - сега ще видим за целия мандат дали ще открие нов обект!? Бойко бил *** и некадърен -нека е така ама се видя че има нещо довършено, нещо направено.... а тия ще ни баламосват само с приказки!

10

мун_чо

преди 10 години

Да добавя: За Северната скоростна тангента имаше подписан договор още преди изборите. Но той не беше с "правилните хора" защото търга го спечели някъква италианска фирма. Още първата седмица след изборите комунистите анулираха договора и "дисквалифицираха" италианците за това че инженерите им нямали дипломи от български университет а италианските били различни и не ставали.. И съвсем случайно втория в конкурса, с който сега се подписва договор е фирма на Черепа...

9

Анонимен

преди 10 години

Троловете пак цъкат минуси!

8

Розен

преди 10 години

От многото напъни на изборите, спечелихме подмяната та лентички с котле /менче/. Гюле гюле.

7

optimist

преди 10 години

Терзиева, на власт сте вече близо 1 г. Какво направихте за този период? Защо все още не са пуснати участъците от Струма - около Дупница има 3-4 км. за пускане, както и Сандански - Кулата трябваше да е готова. С метрото в Младост какво става?! Ще стигне ли най-накрая това чудо на инженерната мисъл до Бизнес парк София? Северната тангента трябваше вече да сте я преполовили! По Марица какво става? Хемус въобще няма да питам кога ще я почвате, защото знам, че няма да свършите работа за 5 пари.

6

мун_чо

преди 10 години

Комунистите ще наблягат на ремонтите а не на голямите проекти защото ремонтите се финансират само от бюджета а не от ЕС и съответно там се краде лесно. И честито на Черепа за подписания договор за Северната скоростна тангента. Там беше голяма борба докато "дисквалифицираха" италианската фирма, която беше спечелила търга...

5

Анонимен

преди 10 години

магистралата СОФИЯ - ВАРНА КОГА???????????????

4

Анонимен

преди 10 години

Терзиева, тези 200 млн. лева, които са "спасени" засягат не само скоростната тангента на София, но и обходът на Габрово! Що не споменаваш нищо за тунела под Шипка?За обходът на Габрово има сключен договор с изпълнител, строителен надзор, има ОВОС, има проектирано трасе. Дори не липсват пари, те са в ръцете ви! Не е оправдание и това, че проекта е във ВАС, защото забраната беше отхвърлена от 3-членен състав. От друга страна твоя колега Папазов каза, че ще струите тунел, въпреки решението на ВАС.

3

Анонимен

преди 10 години

На комунетета всичко им е в бъдеще време, само краденето става сега! Оставка!

2

Пич

преди 10 години

Хахахахаха ... какво е това палтенце бе?:))) Другарката ме разби окончателно. Е може ли с такова палтенце, да ходиш да откриваш обекти?! Държавен служител. Другарите вече тотално са изгубили връзка с действителността. Остава и едни ботуши до коляното да сложи с високите токове и вски ще е супер:))

1

Bastor

преди 10 години

Нека да откриват нещата строени при предишното управление.Всички помним предишната тройна коалиция какво направи - нищичко.И тия така. Само ще точат пари от строежи или на нашенски - ще им купуваме бентлита с нашите данъци, докато ни се завъртят главите.