111

Анонимен 136

преди 10 години

Както се изясни, става въпрос за текст от чернова на документ, а не за текст от внесеният за обсъждане документ в пленарната зала на НС ! "Президентът" да си уволни юристите и съветниците, които го подвеждат и го правят за смях на кокошките, на заек, който се бои от мръдването на всяка шумка. Същото се случва и с ББ, неговия началник. Изглежда, че едни и същи хора им пишат изказванията !! Време е да се научат сами да четат и пишат !

110

ddd

преди 10 години

Липса на кворум при приемането на толкова важен закон - какво повече да си говорим...

109

Hristo_Ganchev

преди 10 години

Оф, този пък и той се сетил да се прави на Президент. Сега кой му шепне в ухото - Прокопиев, Борисов или Гоце?! Вече тотално се оплетоха нещата.

108

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 129Подлеци, синове на подлеци, внуци на подлеци, бащи на подлеци.Почти век ни лъжат. И всъщото време ужасяващи глупци, на които сме поверили съдбата си. Как са могли да си помислят творците (Кой?Поредното Кой!!!), че хората, а още повече президентството, няма да се усетят. ***, по-***, най-*** комунист. Но нагъл, алчен, свръх алчен, безогледен, продажен, комунист. Това е степенуването.

107

teritorialno_podelen

преди 10 години

Нормално да иска да си прокара референдума, за да може да събере малко рейтинг! И без това одобрението от народа към него е паднало под критичния минимум и сега ще направи всичко възможно за да си възвърне позициите.

106

Tiago

преди 10 години

Имам чувството, че Плевнелиев го е страх от всеки един предложен закон и не може да рискува конституцията да бъде променена. Доста трудно взима важно решение за всеки един проблем. Именно той трябва да поема инициативата и да покаже на останалите, че може да внася повече сигурност и подкрепа към народа си.

105

Анонимен

преди 10 години

За какъв нов изборен кодекс говорим? Старото си остава, остава си и печатането на бюлетини в частни печатници.

104

анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СЕ БОРЯТ НЕПРЕМЕННО И САМО И САМО ДА СА МАСЛО НАД ВОДАТА,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ТЕХНИТЕ ЖЕЛАНИЯ ,НАМЕРЕНИЯ И ПОЛИТИКИ СА ДОЛНИ И МРЪСНИ.ТЕ СА НЕГОДНИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.

103

Анонимен

преди 10 години

До AnonimenПараноик ни трябва на нас! Всяко едно решение на тези трябва да бъде подлагано под съмнение и да бъде гледано под лупа. Единствената цел на 240-те пионки в парламента е да легализират закони изгодни на шепа хора в тази държава! Никой не му пука за народа. Ако мислите, че този изборен кодекс е мислен с идеята положението в България да се подобри, значи имате нужа от сериозна медицинска помощ. Целта на този изборен кодекс е да бетонира монопола, да запази статуквото. Осъзнайте се!!!

102

Моника

преди 10 години

"Призовавам всички демократично мислещи българи да се противопоставим заедно на задкулисните сценарии" А вие не сте ли част от тези сценарии и задкулисие? Жалко, но можеше да бъде най-добрият, ако беше адекватен и работеше за народа, а не за крадците.

101

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарите и единствено мога да кажа - крепостни селяни сте и такива ще си останете... Щом за вас не е проблем да се гласуват закони, без да знаете какво има в тях, добре, за мен е проблем! Не вярвам на никой от сегашната политическа класа, всички до един са изпечени мошенници и измамници. Президента е един от малкото хора, които имат как да докажат доходите си... хмм, поправка, и хидроинжинера също може да докаже доходите си по Цанков Камък... 1милион лева комисионна за султана... браво!

100

Anonimen

преди 10 години

Президентът Росен Плевнелиев, явно го тресе някаква параноя.. И сега ли ще се опита да налага вето на поредният закон ? На него трябва да му наложат едно постоянно вето и да напусне президентството !

99

Даааааа!!!!!!!!!

преди 10 години

Готин е! Продължение: като женски полов орган.

98

Даааааа!!!!!!!!!

преди 10 години

Готин е!

97

тор

преди 10 години

ама тая Веселина Йорданова се изкърти днес да пише глупости, първо за възмутената Тиква за подписания от него и плевнята договор със Сев. Корея, а тук за расъжденията на един кондурматор дето се изживява като някакъв си дето и той не знае какъв е, само се кланя като китаец и се хили като *** и всяка сутрин чака да му се обадят от тоалетната на Банкя какво тъпо изказване да направи и малоумната Веселка и подобни да го цитират и задръстят мрежите -ама ние не четем само тука дургарко джурналистка

96

Анонимен

преди 10 години

"Тайни лаборатории за политически инженеринг"-леле как му го роди акъла!Как ще го изтърпим до края на мандата му-незнам?Плевнелиев-скрий се някъде и не се показвай,защото ти си срам за България!

95

Анонимен

преди 10 години

А най-забавното е, че такъв текст в Изборния закон НЯМА. :))))))))) И това е видно тъкмо от сайта на НС. :)))))))))

94

Възмутен

преди 10 години

Този *** вече ми идва в повече.То бива да си елементарен,но на един президент не му отива.Затова е толкова антипатичен и непоносим.Колкото може по-малко да си отваря устата и да си кюта в президентството за да не дразни хората.Но и за това иска акъл!Ей нагъл човек!

93

Анонимен

преди 10 години

Спряха да показват Следствения и Тиквата --Изтипосаха Глупавия

92

възмутен

преди 10 години

Скрий се бе! Съзирал бил тайни лаборатории ..... дрън, та дрън! Пълни врели некипели! С такива "лаборатории" ли те избраха бе! Срам ме е, че толкова зависим и отблъскващ индивид, е президент на родината ми! Такова чудо досега е нямало - зависим от олигарси и ГЕРБ в дъното на костите си и даже не си прави труда да го крие! Е.....и гнусотията!