5

Анонимен

преди 10 години

Завиждам на тези, които ще го чуят на живо! Пустите му пари... все не достигат.

4

Анонимен

преди 10 години

Последният път когато бях на концерт в зала "България" през декември ,имаше и хора облечени ,ако не официално, то поне доста прилично. Но имаше и доста ,които бяха дошли така, както ходят на Витоша. Включително и една депутатка с пуловер домашна плетка и карирана пола била модна през 90-те. Едва ли е от липса на пари.

3

Анонимен

преди 10 години

До 1989г. всеки четвъртък по Първа програма имаше опера ,филм със субтитри. Хем слушаш музика, хем разбираш и съдържанието. При това от световни сцени и със световно известни певци. А всеки понеделник телевизионен театър. Във всеки град и по-голям и по-малък имаше постоянно гостуващи артисти. Отделно си бяха местните трупи от артисти и певци.

2

Анонимен

преди 10 години

Българина да се облече официално и да отиде радостен на Опера?!Леле...ориенталци...

1

Анонимен

преди 10 години

Кой ще ти коментира опера?Хората искат чалга.Лично за мен Пласидо е номер едно.Защото има една мекота в пеенето му.Радва ме,че е дошъл,но няма да мога да отида да го слушам.С 600 лв. заплата малко не виждам как ще отделя няккакви пари за каквото и да е.Ако ме изгонят от работа сигурно ще трябва бързо да тегля крдит (ако ми дадат) и да се махна от България.И без това щес е мре,поне да е някъде другаде.Пък белким нещо направя навън. Тук работиш и плащаш сметки. Почнах за опера и къде отидох.