231

Анонимен

преди 10 години

Za kakvo sa vi deca, i bez tova ne moje da gi izgledate normalno v Bg

230

ПРЕКРАСНА НОВИНА

преди 10 години

по- хубава от свеж пролетен дъжд !!!

229

Анонимен

преди 10 години

Това едно време беше сайт за новини...

228

Граовец

преди 10 години

Планът на Руснаците в действие. Той СерГея не беше случайно натрапен на Българите.

227

Анонимен

преди 10 години

Работех в колцентър. Затъпяване и стрес, ама малко по височка заплата. Исках второ дете , но уви 2 години напразни опити. Напуснах и след 2 месеца забременях. Сега съм щастлива, но колко млади жени бяха в моето положение и заради заеми, здравословни проблеми нямат деца. Това нормално ли е питам. Да няма никаква защита на жени, работещи майки. Няма дори стая на жената. Лично пред мен са припадали 4 колежки поради стрес и липса на кислород в офиса където 100 човека са на 50м2. площ. Кажете де?

226

Анонимен

преди 10 години

E kato rodih balgarche, ne me li izgoni darjavata sas zaplata 360 chisti? I kolko maiki ima naokolo, s balgarcheta, koito nqma da jiveqt v Balgaria, zashtoto ne uchat tam, i tuk shte im e i po- lesno

225

До 254

преди 10 години

А изследването на ЦЕРН е още по-интересно! Не само, че българските гени не са смесени, а са едни от най-чистите в Европа. Българите мюсюлмани имат 10% общи днк с мюсюлманите от Турция. И двете изследвания на ЦЕРН и това по поръчка на нешънъл джиографик се препокриват на 90% според резултатите сме автохонно население с корени от преди 10 000 г. На балканския п-ов. Което се доказва с някои документи намерени в архивите на Ватикана, които се отричат от написалите книги и учебници с друга теория.

224

A

преди 10 години

До 259 Извинявай не искам да обидя някого и според мен няма разлика. Просто констатация на факт.

223

Анонимен

преди 10 години

До 258Е и? Всички сме хора,а децата са си деца-дали ще са от българин или не българин каква е разликата?

222

А

преди 10 години

До 246 - Според Jean-Paul Picaper около 200.000 деца от нацисти - "enfants maudits" (="проклети деца"), са родили французойките по време на окупацията 1940-1944.Ако окупацията на Франция беше продължила не четири а 24 години, "enfants maudits" нямаше да бъдат само 200.000.Населението на България намаля при демокрацията за периода 1990-2012 с 23%, а населението на САЩ за същия период се увеличи с 25,6% (по данни на ЕВРОСТАТ). А колко тогава биха били "enfants maudits" по време на 500г.турско

221

Деси

преди 10 години

До Анонимен /219/Какво консуматорско има е избора ми да нямам деца?!Или съм длъжна да правя чавета за да има кой да ти плаща пенсията някой ден?!От къде на къде? Аз си харесвам живота така и не желая да го прецаквам с деца за които не мога да се грижа дори финансово.

220

!!!

преди 10 години

Не създаване на нови административни структури по въпроса са нужни, а конкретен план за действие, политика, насочена към решаване на проблема бързо и ефективно, каквато няма от 25 години у нас, а бе належащо да се изготви и изпълни още преди четвърт век.И не са важни пенсии и социалните помощи, приоритет следва да има работещата икономика, произвеждаща ресурси и създаваща реални работни места. Без реален сектор социална политика в никоя държава не може да се води.

219

Нее!

преди 10 години

Всичко се развива както го иска твоята партия, споко! *** се увеличават прогресивно! Дайте им още помощи, че докато правят деца, нямат време да си намерят работа!ЩЕ ЗАТРИЕТЕ БЪЛГАРИЯ, НЕЩАСТНИЦИ!

218

Кой кой е

преди 10 години

Едно пояснение за ***. Тяхната основна мъжка ДНК хаплогрупа е =НГ" - 60 процента и няма нито един Българин с такава хаплогрупа, осввен някоя Българска ***, оженила се за ***. Второ - май по-голямата част от тях са мюсюлмани, което е абсолютно невъзприемливо за приобщаване към нацията. Поне 90 процента от Българските турци носят Български ДНК хаплогрупи "I", "R1а" , " R1b" - по-скоро техните разновидности, присъщи за Българското семе. Настава време разделно.

217

Не думай бе!?

преди 10 години

Това е положението! Народа е болен, здравеопазването хич го няма! Трудещите се хора не смогват да отгледат повече деца, ако искат да имат работа! Младите и кадърни хора напускат страната! Единствено *** раждат, защото оттам са им доходите! АЙДЕ СЕГА МИНИСТЪРЧЕ СИ ОТГОВОРИ, КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ?!отговор: ВИЕ, ПОЛИТИЦИТЕ, С ВАШАТА НЕКАДЪРНОСТ, БЕЗДЕЙСТВИЕ И АЛЧНОСТ!ОСВЕН ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ, ЗА 25 ГОДИНИ НИЩО СМИСЛЕНО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ!ОСТАВКА!!!

216

Анонимен

преди 10 години

Въодушевени от духа на времето, под девиза "Без пари и мама на тате не дава",българките загубват интерес към семейството. Пазарната икономика предлага толкова много лъскави стоки, които с една мъжка заплата не е възможно да се купят. Само постоянната смяна на мъже се оказва ефективен способ за сдобиване с вносните стоки.И щом като това го повтарят всеки ден по телевизията, значи няма нищо срамно в него.

215

gaga

преди 10 години

Как бе има толкова млади *** на по 13-14 години-точно във фертилна възраст.Пък и *** не ***-напротив-плодят се не се притеснявайте няма дамографски срив!

214

Анонимен

преди 10 години

кой уважаващ себе си българин ще се остави турчин да го командва. Щом ще си чужд в България по добре в чужбина там поне руда е по добре заплатен. века под турско робство стигат. Дано БСП и Атака са си направил добре сметките защото няма гражданин на тази държава да не знае как ни продадоха за 30 сребърника на ДПС

213

Богдан

преди 10 години

ХА Не вярвам на нито една дума от приказките на социалния министър Хасан Адемов..България е земен рай,богоизбрана,Господ е българин" българския език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на земята.""българинът е най-твърдият елемент във Вселената и сам си чупи главата""българите са черният дроб на Вселената, а Вселената е направена от материята на черния дроб.""Бог е написал българите на дланта Си

212

анти икономист

преди 10 години

Решението е не в анти-мерките а в про-меркирките. незабавно повишаване на заплащането на качествения и работлив персонал. Данъчни облекчения на фирми наемаши млади и кадърни хора. Господа бизнесмените да спрат да се жалват, че няма пари а да плащат на държанките си скъпи екскурзии и нови автомобили. Това, ще задържи младите и кадърните в Бг. Който не може да плаща достойно на работниците, да си работи сам със семейството си ако иска, но да не му се позволява да наема работници.