18

Анонимен

преди 10 години

До memberls Тъжното е ,че и герберите също купуваха *** гласове. Всички партии са деца на Партията Майка, не се залъгвайте.

17

memberls

преди 10 години

Много регистрации имате и много знаете комунисти *** които продавате страната си на *** без да подозирате даже(забележете колко сте прости) но на избори ГЕРБ ви бие като тъпан на сватба.Трябваше три партии да се обединят за да смъкнете от ГЕРБ от власт.Добре че са *** на Доган да гласуват иначе вие и вашето БСП и 10% няма да хванете на едни избори.

16

боби

преди 10 години

Край с Герб ,няма да има тяхни общини и да натискат хората.

15

драго

преди 10 години

На Бойко пак ще му стане лошо ио ще кара президента да налага вето.

14

дени

преди 10 години

Това е много правилно решение ,Герб назначиха по районите само хора които да работат в полза на банкенската мутра.

13

gtf

преди 10 години

ех местан, местан ...ако французите имаха толкова *** и/или бяха позволили създаването на една противодържавна и неконституционна партия (разбирай "ако баба имаше дръжка...").. заради таквиа алчни подобия на хора, като тебе сме на тоз ред

12

ПОЧИТАТЕЛ

преди 10 години

Аз съм за Кирил Маричков. Аз не съм партиен член и никога няма да бъда. Аз мразя партиите потъпкващи правата. Затуй обичам Свободата. Оставка и до тук на партийния ***.

11

Анонимен

преди 10 години

офцъ

10

Кирил Маричков

преди 10 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда!...Аз не съм комунист, аз не съм нихилист,аз не съм шовинист, аз не съм терорист,аз не съм антихрист, аз не съм екстремист.Аз съм просто човек!Обичам синьото небе, обичам земята.Обичам твоето лице, обичам светлината.Обичам вашите ръце-зовящи свободата!И мразя всеки, който ми пречи да бъда Човек!...ОСТАВКА!

9

Анонимен

преди 10 години

Те *** си дават ,,бонусите" на *** си електорат без който няма как да са в власта.

8

Анонимен

преди 10 години

Тая кюстендилска с.лива се взе много насериозно.Хората трябва да дойдат и със тоягите да ви изгонят.

7

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 6Не няма никакви други освен герберасти.Можете да си пишете на воля, другите ги изгонихте и никой вече не ви чете.

6

Анонимен

преди 10 години

Едно време общата мъя е ставала за оргия, но днес за нищо не става.

5

Анонимен

преди 10 години

Не може да се пропусне неприкритата омраза на БСП към народа. Всяко нещо което партийците правят има за цел да ни унищожи и да ни зомбира.

4

Анонимен

преди 10 години

Когато управляват комунистите времето се връща назад. След кървавия преврат 1944г комунистите върнаха родината ми в тъмните феодални времена на партийната инквизиция. Сега пък лелеят за славните времена на живковото нищоправене и трупане на заеми.

3

TRAFALGAR

преди 10 години

Мая общата - каже те ми може ли тая овца и онзи посредствен човечец Миков да управляват Парламента ??????????????

2

Анонимен

преди 10 години

има ли червени *** тука?

1

Човек

преди 10 години

Какво сътвори острието на БСП за осем месеца,едно голямо нищо,големия шум които се дигна за нов изборен кодекс се оказа преписване на стария.Истерията около него се провали с гръм и трясък,Манолова се *** на 100 процента,нищо ново под слънцето.То каквото е зад правителството то е и в него - голяма смрад от всякъде.Нито чуха народа,нито направиха нещо за тази година,до един месец хората ще са пак на улицата.ЕРП ще вдигнат цените на тока,хората обедняват и озверяват,след 1 год.пак на улицата ....