18

st

преди 10 години

Хеееееее чесно исма да видя как ги учат хехехехехе ей тва е голям виц хехехехе малеееее цирк буш хехехехехеех

17

king_for_a_day

преди 10 години

Да, и аз сега научих за ободряващия ефект на тревата. Какво ще правим, ако не са информационните портали?

16

Боб Марли

преди 10 години

Нямам думи. Бакшишите пушели трева, за да не заспят...амфетамините били опиат. За куките е ясно, че не знаят за какво става въпрос, ама няма ли един нормален редактор в тоя сайт да види какви простотии се пишат по статиите.

15

:))))))))))))))))

преди 10 години

Последното изречение:"Според статистиката у нас са регистрирани 31 316 души проблемно употребяващи наркотици."А колко употребяват безпроблемно?

Учат катаджии да разпознават напушени шофьори. А пък в училището за бавноразвиващи в Бургаско пускат на децата филми и после ги изпитват дали са разпознали кой е главният герой (действителен случай). Аз пък още си блъскам главата да разбера каква е разликата в умственото състояние между децата от помощното и катаджиите.

13

Малчо

преди 10 години

Оставете пушачите на марихуана най-накрая на мира и се заловете да свършите някаква полезна работа за това общество. *** грабят и безчинстват, политици ядат и пият на наш гръб, скътавки и корумпирани чиновници в целия държавен апарат. Спрете ве хора ще се погубим заради вашата кухина в главата. *** ченгета.... козирувайте... и лапайте смрадта...

12

Фураж

преди 10 години

А нас кой ще ни учи да разпознаваме *** ханко-братовци?!

11

до s №9

преди 10 години

"Да забранят алкохола, после да ми обяснявта, че марихуаната е наркотик... ***. "Да ми "обяснявта", ***.После. Не сега.***.

10

до 8

преди 10 години

справка д-р Юлиян Караджов преподавател биохимия НБУ . Чети от това няма да се надрусаш умнико

9

s

преди 10 години

Да забранят алкохола, после да ми обяснявта, че марихуаната е наркотик... ***.

8

до 7

преди 10 години

кафето,тютюна,алкохола,адреналина,секса,чая СЪЩОЩом казваш. Явно пишеш ново определение за кое е наркотик.

7

доктор

преди 10 години

кафето,тютюна,алкохола,адреналина,секса,чая СЪЩО

6

Анонимен

преди 10 години

Марихуаната Е наркотик.

5

шофьор

преди 10 години

А ние как да разпознаваме нап ушените катаджии.Забравяш фаровете, или колана и зад теб чуваш сирени виждаш сини лампи мислиш си, тия гонят опасен престъпник.Оказва се че гонения престъпник си ти.И тоя цирк за 20 лв.В тази ситуация си казваш , някой се е напушил, но знаеш че не си ти.Тогава кой е ???

4

varg

преди 10 години

Мисля,че е по-добре да няма наркотици отколкото да разпознаваме такива хора.

3

Заслепения

преди 10 години

Е**си държавата...

Какво значение има разпознаването на наркотици, когато катаджиите безпогрешно разпознават изключените ФАРОВЕ, враг 1 на безопасността на движението по пътищата!

1

Мнение

преди 10 години

"... дрогирани таксиджии, които обяснявали че заради лизинга, който плащат на колите си, се друсат, за да не заспят на дългите дежурства. .."Винаги съм се чудел при положение, че има нови автомобили до 15000лв с ДДС, защо таксиджиите купуват такива от по 25000-35000лв, че по-скъпи. Или има коли върнати от лизинг на по 1-2 години. Не мога да си го обясня.Един автомобил, който е шофиран като такси в България след 3-тата година е потрошен, независимо колко е скъп и каква марка е.