9

Еми Грантова

преди 10 години

Живея в UK. Top Gear се изказва много добре за Dacia, като наблягат на факта, че в тях Renault използва не най-модерните , но изпитани с времето и сигурни технологии! Освен това, въпреки че това е най-евтината кола (Sandero), интериора е приличен и че няма нищо лошо в това прозорците да се навиват на ръка. А иначе , хейтърите да си карат двайсет годишните трошки и да продължават да се правят на велики!Аз лично карам новата "Фиеста", не знае че тук има и Дачия:)

8

Иванов

преди 10 години

Защо гледат някой хора черногледо на Дачия ? Нима ще допусне фирма RENO да се произвеждат не качествени коли. Та това ще се отрази на отрицателно на пазара! Да ама колите се продават и бизнеса върви. А такива ''специалисти' *** като познавачи на коли с лопата да и ринеш, барабар с *** който се качиха на 20годишни Мерцедеси , БМВ,и т.н. Новото си е ново !

7

баба ви

преди 10 години

Ужас. Нискобюджетни пластмасови ***.

6

ravazonid

преди 10 години

Когато фактите /цифрите/ говорят и ........ мълчат .

5

Анонимен

преди 10 години

Китайски джипове от Ловеч са хит.

4

урунгел

преди 10 години

Дачиите са бюджетни автомобили и е смешно да я сравняваш с тойота или ваген.Направо се хилих.

3

няма бира

преди 10 години

С нетърпение очакваме румънските туристи с Дачиите!

2

Анонимен

преди 10 години

Уф, за момент си помислих че живея в нормална държава без хектърри. БЛАГОДАРЯ ТИ Сандо, ти ми осмисли живота. Спокойно можеш да отидеш сега да ръснеш малко отрова з кучета в Лозенец, върна ме в реалноста.

1

Сандо

преди 10 години

За Дачиите - ясно. А как върви продажбата на автомобили?