81

Анонимен

преди 10 години

"Няма да пипаме данъците за бизнеса, обеща Орешарски"и страшен беше хайдутин за клети сюрмаси;ала за яки олигарсикрило бе Орешарски войвода!

80

Анонимен

преди 10 години

БКП & клонинги и сега е на власт.Ако прочетем внимателно историята - това са "кадрите" на полицая Гешев от царско-педарското управление преди 9-ти септември.Та - парите никога не са пускали властта. За да я пуснат е необходима прозрачност (информация за властта) и контрол от всеки към всичко.Сега е порнография всичкото.

79

Анонимен

преди 10 години

Алоу, охлюварски, бизнеса е длъжен да се съобразява с държавата, а не обратното! Аман от плашип*таци!

78

Омонимен

преди 10 години

Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая...

77

бай Иван

преди 10 години

Тоя беше в отбора с другаря Костов.Изпълниха блестящо повелята на партията"Цялата икономика в ръцете на нашите другари".Имаше касова,масова приватизации,пирамиди,мутри,кредити без покритие,обезкостяване на банковата система.Сега предсрочно пенсионираха и освободиха около 3000 полицаи,за да назначат на тяхно място внуците на техните другари ,докато са на власт.Наглостта им е безгранична.Време е да изметем всички доказали се мафиоти управлявали ни до днес .

76

Кара Колю

преди 10 години

Обещавам, обещавам, обещавам....а всеки ден по две убийства, хиляди кражби, и ГЛАД, глад за народа!!

75

бай Иван

преди 10 години

Вече 45+25 години ни ограбват и лъжат.Народа ни е наивен и вярва в светлото комунистическо,пардон-капиталистическо бъдеще създаено от комнунисти.Поредният кьор фишек" АЛА ОРЕШАРСКИ".

74

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ задуши бизнес, икономика, всичко! Сега ще е много трудно да се изплува и ще трябва доста време. Нека тиквите оставят можещите хора да ръководят.

73

Неформална

преди 10 години

Премиера е много кадърен финансист и знае важността на добре функциониращия бизнес за страната. Сигурна съм, че лека по-лека ще създаде много добри условия за развиране на малкия и среден бизнес.

72

Анонимен

преди 10 години

Само дето БКП= СССР никога не остава безпомощна.

71

Анонимен

преди 10 години

Kомунисти/дс , турци/дс ,aтакисти/дс и бандити/дс - стрижат яко овчия ни народ и ни набутат в такова путинско блато, че никой нормален инвеститор няма да погледне към територията ни.А раята им се радва,че ги тикат бързо към гробищата.БСП=БКП(кгб,дс) е безпомощна само когато е изправена пред обикновено и неконтролирано недоволство.....и....когато я обвиняват във връзки с престъпния свят... ОСТАВКА!

70

български И Д И О Т

преди 10 години

Управляват ни тъкмо Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина, обединени яко в една бетонна коалиция на политическия бандитизъм и на пълния нравствен аморализъм...*)))

69

гарга

преди 10 години

С нетърпение чакам бат бойко да се произнесе по казаното от Орешарски , да се произнесе с целия си финансов и икономически блясък!!!

68

лалка

преди 10 години

Постъпленията при редица данъци и осигурителни вноски отчитат постепенно подобрение, което показва, че малкия и среден бизнес се съвзе от терора, на който бе подложен в управлението на Борисов и слънчицето му Дянков

67

вандал

преди 10 години

В края на 2013 г. към фирмите е възстановен целият дължим ДДС без сумите, по които има в ход ревизии близо 542 млн. лв. за декември 2013 г., което е с над 300 млн. повече в сравнение с декември 2012 г

66

перун

преди 10 години

Истината е че Орешарски забива в земята икономиста Дянков, а да не говорим за потенциала финансов на Боко ***

65

роза

преди 10 години

. Размерът на държавния дълг към 31.12.2013 г. е 14.1 млрд. лв., което е значително по-ниско от заложения лимит за максималния размер на държавния дълг от 14,6 млрд. лв.

64

Анонимен

преди 10 години

Истината е,че ОЛИГАРСКИ е един семпъл, некадърен премиер(***) на конци обслужващ мафията, който ни излиза мнооого скъпо... Срам ме е

63

Анонимен

преди 10 години

Този е абсолютна карикатура - грешка на природата!

62

Анонимен

преди 10 години

Пипките да те хванат!