154

трибют

преди 10 години

До анонимен 172Абе Хора я се замислете защо Роската се махна от Слави - и каква е разликата между двамата Аз специално за Слави да кажа нещо не ми се вижда Чист - Много е КОМЕРСИАЛЕН пък иначе се бий в гърдите за патриот - Да ама има голяма разлика между Слави и ония клошар дето проси и си даде Всичката печалба - Просия на хората - Църквата А Славчо - Даже и на уличен протест не се е мяркал

153

Анонимен

преди 10 години

Според мен, за да стане още по-интересно, трябва и Дългия да обяви, че ще става политик. Също и Милен Цветков да не изостава.

152

Анонимен

преди 10 години

Истината е, че българинът толкова се е отвратил от политиците, които не спряха с кражбите и простотиите си, че и Ботев да се надигне от гроба и да се кандидатира за депутат, и от него ще се отречем. Изобщо не сравнявам джуджета Бюреков и Росенчо с гигант като Ботев, а говоря по принцип. Това е опасно за държавата ни, защото дори и един ден да се появи свястна партия и свестни хора, ние ще ги оплюем. Политика не е *** дума, мръсни са политиците ни, но нека не погубваме България заради тях.

151

qz

преди 10 години

А мога ли да го попитам господин Росен Петров как всъщност назначаването на журналисти в частна телевизия, пък даже и държавна да е, може да бъде обект на разследване на прокуратурата, какви обществени поръчки може да печели една телевизия, които пак да са обект на разследване на прокуратурата. И нека не забравяме, че нито един служител на реда (като какъвто се изживява офицера) не може да остане безучастен при извършване на престъпление.

150

пподкрепете Бареков

преди 10 години

Подкрепете Бареков.Той е надеждата на България.Видяхте как се справи като един от четвъртата власт,по същият начин ще се справи и като президент на България.Честен,некорумпиран,държащ на думата си!

149

Анонимен

преди 10 години

До Марияпоне са нови лица, а не тези ***, които гледаме от 24 години.

148

Мария

преди 10 години

Когато Росен четеше аз мислехче е някаква шега,скрита камера или нещо друга. За много пари се пподаде лъжепатриота.О Господи, пак ли тези мутри ще гледаме да ни управляват.Пази ни Боже.

147

Анонимен

преди 10 години

Росенчо,Росенчо,колко бързо ще бъдеш забравен

146

Анонимен

преди 10 години

Какво може да се очаква от едно комунистическо ***, възпитан от активни борци против фашизма и капитализма. И въпреки всичко "мъдрия и трудолюбив български народ" ще даде гласът си за тези измислени и богато платени ***. Позор! Къде ти е умът народе?

145

Анонимен

преди 10 години

Не че харесвам Бареков, но още по-мразя двойните стандарти! Значи може цяла година БТВ и Нова да слугуват на ГЕРБ и да си измислят несъществуваща телевизионна революция, Слави бащата на чалга културата да издига кандидатури за депутати и президенти (в т.ч. М.Кунева), а друг като направи нещо подобно е много черен! Гади ми се от журналистическия морал!

144

операция Гнус

преди 10 години

тоя все се фука , че е разузнавач...обучен офицер, а сам си призна че скатавал правейки се на художник

143

ШОКИРАН

преди 10 години

Как можа......какъв срам....колко ниско падна , а аз те гледах по тв. и ти се възхищавах......говореше за чест и слава...........и ти си като тях. БОЖЕ всичко е тъмни сделки и далавери , тц тц тц

142

dim

преди 10 години

НЯКОЍ ПРОДАВА СЛИВИ ЗА СМЕТ//ЖАЛКО

141

ТВ зрител

преди 10 години

Ако всички офицери имат такава чест и достойнство-егати ти д-вата.Офицер,ченгето Красимирчо,кукла на конци-Бареков,луксозни жени-Калинка и Ю.Дончева,мутри-Стъки и сие.Каква партии,какви нови лица.Обидно е за всички,които имат памет,мислят и знаят.Дано повече хора не гласуват напук за Бареков.Всеки мафиот с пари-прави партия.Такава е и Сираковица.

140

niko

преди 10 години

Бареков и Петров са жадни за пари . За тях нещо друго няма смисъл. Всичко което е пропаганда на Бареков е лъжа. Самозабравило се нагло чудовище се сдружи с друго чудовище. Да се погледнат в огледалото. Нямат човещки образ.

139

ден,втори

преди 10 години

По шумно падение,не можа ли да си спретне Петров? Такова самоунижение, и бюрека май не си е правил...... или, беше и за двамата!

138

запознат

преди 10 години

БЮРЕКА,ОФИЦЕРА И СВИНЧО ГИ ОБЕДИНЯВА ЕДИН БЯЛ ПРАШЕЦ КОЙТО ТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДА СМЪРКАТ В ЕДНО КЛУБЧЕ С ОГРАНИЧЕН ЗА ВЪНШНИ ЛИЦА ДОСТЪП,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ МНОГО В КОНСПИРАЦИИТЕ НЕЩАТА СА ДОСТА ПО ПРОСТИЧКИ.

137

fago

преди 10 години

До дониНищичко не разбираш, Дони - това е квинтесенция на поредния "Нов морал" в политиката.

136

Росен Петров

преди 10 години

До pakoКойто укрива престапление е престъпник

135

fago

преди 10 години

До Анонимен 141Ако си се заклел като офицер да служиш на България, на Отечеството си (колкото и тъпо да се струва това на някои нови хора, космополити безотечественици), то срамно, недостойно и БЕЗЧЕСТНО е да подмениш клетвата си и да влезеш в родната днешна политика, която е доказано антинародна и антибългарска. Независимо от витиеватите заклинания на фарисеите псевдонародни избраници и неизбирани още "умни, красиви" и дори "ранобудни" "патриоти"!