169

Единотмногото

преди 10 години

Абе хора ... защо ви е толкова къса паметта ... не си ли спомнате, че никой не знаеше за този Пеевски преди майка му да стане известна. как така стана медиен магнат и милионер ... ка се поствят в схемата скандалите в тотто ... знаета ли че математически и нъвъзможно две поредни сидмици да излязът 6 еднакви числа ... защо все гледаме резултотите а те причините за тях ...не за тотото говоря в момаета ... Пров беше ББ кат каза лош материал в Канада ...

168

стоян

преди 10 години

пълни глупости са това. Пеевски много иска да очерни Цецо, ама по този начин сам си показа, че той е мутра

167

Анонимен

преди 10 години

някой вярва ли на мутрата пеефски. Този *** даже не се показва по ТВ, и изведнъж обявявя някакви пълни тъпотевини. Няма ли по сериозни проблеми в България?

166

Анонимен

преди 10 години

И какъв е проблема? Не е лошо да се занимаваме с истинските теми които пряко ни засягат. Това кога как и колко пъти са се срещали е все тая. Това няма да промени сегашното ни положение.

165

Тодорина

преди 10 години

Айде моля ви се....жълтини ... нека медиите се занимават с истинските проблеми, а да не питат само кой с кого пие кафе. Дали това не е цензура?

164

ТОНИ

преди 10 години

АКО ИМА НЕЩО ВЯРНО В ПРИКАЗКИТЕ НА ТАЯ *** ПЕЕВСКИ ДО СЕГА ИЗЛЯЗЛО НАЯВЕ ВСЯКА ВТОРА ДУМА МУ Е ЛЪЖА НА ТАЯ *** ИСКА САМО ДА ОПЛЮЕ ЦВЕТАНОВ НИЩО ДРУГО НО СКОРО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ВСИЧКО НАЯВЕ И ПЕВСКИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА

163

Ина

преди 10 години

Ама бСП и ДПС нямат почивка за изливане на помия върху Цветанов. То какво ли не беше, всеки ден нови истории с измислени неща. Пеевски не искам да го гледам, камо ли да го слушам какви лъжи ръси.

162

Ая

преди 10 години

Поредният опит за гавра с Цветанов!

161

doreto

преди 10 години

Ако имаше нещо с което да компроментират Цветанов отдавна да беше излязло , а нямаше да чакат 8 месеца за да пуснат тази новина и ако е имало някакъв наттиск за който Пеевски говори защо е мълчал до сега?

160

деко

преди 10 години

Пешо Сумиста отдавна го разкри Цвъто

159

бачо

преди 10 години

Колкото повече се оправдават герберите толкова повече се оплитат в лъжите

158

миндил

преди 10 години

Е въобще не бяха закриляни Цвъ и Бойко от медиите, въобщеЦяла България ставаше и лягаше с геройствата на двамата гербери крадливи

157

перун

преди 10 години

голям лъжец , нагъл та нагъл Цветанов, даже Винету се отдръпна

156

малчо

преди 10 години

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов направи позорно жалък опит да се обясни след шокираща изповед на Делян Пеевски. Цветанов не помнел какво точно станало на срещата в кабинета му между него, главният прокурор Сотир Цацаров и Пеевски. Обаче не можел да интерпретира, а пък Пеевски интерпретирал. Цветанов, очевадно гузен, драпаше да се измъкне от позата, с която Пеевски го просна по очи.

155

хорхе

преди 10 години

Цъвто Цветанов се размириса отново

154

Анонимен

преди 10 години

Оооооо, Цветанчов! Оооооооо, Велики проста_ко! До кога ще си мислиш, че народът не знае за домогванията ти до босовете на крими-контингента?! Че нали три години и половина ти снасяха, за да ги пазиш бе, изр_од такъв! Ти и за Бобслея от Свищов не си чувал, нали?! И за това, че лично ти го пазари да работи за мутренската ти партия ГРОБ по време на парламентарните избори през 2013 г?! Или май си забравил и това, ааааа!

153

Отчаян гербер

преди 10 години

Ами сега колеги, кого да защитаваме и кого да оплюваме? След като и Вожда ни, би дузпата на Цецо! А той поне разбира от футбол, знае как се изпълнява!

152

Анонимен

преди 10 години

Дааа, току що Цветанов се присъедини към олимпийците ни. Борисов го пусна надолу по пързалката за бобслей.

151

Сега изгледах интервюто на цецко по нова.. е няма такъв смях.. Направо го нас*аха с въпроси а той милия вика аз ви казах вече,че не е така, значи не е така.. ахахаха по такъв нелеп начин може да лъже само безмозъчен индивид или малко дете.. и като го настъпят се ядосва и повишава тона и веднага измества върпсите.. Голямо Евала за водещите, които не му спестиха нищо.. Въпроса е народа толкова ли е *** и слабоумен,че след едно такова предаване още има хора дето се връзват на цветановия акъл

150

Анонимен

преди 10 години

Вярно е че Делян Пеевски е чист образ на мафията с неясно минало, тъмен произход на парите му пълна липса на обяснение за произхода на забогатяването, непрекъснат участник в кражбите от държавата чрез политическо влияние и тнт и тнт. Но това че той е най-лошия в държавата оправдава ли ЦВЦВ който до вчера беше ортак на софрата на Пеевски?