7

Mariyana

преди 10 години

Простия бълграски народ заслужава всички кадърни ОПЛ и други специалисти да намерят друга реализация или да напуснат държавата!!! То бива бива простоия, ама каквато се бълва като коментари в интернет пространството вече идва до гуша. Ама то правилно си е казано - каквото сееш - това и жънеш.

6

пациент

преди 10 години

Също и аз ! Единствения лекар ,който ме преглежда и се интересува за здравето ми е личната ми лекарка,за което съм й много благодарен!!

5

българин

преди 10 години

Доволен съм от личният ми лекар!

4

факт е!

преди 10 години

Че некоректни журналисти и Недалновидни политици не Осъзнаха ползата от отстояване на Общата медицинска практика......това е цялостно и пълноценна обслужване на пациента....при това с насоченост към профилактика и ранно откриване на проблемите......Това е смисъла и ползата за нацията !!Това трябва да се разбере и да се прекъсне инерцията да бъдат превърнати в Диспечери!!

3

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е диспечерите /жипитата/ да си заслужат парите.

2

ицо

преди 10 години

Сега пак ще ревнат колко са неоправдани,колко малко пари взимат и без това,колко е отговорна тяхната работа и т.н.Този цирк сме го гледали и слушали от време оно....Живи да ги оплачеш докторята.

1

АУ

преди 10 години

БРАВО, и без това няма смисъл от тях , само пари им се ръсят , работят по 4 ри часа на ден, а си задължен да минеш през тях. Голяма глупост са тези ДЖИ ПИ ТА.