13

Анонимен

преди 10 години

Остана ли някой, който иска да има нещо общо с Афрогейския съюз освен м*нгалите и п*далите?

12

t0read0r

преди 10 години

До Наблюдателтова ли разбра от цялата работа? ЕК казва само, че Шв не може селективно да избира взаимоотношенията си със съюза когато и както и изнася. като не иска - мита, визи и пр. никой не оспорва правото на шв да си прави референдуми и решава. освен това, войбле казва, че очевидно глобализацията не се приема както сме си мислели и трябва да бъде взета сериозно. къв наблюдател си, не знам

11

Наблюдател

преди 10 години

Изглежда в ЕС немогат да разберат някои елементарни неща: 1 Че немогат да налагат правила на Суверенна държава 2 Че всяко нещо е добро но когато е с Мярка 3 Че немогат да оспорват решения взети по най-демократичния начин - на Референдум 4 Че глобализацията не е задължително да е непременно добро

10

Анонимен

преди 10 години

Данъци за евро капиталите към и от Швейцария!Да ги видя тогава!!!

9

Европеец

преди 10 години

9, колко по добре бяхме 90-те години, когато България беше независима? Сега гадните колонизатори от ЕС ни строят метро, магистрали, дават ни помощи за селското стопанство и т.н.

8

Анонимен

преди 10 години

До снимката......, прав си, че швейцарците има право да ограничат правото на европейците да работят в Швейцария, но тогава и ЕС има право да въведе визи за швейцарците, като ги принуди да чакат по седмица. ЕС има право да въведе и мита за швейцарските стоки и т.н.

7

снимката......

преди 10 години

Снимката много точно показва сегашното състояние на Евро Съюза.....Що се отнася до Швейцария,то те имат пълното право да решават--и Е.К. неможе да им указва....Така се гради държава__така се защитават национални интереси....Ние само можем да мечтаем за такива решения....

6

st

преди 10 години

Я им стегнете на тези швейцарци малко коланите, живееят в Европа ползват пазарите всичко ама всичко защита имат от ЕС всичко им се дава, я по сериозно със тази алпийска маимунка малка,ако не искат изолация за 1 година и сами голи голенички ще припкат.

5

Калин

преди 10 години

До АнонименИ ко да напраи - да се присъедини към Евразийския ли?Какава е РЕАЛНАТА алтернатива на България, ако се махне от ЕС?Имате ли смислен отговор, всички, които настоявате да се махне?

4

кой от къде

преди 10 години

Разбира се"самоизбрали се" ,които легално се "завръщат" в Палестина след 2000г.,а палестинските семити живеят в лагери защо да не могат да се върнат в Испания?Това ще даде ли право на ВСИЧКИ хора да се завърнат кой от къде е ,или претендира да е ?

3

Калин

преди 10 години

До еропеиски съюзПич, пълни глупости говориш.Отностно темата - швейцарците сами се вкарват в кофти ситуация. Подобно на немците, след отказа от атомна енергия - за 4 години над 200% поскъпване сметките за ток за домакинства, 70% субсидии за енергоемките предприятия.. трагедия. Хората, живеещи сред хора в Швйцария явно нямат нищо против имигрантите. Такива като "еропеиски съюз", които нямат нищо общо с миграцията обаче, за тях света свършва.

2

doublespeak

преди 10 години

Испания е одобрила закон за даване на двойно гражданство на евреи-потомци на изгонените оттам през 1492г.Даже им били длъжници защото били разпростанили испанска култура.Това потенциално разрешава на 3.5 млн.да вземат двойно гражданство.Ynet,Spain grants right of dual nationality to Sephardic Jews.Други източници твърдят,че не бил напълно минал закона но има ли съмнение в бъдещето на двойните стандарти.

1

EUSSR

преди 10 години

Ха , ха ,ха ......след Украйна , поредния звучен шамарпо тлъстите мусури в брюксел ,тоя път от Швейцария.Време е вече да свикват , да видим сега кой първи щеим тегли една майна и ще напусне евроГEЙСКИЯ рай.