86

Човек

преди 10 години

Не зависимо къде ще бъде проявена липсата на етика и достойнство,показателно е просташкото поведение на един бивш журналист.Няма значение какво и кои му е обещал,нямаш право да се държиш недостойно и жалко,най-малкото като си водещ на едно от най-гледаното предаване в ефира.Щом не зачита собствената си аудитория като водещ,как ще се държи като политик-определено жалко,срамно и не достойно за политик.

85

Алекс 2

преди 10 години

Росенчо чавка ли ти изпи акъла или просто бивш милиционер няма...краставите магаренца май добре се надушиха ! Пеевски току виж се охарчи за още един часовник от 8000лева !

84

Мдаа

преди 10 години

От телевизията са много прави! Това беше недостойно поведение! В момента в който декларираш че влизаш в политиката за да се бориш за правда и коректност, да използваш ефира да си правиш леклама!? Келешска работа! Иначе добре се е насочил към тази партия! Лика прилика са си с Бареков! ***!

83

Анонимен

преди 10 години

Росенчоооо,, маневрите дет ги правиш в школата в Симеоново ли ги научи????

82

фй

преди 10 години

***

81

222

преди 10 години

ТВ която е най пристрастна към определени политици се възмущава, смешно. Защо не скастрите водещата от лице в лице или пак двоен стандарт. Най добре е да се разграничите от себе си, че сте смешни, особено когато предавахте патосно протестите. Отврат а не ТВ.

80

Райно

преди 10 години

БТВ-Бойко ТВ се уплашили от журналист предал Бойко и влязъл в редиците на ББЦ .Не се плашете мишки, края на ГЕРБ наближава .Първото нещо, като спечелят изборите от ББЦ, да затворят границите, че много плахоци от ГЕРБ ще се опитат да избягат с краденото от народа .

79

МОРСКИЯ

преди 10 години

ДРЕМЕ МУ НА ОНАЯ РАБОТА,ЧЕ ЩЕ ПЛАЩА НЕУСТОЙКИ.МАФИОТИТЕ,В ЧИЯТО БАНКА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЪРЖАТ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ,ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ НА *** СИ,ОСОБЕНО С КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ

78

Иво

преди 10 години

Тръгнали нагледците от долнопробната и продажна телевизия БТВ да говорят за журналистически стандарти...Смешни сте. Предаването е финансирано със субсидия от 1,7 милиона лева, отпусната от правителството на Сергей Станишев.

77

Ico

преди 10 години

И това е от родолюбивите българи, смятай...

76

партиен член

преди 10 години

Неодобрявам това което Росен направи да отиде при ***.Но защо БТВ мълча когато Слави представи Пръмова като ,, честен и независим кандидат". Май и при тях има двоен стандарт.Колкото до реформаторския блок , мисля че, Пръмова го създаде зада отиде в Брюксел.Голема лисица е др. Пръмова.

75

Даааа

преди 10 години

Е добре де тия от баш та*шак тв какво толкова ревът,, използвал национален ефир за лични цели'' Е И? Щеше наистина да е проблем ако го беше направил по някоя гледаема телевизия,щото бтв гледат само роднините на работещите в нея и няколко баби по селата.Или може би точно затова ревът,за безплатна реклкамка?

74

STANIK

преди 10 години

Ами то анаболите до там водят(липса на акъл в замяна писклив глас)

73

vot42

преди 10 години

Чрез Бареков,Ирен Кръстева и нейният син Дилян Пеевски се мъчат да вкарат своя партия при бъдещи избори,която да замести Атака.Има много сходни обещания от тази партия.взаимствувани от Сидеров!?Интересно е кой финансира Бареков!!! За мен това са неговите поръчители.Оказва се,че политиката в България е много доходоносен бизнес.достатъчно е да спечелиш 1% и си осигуряваш безпроблемно живуркане до следващите избори,докато ние балъците се дърлим един друг.

72

Eдна

преди 10 години

Ускореното преливане на лица от четвъртата власт към другите, говори, че медиите са дотолкова тясно обвързани и омешани с политиците, че е само въпрос на време интервюиращите да пожелаят за себе си повече от общественото внимание. Лошото е, че бъркат популярността си, която дължат на екрана, със компетентност да решават проблемите на хората .Тежко ни и горко, когато парламента се напълни с нарциси, които се оглеждат за положението на камерите и прожекторите.

71

Митьо

преди 10 години

Росен направи прибързано и емоционално решение сякаш тъкмо напук и на инат на ръководството на медията.Афинитета му към историята за една славна и силна България едва ли ще се осъществи, защото зад пампозните обещания на капута се крият икономически интереси на господарите му.Мутренските години се завръщат облечени в костюми и замаскирани под името "политика"

70

Анонимен

преди 10 години

А кво стана с оня репортерка, дето искаше разрешениие от Борисов, дали да съобщи, че Лъчо Мозъка от ГЕРБ я притиска да покрие "скандал" с негово приятел - митничар? От НОВА ТВ май беше? Що не се възмутихте?

69

Голяма работа

преди 10 години

дали ще го спрат. Чака го поста на зам. министър председател и министър на МВР.

68

мафията в действие

преди 10 години

босфор тв се прави на ни лук ял ни лук мирисал,е като е негово своеволие защо не го изключихте директно от ефира бе за балъци ни ли имате всички ааааа,нали босфор тв е на комуниста гергов,а милиционера росен е отявлен комунист...

67

Гюро Михайлов

преди 10 години

Росенчо, Росенчооо... Освен, че погрозняваш ами и затъпяваш... Налъм!