30

Комунист

преди 10 години

Кажете му на това момче Рамадан Кунев като скача да не пада на глава, а да си стои на краката, че вижте на какво му е заприличалаа главата, като скача непрекъснато и си пада на нея. Съберете му пари за една снимка на рентген, вижте му главата на това момче, недейте го оставя така без медицинска помощ.

29

Анонимен

преди 10 години

39 не не съм , аз ходих само в началото кохгато имаше смисъл , няма как да познаеш кой съм , но въ всеки случай не съм *** като теб.

28

Бурека Бюрека

преди 10 години

Какво не знаете за Бюреков:1. Като ученик в гимназията се облича като Хитлер и говори като Фюрера, дори кара всички да казват Хайл Хитлер;2. На една промоция на дънки и тениски краде от стоката, после от багажника на една жигула е хванат да продава гепеното и си прави 3000 марки3. Обличат го в ресторант 19-ти век като жена и му казват да играе кючек, той се съгласява за 50 марки;4. Като DJ краде скъпо шампанско от 800 лева и го пръска по чашитеЗа всичкото това има ВИДЕО, ОЧАКВАЙТЕ БИВОЛЬ

27

сами м

преди 10 години

ГЛАСУВАШ ЗА БСП - ПОЛУЧАВАШ ДПС. Това е истината. Гласуваш за ГЕРБ - пак получаваш ДПС, обаче в комплект с БСП. Затова внимавайте за кого ще гласувате! И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАЙТЕ!!!!

26

Анонимен

преди 10 години

До Спиртомер Това го иска всеки Бай ганьовец... Всъщност ганьовеца не иска висока заплата, иска ниски цени, ако може да открадне нещо - то няма смисъл да го купува. Ако бензин и ток са без пари - ще краде за спорта, или ще иска да му дават пари че ги ползва :)))))))

25

Анонимен

преди 10 години

Нов модел патерица - дори скача! Гарантирано от ГЕРБ... Що ли не вървите да си играете на политика там от където сте излязли, де6а...

24

St. John Red

преди 10 години

Кънчо, кънчо, съвсем изперка.

23

Даа

преди 10 години

Комунистите, водени от червените милионери ще затрият България! ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ!ОСТАВКА!!!

22

Анонимен

преди 10 години

КАТО ГОВОРИМ ЗЗА СПРАВЕДЛИВОСТ- ВИЖТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ- СПРАВЕДЛИВО ЛИ ВАШАТА ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА ЗАТВОРИ 3 И 4 РАБОТЕЩИ БЛОКОВЕ, СПРАВЕДЛИВО ЛИ ГАРГАМЕЛ ДАДЕ ЕНЕРГЕТИКАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ И СИ ОСИГУРИ 12% ОТ НЕЯ ЗА ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО, СПРАВЕДЛИВО ЛИ СЪЩИЯ *** ПРОДАДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЦЯЛАТА РАБОТЕЩА ИКОНМИКА И АВИОКОМПАНИЯТА НИ ? АЙ , СКРИЙ СЕ НЯКЪДЕ, ЧЕ И ТИ СИ ЕДИН *** !

21

неутрален

преди 10 години

Всички ревете,Раданчо,обаче сте едни и същи.Видяхме ви вече всичките,и СДС,ГЕРБ,БСП,РБ,ДПС,АТАКА,ВМРО.Алчност,лъжи,интриги,кражби,далавери-това сте вие всичките,а България загива.Отивайте вкупом някъде навън,и ни оставете да оцелеем.Не се опитвайте да ни,,помагате,,.Моля ви се...

20

Меглен Исмаилов

преди 10 години

Абе Радан, Корман, всичките там са пишман.

19

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA I Tarnovskata Konstituzzia...

18

Анонимен

преди 10 години

Логично е след като в София гласуват само за ГЕРБ или СДС и съотвено не им се полагат пари. Гласоподавателите на БСП и ДПС са гласували за програмите само на техните партии и тогава даже не съществуваха тия блокове или коалиции като перфораторите.

17

tuzarya

преди 10 години

Кои бяха тия от Реформаторският блок /РБ/?! Ааааа... да, патерицата на ГЕРБ и Бойко Борисов! Ха ха ха!!

16

Анонимен

преди 10 години

Колко ли високо може да скочи ниско човече като Радан Кунев, говорителят на червената Миглена Кунева-Пръмова?

15

Спиртомер

преди 10 години

Ха ха Серго измислил национално допитване по вида на данъчната система. Отсега знам резултата на допитването - 0% данъци че кой иска да плаща? Всъщност ако питаш редовия избирател на БСП - той иска да работи 4часа на ден, да се скатава на работа и да взима 2000лв. заплата за това и да се пенсионира на 39години с пенсия от 3000лв. Ето му повод за референдум. Както се казва "Никой не може да ти даде това което аз мога да ти обещая"

14

Пижо

преди 10 години

Притеснявам са!!!! Много са притеснявам, дали тея баракаджии ще влезнат въобще в парламент и при други избори.... Ама много са притеснявам!!!

13

Гаргамел Рамаданов

преди 10 години

Тези нямат ли по важна задача сега - да се реформират?Поне, аз така подразбрах, че старите "автентични" десни партии, най-после са осъзнали, че в предишната им битност не стават за нищо. Събират се в блок за да си *** раните един на друг и най-сетне да намерат сили в себе си и да се реформират.Или казано друго, като събереш 2 нули става ***. Ако добавиш още нули..... обществен ***.

12

Шуши

преди 10 години

Радане, млад си и изглеждаш интелигентен човек, но... Щом Костов ти е "вързал пръст" в политиката, щом си направил орталък с Кунева и Касим Дал, не чакай разумните хора да ти повярват и да тръгнат след теб! Или не разпознаваш фалша и злото или си за тях, затова не ставаш за водач! Стой си в ъгъла и си вземай субсидията (щом съвестта ти позволява), но не се опитвай да ни заблуждаваш!

11

отсвирени

преди 10 години

Тея па кои са, от коя парламентарна група са ..... или народа ги е отсвирил за НС!!!!!