37

123

преди 10 години

toia izlgejda ebati komleksara

36

salmonela

преди 10 години

Тъй като гледам мерките срещу битовата престъпност от есента доведоха до още по-голям брой обири и убийства на възрастни хора. Над 90% от тези случаи са все още неразкрити. Кражбите от БДЖ пък са на 100% без напредък в разследването. Нарасна броя на въоръжените обири, отвличанията и магистралните грабежи. Рязък скок има и в самоубийствата и опитите за самоубийства.

35

Анонимен

преди 10 години

Ами да! Ало, абитурентите, в битовите убийства няма нищо сложно за разкриване. Това да не ти е частно-охранителната дейност. Трябва да си минал по всички стъпала на полицейската работа за да седнеш на това място - най-високата ПРОФЕСИОНАЛНА длъжност в МВР. Ти си просто един политически, връзкарски ПАРАШУТИСТ.

34

Анонимен

преди 10 години

Да,но няма резултат.Има ли осъдени престъпници? Намалял ли е броят на убийствата,спряхте ли търговията с дрога и контрабандни цигари? Не,не,не.Само банковите ви сметки растат.

33

st

преди 10 години

Но ако те утрепят тебе примерно, гаранция че няма да разкрият нищичко обзалагаме ли се секретарче.

32

memberls

преди 10 години

А ве до последните 3-4 години не знам защо но нямаше такива убийства дойдоха комунистите и *** на власт и всеки ден четем за някой убит или отвлечен и то доста често все адвокати,банкери или агенти по недвижимо имущество.

31

hahaha.

преди 10 години

zatvorite sa palni s xora za kokoshkarski iztorii ,iztinskite prestapnici sa na svoboda ,za da ima tolkova ybistva e vinovna vlasta depytati a i tam sa iztinskite prestapnici ,ama vie slyjite na tiax i ste v palno bezsilie inache shte badete bezrabotni.

30

ицо

преди 10 години

Г-н секретар Лазаров,най-вероятно знаете за прословутия затвор в Русия-Черния делфин....взаимствайте от там разни методи и техники за справяне с убийци на деца,възрастни,изнасилвачи,*** извратеняци,долна *** и всякаква *** на обществото...Всичко друго като вашите бръщолевеници и словоизлеяния по медиите са пълна глупост.Успех

29

Посетител

преди 10 години

А старите прикрити или закрити ;)

28

дам

преди 10 години

Щитовете подпряни на ладата са много необходими , но не заради това да предотвратяват кражбите в района , а за да може да се пазят от ромите като започнат да ги замерят с камъни. В последно време не са единични случаите в които отишли полицаите или линейките в *** махала и не им останало здраво стъкло от камъни и дърве . Положението е страшно , но се неглижира . За управляващите е важно да откраднат колкото може и да напуснат през Т2 , те са като *** , стоят докато има папо.

27

Анонимен

преди 10 години

За кокошка няма прошка...прав сте г-н милиционер

26

Гошо

преди 10 години

Този пък е .си мутрата. От къде се появи на бял свят?

25

Homer

преди 10 години

Какво си разкрил бе минзухар, неандерталец!

24

Ok!

преди 10 години

Защо полицията варди границата? Къде са гранички войски? Защо полицаите са строени на жълтите павета да пазят държавните хрантутници? Къде са патрулките? От няколко месеца в нашия квартал патрулки не минават. Е, пропищял е квартала от обири. И в нас влизаха. От полицията никаква полза. Дори не се и обадихме. За какво? За да регистрират и после нищо? Благодаря. Благодаря на нашата полиция, че пази не тези когото трябва.

23

аноним

преди 10 години

егати лъжите

22

Анонимен

преди 10 години

ТОВА ЧЕ УБИЙСТВАТА СЕ РАЗКРИВАТ НЕ Е НОВИНА ТОВА Й Е РАБОТАТА ,ЧЕ НАЛИ ЗАТОВА СА ТАМ значи да й ръкопляскаме ли сега като са си свършили работата , нали затова й плащат

21

Анонимен

преди 10 години

И аз гледах по телевизията включването от село мечка. Няма такъв смях.Снимат камерите , а до тях паркирала една Лада Нива , и от нея почнаха да вадят щитове и каси и почнаха да ги подпират на колата си като на изложба.Какво ще правят с тези щитове , ще им правят ревюта при включването на камерите на телевизиите ли .С щитове и каски застанали в центъра и пият кафета. Показност от всякъде , няма такъв цирк.Същевременно мин седмица убили баба за 20 лева и смазали главата . Нечовешко е в България

20

M

преди 10 години

Айде,бе!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Поздравления за Лазаров ! Продължавайте да работите и най-вече хората ще кажат и покажат на кого имат доверие! И никави нелегални емигранти повече в България - затварайте границата !!!

18

уплашен

преди 10 години

Вчера рано от заранадо Затвора екшън стана,две момчета веселушкитрети го опушкаха!дзън-дзън...дзън-дзън,дзън-дзън...дзън...дзън,айн, цвай....ДРЪН!!