12

Имани

преди 10 години

Манипулирането на общественото мнение е първата и най-важна грижа на управляващата класа!!! Най-същественото е раэбира се, ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА!!! ФИНАНСОВИ ТЕРОРИСТИ!!!

11

ясно

преди 10 години

От всичко написано разбрах, че България е единствената държава, в която корумпираните *** се ширят безнаказано.

10

Анонимен

преди 10 години

Не сме на първо място,значи може и още,но все пак,разликата е там,че в другите страни като ги разкрият има оставки,а у нас не само че не си подават оставките и излизат от съдебните дела чисти и невинни,но заемат и по-високи постове и понеже са станали още по-богати никой не може да им се противопостави.

9

Нищо няма

преди 10 години

доказано! Всичките ни политици, привлечени пред съда, са там за да изчистят името си и няма сила, която да им попречи да излязат с гордо вдигната глава, от коя да е българска съдебна зала. Виж, ако бяха в някой друг европейски съд...

8

az

преди 10 години

Nai-dolnata nai-korupcionata strana v evropa

7

Анонимен

преди 10 години

Елате в Ямбол да видите КОРУПЦИЯ в ДАИ с главно деистващо лице , ДИРЕКТОРА ДИКРАН БОХОСЯН -изпълнители СТОЯН ЧЕЛИБИЕВ, ГЕОРГИ РОЙДЕВ, АНДОН ТУРЛАКОВ !

6

Бит Койн

преди 10 години

Бихте ли инвестирали парите си под формата на данъци, такси, осигуровки в най-корумпираната страна - България. А ако знаете че тези пари ще се използват от мафията срещу вас ?

5

Анонимен

преди 10 години

Ние българите попаднахме в един Корупционен съюз наречен Евросъюз

4

математика

преди 10 години

БВП на ЕС е ?12.894 ТРИЛИОНА, така че тези милиарди са смешна сума.

3

иван

преди 10 години

За да се осъди висш политик за корупция трябва половината от съдиите преди това да са осъдени.Върхът на айсберга бе бей Доган когато прибра милион като хидроинженер и съдът го оправда.

2

Анонимен

преди 10 години

То е ясно че за Европа е язва,но дсмилиционерският *** на изток е като тумор при онкоболен със СПИН.

1

Анонимен

преди 10 години

Корупцията язва за цял Свят. Единствено високото съзнание или диктатурата могат да я намалят. Първото го нямаме, второто го свалихме.