34

Анонимен

преди 10 години

Евала! Никой не иска натрапници, тука също ревеме срещу ромите но нищо не правиме по въпоса. Отдавна не са малцинство

33

Stefan

преди 10 години

До всички, които не са в Швейцария и пишат само глупости. 1 има закони и се спазват, ако не плащаш 2 децата си играят без проблеми навън и не се притесняваш, че на кой *** ще ги прегази на пешаходната пътека3 има и магазини които работят и в неделя, нагарата или летището4 референдума не е да се затворят границите, а да се намалят гастарбайтерите. В моменте има квота за 30'000 договорена с ЕС, но в момента са повече от 70'000.

32

smoke_chiba_chiba

преди 10 години

Какви руснаци бе . 50 години имм сърбахме попарата на твойте руснаци.

31

Анонимен

преди 10 години

evropa se vrushta v 30te godini nishto hubavo ne ni chaka da bqhme si stoeli s rusnacite

30

Анонимен

преди 10 години

Шв. Не са в ЕС за невежите

29

Now

преди 10 години

Сега,ако ЕС си е на мястото ,трябва да даде един жесток урок на тези шебеци.Значи,мръсните пари да перете ,може,но бедни работници от изток-не може!

28

Анонимен

преди 10 години

До АнтисоросоидКато живее в САЩ това пречи ли да му превеждат от откраднатите от Путин олимпийски милиони?

27

И.Иванов

преди 10 години

Някой тук вярва ли сериозно, че можеш да покажеш едновременно среден пръст на Франция, Германия и Италия, да живееш между тях и това да е добро за теб? Според мен ще си преразгледат решението, случвало им се е много пъти ;)

26

9667

преди 10 години

До АнтисоросоидПрав си, имаме си доста размирици. Но все още не дотам, кюрди да бродят нощем по селата и да ограбват, изнасилват и убиват бабите ни! И не се радвай много на пожара в къщата на съседа ти ... особено, ако къщите ви ги дели само един сух плет!

25

9667

преди 10 години

До Антисоросоид"Млад съм още и нямам нито жена, нито нива."Ех рожбо, младо и зелено ... Тогава изслушай дядо ти Хасан какво ще ти рука:И жената, и нивата искат млада и силна ръка да ги пипа, та да забива ралото надълбоко. Ти ако на младини нямаш жена и нива, на старини ще гледаш как кюрдин и *** орат ... тя нивата ще си остане пак неорана де!

24

TRAKIEC

преди 10 години

DO 30:MAI TI E SMESHNO A? ELA DO HARMANLI DA VIDISH KAK GRADA NI E PULEN S KAFQVITE OTREPKI NARECHENI KYURDI(OT SYRIA) TEQ NA HORA NE PRILICHAT STO PUTI PO GNUSNI SA OT ***..........

23

9667

преди 10 години

До АнтисоросоидЩом толкоз си се загрижил за кюрдите в Турция, помогни им да си създадат независим Кюрдистан - дай им парченце от пустеещата ти нива! Пък и жената ти ще е щастлива.

22

9667

преди 10 години

До Антисоросоид"ами мисли какво ще прави Турция с кюрдите."Ще ги пратим в България и Швейцария да са ви пълни паниците и люлките. Всъщност, не съм много сигурен за паниците ...

21

9667

преди 10 години

Няма такава страна в Западна Европа която да може да си позволи спирането на имиграцията. Има нещо, наречено демография. Най-добър пример за това е самата България. Накратко казано - ако не си ореш нивата и жената, паницата и люлката са празни. В страните в еврейо-пейския съюз прирастът е или минимален, или отрицателен. Средната възраст на населението в повечето страни е между 40 и 50 години. Ако спрат имиграцията, след 20 години ще плуват в собствените си ... знаете какво.

20

Татко Барба

преди 10 години

Там се плащат данъци и за колело.....мислете му Ще го има и в БГ скоро време. Там нито един магазин за хранителни стоки не работи в Събота и Неделя, там изборъте ограничен до няколко хипермаркета на МИГРОС или ГОЙПАРК обаче храната е вкусна и дотам. Пълна скука. Независимо дали си с кола на полето или в гората,там си задължен да пускаш мигач дори когато няма никой в радиус 10 км.Ако си женен за швейцарка трябва да й плащаш здравните осигуровки или ще те осъди и ще влезеш в затвора...

19

Татко Барба

преди 10 години

Ако децата викат крещят когато играят,ще получиш забележки,там те трябва да мълчат на детската площадка. И докато си ходиш по улиците не трябва да посочваш със ръка някоя къща или да снимаш природата или къщи. Там не можеш да си тичаш по ливадите на воля както в БГ на село в детството когато сме играли на полето. Ще вървите по точно определени пътечки указани с табели иначе глоба.Там не можеш храниш нечие куче като при нас да носим кокалите на комшията Бай Вълкадин,ще ги изсипваш в компост

18

Татко Барба

преди 10 години

А има и нещо друго, ако чужденец се разхожда сам по улица в някое село,местните веднага затварят прозорците и се крият зад пердетата,*** история. Ако си гледаш небето със звездите със бинокъл веднага ще те осъдят за шпионаж...и е забранено да паркираш на заден ход за да не замърсяваш тревата със изгорели газове хахах. Ако не си я измиеш колата и има петънце кал веднага глоба, Ако одраскаш колата някъде и си с драскотина ширина 3-4 мм веднага викат полиция.

17

Татко Барба

преди 10 години

Споко,етносите живеещи в Швейцария-албанци,индийци,бангладешци и доминиканци ще претопят местното малоумно население и ще се окажат здраво онодени от хитреците :) Аи в Олтен забелязвам и многго консервативни *** напоследък във Олтен със забрадки и гледащи строго със куп претенции. Повечето чужденци не са любезни и са грубияни. Навремето швейцарците са били гостоприемни като нас,но след като са опознали що за стока са чужденците станаха много отдръпнати и студени.....

16

анонимна

преди 10 години

от 17 до 19Благодаря, много точно го формулирахте

15

анонимна

преди 10 години

Ако някой знае по-конкретно, нека ме коригира. Доколкото знам, това е практика в Швейцария, почти по всички въпроси, ако ще и за уличните кучета да са. Референдум, но не съвсем, поне не по този безкрайно скъп начин. Те получават редовно в пощите си листове като анкети и дават мнението си, тоест - допитват се до тях за всичко. После се прибират отговорите също така просто и евтино. И са много активни винаги. Има защо, нали?Защото реално отчитат мнението на гражданите.