20

Анонимен

преди 10 години

Страшно е това което се случва по улиците, страшно е че умират млади хора невинни жертви! Само искам да попитам как някой може да живее с мисълта че е убил човек ??? Някой *** надрусан или пиян, някой с купена книжка как можете да се качвате в колите и да карате ? Помислете малко!!! При войната по пътищата загиват много млади хора, ние сами се самоунищожаваме !!!

19

някой

преди 10 години

Катастрофата с бмв-то и колата на СОТ е пълна трагедия, копелдака с БМВ-то ако някога прочете какво съм писал дано си знаеш боклуко да гориш в ада за дето изби две слънчеви момчета! Дано не намериш покой от тук натам в ада да гориш *** долен с теб същото да се случи моли се да те намеря някога, че човек от тебе няма да става така да знаеш. Едното момче загинало дето е на 26 г остави син на няма и 2 г и скърбяща жена. Помни го тва *** изродски долен !!

18

Иванова

преди 10 години

Да, за катастрофата в 07:07 часа на 09.02.2014г. с БМВ-то никъде не пише нищо. Отидоха си две момчета, на 26 и 23 години. Трагедиите за семействата са големи. Познавах 23 годишното момче, бях на погребението, но още не мога да повярвам, че вече го няма. Съболезнования на семействата...

17

Анонимен

преди 10 години

Високата скорост не прощава, безхаберието и толерирането на не спазването на правилата също. Когато те глобят веднъж, но и продължаваш да си правиш каквото си искаш, последва втора по-голяма глоба и не те чакат да я платиш а уведомяват работодателя ти и ти удържат от заплатата. Искаме да живеем, като на запад, но да не спазваме правилата. Няма как да стане.

16

случаен

преди 10 години

Вчера и аз минах от там 30 мин.след катастрофата , беше грозна гледка , жалко за загиналите.Никъде не беше отразена катастрофата , всички сайтове бяха copy/paste ...

15

Анонимен

преди 10 години

Минах покрай катастрофата с БМВто към 8.30. Все още телета на служителите в охранителната фирма бяха в автомобила. Доколкто разбрах, са излизали от локалното на МС Западен парк и са се опитали да направят обратен завой (посока тунела). Тази катастрофа не бе отразена никъде, явно собственикът на БМВто не е случаен, а всички медий са ***. Жалко!

14

Усмивката

преди 10 години

Катастрофата е с патрулна кола на Сириус и двамата в нея са загинали. Никой нищо не съобщава за нея. Кой е бил с БМВ и защо медиите мълчат? Мир на праха на двете млади момчета!

13

dzivko

преди 10 години

Два часа по рано малко по към Люлин имаше катастрофа с жертви,BMW и някаква малка бяла кола (някой каза че е сот ),бавареца беше челно,а другата странично...,да не дава господ никому

12

Анонимен

преди 10 години

Много ушафи са се изказали пак тука,кой от кой по-умно.

11

Анонимен

преди 10 години

надявам се да умрат за назидание

10

Бръчков

преди 10 години

Сако камери с радари ще нормализират движението в този тунел ! Всеки ден минавам оттам , карам си с около 60 и....ме изпреварват *** поне с 90 и нагоре , карайки по трамвайната линия и тормозейки останалите с арогантното си шофиране.... До кога ?!

9

Фъндъче

преди 10 години

Турете камери по София бе мам*ви д*ба. Аман от прости и нагли шимпазета седнали зад волана на колата, бръкнете им в джоба и ще ми бръкнете в здравето, за 3 месеца ще почнат да спазват правилата ако сложите ударно 100-150 камери в цяла София...

8

titi

преди 10 години

ujas

7

Shark

преди 10 години

МИ ТО НЕ СЛУЧАЙНО ТУНЕЛА КЪМ ЛЮЛИН Е НАРЕЧЕН "УСКОРИТЕЛ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧАСТИЦИ"

6

Don Claude

преди 10 години

Аман от пишман шофьори, които се състезават с някакви разпадналяци. Да не дава господ да си около такива.

5

tough

преди 10 години

Е ад, ад, колко пък да е ад?...

4

Салахадин

преди 10 години

До 2 тука съм.Ама писах за изптреварването на Български Извор :)Все заради "ФАРОВЕ" са катастрофите ще знаиш!!

3

Анонимен

преди 10 години

Селяните летят обезумели по магистралата към Ада (Ляолин).

2

София

преди 10 години

тунела към "Люлин"- ускорител на елементарни частици.Писна ми от *** доказващи че могат да карат.

1

Анонимен

преди 10 години

Къде е и бастуня Салахадин, че да си покаже простотията?