190

25 ???

преди 10 години

Двадесет и пет процента за БСП ??? кольо ,райчев и сие социолизи милионери с нови опорни точици . Досаждате на хората вече ,дори не ставате за смях.

189

vesko02

преди 10 години

Кольо дава каквото му дадат.

188

Бай Онзи

преди 10 години

Колъо "Истината" този е прекалил с процентите повече отколкото с алкохола . ББЦ с Ники Шизофренията не 7,1 , а 0,71 немогат да постигнат . Колев е заработил солиден хонорар.

187

Анонимен

преди 10 години

Дерзайте другари При тази преднина от 6% отивайте директно на предсрочни избори и после стабилно червено правителсво.Или и вие не вярвате на Червен Кольо?

186

Анонимен

преди 10 години

197 колко си заблуден.

185

Щерю

преди 10 години

Вижте само алкохолизираната муцуна на голфъра! Лъже или казва истината............

184

Анонимен

преди 10 години

А споредагенция "РУМЕН221 РИСЪРЧ , КОИТО ДОРИ ШАРЛАТАНИНА М.КОНСТОНТИНОВ НЕ ОТРИЧА, с въпрос:- Как ще гласувате, ако БСП, ДПС и Атака премахнат плоския данък, въведат МРЗ = Обществения мин. от 562лв. и Мин. пенсия 360лв. = Жизнения мин.Се получиха резултати:- БСП - 37% - ГЕРБ - 19%- Атака 12%- ДПС - 7%- Без цензура - 6%Другите са под масата с мръвките, но В шаба на ГЕРБ след преизчисляване по метода Костинброд получили:- ГЕРБ - 25%- НФСБ 20%- БСП - 12% - ДПС - 6%- Без цензура 4%.

183

Анонимен

преди 10 години

За БСП, ГЕРБ и ДПС е ясно, че влизат ( за жалост) Ако партии като цензурката, хатака, и лъжереформатори влязат жална ни майка.

182

Кольо Червеното

преди 10 години

Коле, ти си такъв долен комунист, че имаш перманентна червенина по лицето. Ама то е от срам, че манипулираш така явно резултатите, за да осигуриш емоционален комфорт на онези, които ти плащат.

181

Анонимен

преди 10 години

ЧУГУНЕНАТА КРАТУНА КОЛЮ

180

СМЯХХL

преди 10 години

Първанов сега разбира каква червена месомелачка е БКП/БСП ! Първанов добре дошъл в реалния свят. Силно ме съмнява да пребориш тези червени ***.

179

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЖЕ ЧЕРВЕН КОЛЮ ЗНАМ КАКВО ЩЕ КАЖЕ !

178

Анонимен

преди 10 години

"Ако изборите са днес, шест партии могат да преминат 4-процентната бариера""Национален фронт за спасение на България (НФСБ) - 3,3%."3,3>4?!?!?! БКП математика му се вика на това.

177

Винету

преди 10 години

"Мъдияла" отново обслужи мафията на БСП и ДПС. И това проучване май е правено на "Позитано". Завишени % за *** и, разбира се, безумно високи за новия пудел на Пеевски - как бе, Кольо, разбра, че гласове за Кап_та се прехвърлят от ГЕРБ и Атака или така ти е поръчано?

176

изнервен

преди 10 години

Ех, мамин Колю. пак се е изпразнил в червено.

175

Аз

преди 10 години

Тоя май си живее в някакъв негов свят.И той е свързан с 50 те години на миналия век.

174

Анонимен

преди 10 години

От опита си с атака, разбрах едно, никога повече да не гласувам за националисти!

173

Васко

преди 10 години

АТака извън скалата, а ? :) Абе тия луди ли са ? Кого заблуждават, искат да кажат че истината я разбира нищожна част от населението - беше то, сега е друго. Медиана се самоубиват като агенция. Да им е сладко, както казват в сериалите по БТВ.

172

четящ изследвания

преди 10 години

Как може да се прави анализ,когато си изследвал 1000 души?От месеци наред всеки ден излизат изследвания и мощно се обработват хората.Социол.агенции,журналисти,политици говорят за тези избори като за парламентални,а не за европейски.Всичко в България върви наопаки.Такава блюдолизщина,че да ти се повърне.Как един журналист не им скочи на тези продажници и да ги сложи на мястото им.Дано хората не се поддават на манипулациите им.

171

Анонимен

преди 10 години

Гнусното е, че наистина има нужда от националистическа формация и че нещагта които казавше Атака а сега и Бареков по принцип са верни, само че по принцип те няма да се случат, защо всичики се определя от спонсора -спонсора на Атака бе КРемъл,, а на Бареков е една корпорация. И ако При сидеров имаше някакъв илюзерен шанс да тръгне срещу правилата на ЕС, то при Бареков е абсурдон да тръгне да се бие с монополите.