26

наблюдател

преди 10 години

Поредната пушилка.Той и Бойко обеща от незаконните хотели да прави затвори.Сега ОрихоСтанишев излиза със същия трик.Научихме ви номерата вече 25 години.

25

Анонимен

преди 10 години

Че то май няма да има депутат незасегнат от закона.Няма да го приемат....

24

ЗА недоразбралите

преди 10 години

Ако имаш имущество над 120 000 лв. на което НЕ МОЖЕШ да докажеш произхода ТО се отнема!

23

Анонимен

преди 10 години

Не могя дя разбера защо недоволствате? Нали уж всички сте честни, плащате данъци, не работите на черно, осигурявате се на реално, подкупи не взимате! Къде е проблема? Ще можете при евентуална данъчна проверка да си докажете от къде имате пари да си закупите имотите, скъпите коли и луксозни почивки.

22

Анонимен

преди 10 години

Това e хубава новина ,ако наистина са рeсили да почнат от сeлата прeдиснитe кмeтовe доста работeхe организирано с крадситe давасe им списик от какво сe нузждаиат какво вирви по пазаритe насочват крадцитe старитe кмeтовe и роднинитe да сe провeриават по Колко дeкара зeмиа имат и до сeга от 25 годининикакив стаж ниамат с eдна мизeрна заплата как сe прави имот с хилиади дeкара зeмиа хотeли маказини и прочиe.

21

лхйй7

преди 10 години

До cБраво,един наистина достоен коментар!!!

20

DAAA

преди 10 години

Тамън ми върнаха нивите на дядо и сега пак ще ми ги национализират тези не са добре!!! Това е като тефтерчето на Златанов , когато не е удобен човека все ще има за 120 бона за да го погнем ,дори и един апартамент е достатъчен! Ами прокуратура , НАП ,ДАНС да го хванат преди да е придобил по "нечестен" път имуществото!!!Навременто на най-тъпите и прости са дали нашите ниви и всички животни в стопанството крави телета волове! Дядо умря след 2 месеца неможа да го преживее! сега пак ще раздават !

19

Денислав

преди 10 години

Комунизъм в действие. Щом е придобито по незаконен път - трябва да се вземе цялото имущество. Направили далавери за милиони и после им взимат 120 хиляди - с останалите ще си живеят живота. Да се конфискува всичко и в затвора да ходи.

18

вервай

преди 10 години

конфискуваха на мойсей бентлито по заръка на барекоф

17

Анонимен

преди 10 години

Тия всичките мизерници в последните години се чудят само как да изтръскат брашняния чувал, вместо да напавят нещо за тая разгромена икономика... Тогава приходите ще си дойдат сами. Аз като печеля добре, нямам нищо против да платя и 20-30% данъци на чистата печалба, както е в нормалния свят.

16

Анонимен

преди 10 години

Стойността на престъпно придобитото имущество е много над дохода на едно средностатистическо семейство. Този закон се прави в услуга на престъпниците или на данъкоплатците?

15

Анонимен

преди 10 години

Кви са тия комисии, че да отнемат имущество без съд и присъда?? Само съдът има право да се разпорежда със съдбата на гражданите!!

14

Анонимен

преди 10 години

Аз съм *** и не разбрах въобще за какво става дума - Значи ако имаш замък за 1 милион, който е от контрабанда и пране, даваш некое апартаментче на стойност 120 хилки и си чист вече. Ухааа, тва е мноу яко. утре почвам да обирам хора по улиците и от време на време ще давам на бирниците по 120 хилки да мирясат

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонименв англия ако имаш 10000кеш -трябва да ги доказваш!!!така че, не се бунтувай!ние имаме най-ниски заплати и най -висок праг!!!е това е част от укриването на доходи!

12

eee

преди 10 години

НО ТОВА СА 2 ПАНЕЛНИ ГАРСОНИЕРИ С УСВОЕНИ ТЕРАСИ НА СТОЙНОСТ ОТ ПО 60 000 ЕВРО ,НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ ,А ТОЯ МОЖЕ УТРЕ И ДА ИСКА ПРАГ ОТ 50 000 ЛВ

11

Анонимен

преди 10 години

120 000 са равни на 240 учителски заплати от 500 лв, или един учител ще ги вземе за 20 години, ако е на работа и има пълен норматив часове. На нас ни е необходим Закон за доказване на придобитото имущество, а не за конфискация на незаконно придобитото такова. И ако не може да се докаже някаква собственост и как си я придобил, какво си работил, плащал ли си данъци и т.н. - тя да се отнема, а ти в затвора за 25 години! И въпроса се решава. Но къде е народа, защо не става и не се организира?

10

Анонимен

преди 10 години

Аз не съм видял на депутат да вземат имуществото, значи проблема не е , че е висок прага, нещо друго е.

9

10

преди 10 години

Как в България е възможно това:"...разходите на едно семейство за 10 години, говорим за издръжка на едно семейство, за храна, за дрехи. Сумата е около 100 000 лв" т.е. с около 800 лв на месец трябва 4 човека да се хранят и да се обличат?!Да, истината е че много хора живеят и с много по-малко, но това ли трябва да е стандарта да ви *** майката господа управляващи ***? Къде в Европа приемат за възможно с 400 евро да храниш и обличаш нормално 4 човека?!

8

Бексън

преди 10 години

Нищо не могат да направят! Богатите хора са хитри и винаги се подсигуряват срещу тези рискове. Затова казват никога не слагай всички яйца в една кошница. Ако някой е придобил примерно 20-30 милиона от нелегални дейности да не мислите че ще остави държавата да му ги вземе ей така? Разпределя се всичко на много места..... анонимни офшорни сметки, частни трезори, имоти в чужбина, имоти регистрирани на поставени лица, злато, диаманти, правителствени облигации..... има си начини за всичко!

7

biv6naivnik

преди 10 години

o6te malko,ako svalite granicata i me osadihte za djobnite mi pari :D vsi4ki mitni4ari i prokurori izlovihte...ta tragnahte na drebno ;)