110

Сандо

преди 10 години

призпознали са се с Орешарски

109

анонимен

преди 10 години

ало 141 *** ти си много добър бее. че ако политиците искат за 24 часа ще спрат всичко нелегално колко е голяма таз българия. идецата знаят в твоето село кой продава цигари без бандерол,кой продава наркотици, кои продава бъркана ракия.а тия на кой се обаждат на снимката дето им пише ПОЛИЦИЯ ми на тези от които вземат пари да кажат дали е техния човек.а ти маруло щом разбираш да не си един от тях.

108

br

преди 10 години

ha - tosi li e parvi v "lista za evrodeputati " na bsp?

107

СТИГА ПОЛИТИКА

преди 10 години

Кога ще спрете да намесвате политиката в подобни случаи?? За всичко в тая България са ви виновни Гербове, Цветан Цветановци и Борисовци... Мафията я има навсякъде и винаги ще я има, тя няма нищо общо с политиката на страната ни! Като стане катастрофа, политиците ви виновни, като стане убийство пак те.. алоооо, осъзнайте се и престанете да ревете. Всичките големи политици излязохте и бюджета разпределихте... Само вие сте си виновни за грешките си и си плащате за тях!!!

106

Цецо

преди 10 години

Почна мафията да разчиства на ГЕРБ дребните риби .

105

баче кико

преди 10 години

90-ТЕ ГОДИНИ СЕ ЗАВРЪЩАТ

104

крив макарон

преди 10 години

Защо мен не дойдат "показно" ....И стига сте бъркали политиката - зелени , жълти , червени

103

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам гербавите, но Цветанов май наистина се оказа най-добрият министър на този пост. За 4 години бяха позабравени тези престъпления, несигурност, бандитизъм и безнаказаност. Сега отново, когато комунистите дойдоха на власт започнаха отвличания, убиства и липса на всякаква сигурност.

102

slepia

преди 10 години

червения октопод от ДС, започва да губи контрол над престъпните групировки които се отчитат ежемесечно пред червената каса, сега ще започнат показните убийства, отвличания и всякакви криминални деяния, но спокойно народе, най важното е в джоба на бившето червено ченге да влизат кървавите пачки от изнудвания кражби и съсипани човешки животи той да е добре и ще използва връзките си в съдебната система и прокуратурата да оттървава престъпниците пък вие беднееейте важното бившия комунид да е добре

101

Геле

преди 10 години

Браво!

100

Веско Ма...оф

преди 10 години

Е , а МеВеРе как не е констатирало самоубийство ? Мноо са добри ! Намерен умрел човек ? Самоубийство !

99

политолог

преди 10 години

Още ли има опоненти на това, че когато БСП-ДПС-ДС са на власт почват ежедневни убийства, грабежи и кражби. Това е така защото генезиса на тези партии са престъпни и продажни. Всички престъпници са свързани с БСП-ДС. Колкото и да не ви се иска в този сайт на Д.Пеевски трябва да ви кажа , че хората вече съжаляват за управлението на ГЕРБ. Б.Борисов и Ц.Цветанов бяха наврели престъпниците в миша дупка и това е видно всеки ден.

98

VALIANT

преди 10 години

Нищо ново под слънцето. Там където има наркотици и далавери с акцизни стоки се въртят много големи пари. А където са големите пари пищят и куршуми - всяка грешка се наказва. Така е било така и ще бъде в цял свят. Ако този мъж е бил затвора, а не под домашен арест, можело е и да му се размине... Да си е правил сметката!!!

97

Сериозен Политик-БГ

преди 10 години

Закона е врата в полето.Чудя ви се за 24 години докато ви крадохме всички ваши народни избранници баш през вратата ли намерихте да минете като полето е огромно като Българска граница за Сирийци...и после Монополите,Престъпноста както и доходите които ви забихме с Валутния-Либертиански Борд от 400 лева до гроб ви били проблем за недългия ви житейски път от има няма 50-60 години(тъкмо да се пенсионирате с 100 евро на месец и взехте че умряхте).Учете от малки децата си че криза за да им лесно после

96

история

преди 10 години

Не си е платил за стоката и подземният свят си разчиства сметките с него!Там всички са над закона!!!

95

www

преди 10 години

До АнонименА тогава пък на село, брааат??? На самозащита ли ще я карат там?

94

Анонимен

преди 10 години

Вижте сега. Убиствата зачестиха и престъпността скочи, защото министър Йовчев притисна престъпниците и престъпността до стената. Това е предсмъртната агония на престъпността. Вервайте ми.

93

Анонимен

преди 10 години

Така стана, защото в петък министър Йовчев хвърли ресурса на МВР в борба с битовата престъпност по селата. Идната седмица министъра ще хвърли ресурса в борбата срещу организираната престъпност и нещата ще се оправят.

92

Анонимен

преди 10 години

Отново излиза на мода любимия израз на министър Петканов. "Застреляният е криминално проявен." С това бившия министър оправдаваше стотиците убийства по негово време.

91

Анонимен

преди 10 години

Мутрите от ГЕРБ в действие. Министър Йовчев ги натисна и мафиотите и започнаха да се избиват един друг.