250

Анонимен

преди 6 години

Значи в тая държава мислят само за европеиски стандарт ,но не мислят,че хората мизеруват па камоли да карат нови коли и да ги ремонтират само в оторизирани сервизи хората са принудени сами да си извършат ремонт.Да направят заплатите по европейски па тогава да мислят как и за какво да дерът хората!!!!!!!!!!

249

стефко

преди 8 години

Поредната улигофрения на богатите *** в парламента на чалгария.Добре да ни оправят заплатите,да караме само нови коли от магазина и да ходим само в оторизиани сервизи.Всичко в тази държава се прави единствено с цел да се усвоят едни пари от едни хора.Както с новите двоини цени на винетките.И там едни хора трябва да усвоят едни пари.....

248

Fullrange

преди 8 години

И пак ще ми излиза по-евтино от проба-грешките на майсторитИ кварталнитИ. И когато направят всички сервизи ЛИЦЕЗИРАНИ и с обща база данни и всички служители да са обучени специалисти, а не разни сопи без капка техническа мисъл, тогава могат да пак да пробват с глобите. Кавали!

247

Кос

преди 10 години

Ще го напиша ясно и точно -Абе що не вървят на Майната си тия които правят тези безмислени закони !Демек Крадците от Парламента !

246

gm

преди 10 години

след този закон колко счупени коли ще има по улиците на този беден народ

245

Анонимен

преди 10 години

Това което мога да го направя сам за собствената си кола с нужното внимание,няма да дам на който и де е сервиз да го докосне дори!

244

Христо

преди 10 години

Имам знания, имам възможност, а трябва да платя!? Абе, мерзавци, нещо смислено ще въведете ли ?

243

ХАХА

преди 10 години

СМЕШНИЦИ ИСКАТ ДА НИ НАКАРАТ ПАК НЯКОЙ ДА *** ПАРИ ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА КОЙТО ДОРИ И ДА ЗНАЕ И МОЖЕ ,НО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА

242

Иван Христов

преди 10 години

Скъпи *** от парламента, недоумявам какви хомофобски хобити сте вие бе, тва ли ви измислиха бездарните и кухи глави? -да дерете кожата на хората ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧРЕЗ ПРОКАРАН ГНУСНО ФМИРИСАН ЗАКОН, ЗА ДА ГЛОБЯВАТЕ ХОРАТА, а бе вие *** ли сте, ами например 5 часа сутринта ти е игоряла крушката на фара и аз трябва да чакам сервиза да отвори в 9, за да ми я сменят? МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕТЕ ДА ВИ СПАЗВАМ ИДИОТСКИЯ ЗАКОН!

241

Bastor

преди 10 години

Няма страшно пичове! Първа стъпка -> Този закон влизаВтора стъпка -> Затваряме всички сервизиТрета стъпка -> Пеевски отваря верига "ГараJи" по примера на успешните LafkiЧетвърта стъпка -> Пеевски прави мноу кинти и се въргаля гол в тях, като *** в ***.Пета стъпка -> ???Шеста стъпка -> Пак сте го поели в ***. А сега ходете пак да гласувате за БСП/ДПС/ГЕРБ/Атака!

240

koleto

преди 10 години

А въпросната агенция ще ми гарантира ли КАЧЕСТВЕНОТО обслужване в който и да е сервиз? Или ще си търся (несъществуващите) потребителски права по "общия" ред? Щото "леваци" колкото искате по разни т.нар. "Сервизи". Да оправят първо тях и тогава да се занимават с нас...

239

mrazq_da_mrazq

преди 10 години

Ами да вземат да предложат и изграждането на безплатни сервизи за ремонтиране на потрошени от "пътищата" коли!

238

Анонимен

преди 10 години

Поредната малоумщина, пак откриваме топлата вода и асансьора. Да се огледаме как е по света. Сервизите носят отговорност за ремонта, при катастрофа и неизправност на автомобила, сервиза поема своята отговорност, защото има начини да се установи дали тех. повреда е по тяхна вина.Да затегнат контрола над сервизите, да видят какво става с тех. прегледи, че такива опасни трошки се движат по улиците ни, как са минали тех. преглед?Щото са много изрядни ли?

237

българин

преди 10 години

Досега се чудех какво ми липсва да си сменя спадналата гума на колата пред БЛОКА, защото ЗАКОНА ме ЗАДЪЛЖАВА да имам РЕЗЕРВНА!!! Липсваха ми "машини за баланс и подемници". *** ЛИ СТЕ или просто събирате активност? Кой си сменя гумата на джантата сам? Дядото на село? Ами хванете го де, ако можете, че двора му е по- голям от градинката пред блока!

236

Петър

преди 10 години

Страхотна идея! Аз съм ЗА!!!!

235

Христо

преди 10 години

Смешници управляващи.... Това няма как да се случи...Докато не осигурят нормален начин на живот нямат право да налагат *** мерки...Всеки има избор къде да си закара колата на ремонт дали в сервиз дали в гаража на комшията или някъде другаде...И дори да го приемат тоя закон ДРАГИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ще ни се наложи да храним още една камара проверяващи и чиновници със съмнително работно време и заплата... !!!!

234

mitakab3

преди 10 години

Сменял съм двигателя, ангренажен ремък,водна помпа,шарнирни болтове,амортисьори,кормилни щанги, предна главина с лагера,спирачни апарати,радиатори,бензинова помпа и др. ... по моят автомобил,без да се доближа до сервиз. Завършил съм гимназия по автотранспорт и предпочитам сам да си ремонтирам автомобила! На 21 г. съм,а сервизите не работят по различно от мен,така че не могат да ме накарат

233

парламентсервиз оод

преди 10 години

така трябва да е .трябва да се създаде специална милиция да проверява домовете и гаражите за незаконно;притежавани отвертки и клещи,притежателите им да плащат по1000 лв .и да ми ги предават в плик

232

Аз

преди 10 години

Няма да си поверя автомобила в ръцете на друг. Нагледал съм се на нагли сервизчета. В момента лъскавите сервизи правят най-големите поразии по автомобилите. Защо грамотните хора да не могат да оправят колите си, а да ходим някъде където много често ни обслужват хора с неясно образование. ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХОРА, КОИТО НЕ СА ОБВЪРЗАНИ С БИЗНЕС! Очевидно, е че това е ход в тяхна полза, не трябва да го позволим.

231

petkan

преди 10 години

utre v 9 chasa shi si praq remont...namerete me i me globete!