25

9667

преди 10 години

До АнонименИ ще го храня, и ще го поя, и ще го реша! Сега ти се приска ти да си на неговото място, нали?! .. хайде, признай си! Скачай и ти в един турски самолет и ни унижавай, моля ти се!!

24

Анонимен

преди 10 години

До 9667ама ти ли ще го храниш бе *** ха ха ха то не може да се нареши щяло да храни някой

23

9667

преди 10 години

До Анонимен 24Прав си, голямо унижение за турците! И ще ни унижи още повече - ще ни накара да го приютим, храним и поим безплатно поне за 15 години!

22

Анонимен

преди 10 години

"великите" турци са УНИЖЕНИ от най-обикновен пияница ХАХА ХА

21

пилот

преди 10 години

Момчета недейте така! То вече турските самолети доста често ги карат български пилоти,защото родните мутри не ги харесват!

20

Анонимен

преди 10 години

А как само на кривоглавите се случват такива работи

19

до нафаканите

преди 10 години

Вие няма да ми казвате какво и кога да се пие. Дали е излезло хубаво от пиян човек си е негова работа. Нещастници. Като нямат нищо какво да коментират по статията и се заяждат на лична основа. На тоя 9667 света му бил крив като съм обидил "неговия пророк".

18

Шоп

преди 10 години

Сорос друг път. Тоя е от Харков, една от крепостите на украинските руснаци. Ударил го е великоруския хормон нещо и затова се е затъжил за Сочи. Нормален човек каква работа има на Путиниадата.

17

опорна точка

преди 10 години

Тоя е пиян Украинец и футболна агитка,и наркоман,и Сорос е замесен, и Тиквата от Банкя плаща, и е пиян *** студент *** и некадърник, а не като образованите-униформени торби с тор,биещи майки с деца и студентки,

16

Анонимен

преди 10 години

госпожице камелия цветанова, когато пишете турските авиолинии се подразбира turkish airlines, затова е по-уместно да перефразирате заглавието на темата си - отвлечен самолет на pegasus airlines - турска авиокомпания. вкарвате ни в заблуда, бъдете друг път по-точна. вече няколко пъти забелязвам подобни недоразумения във ваши статии. срамно е, не е смешно. поправете го!!!

15

Анонимен

преди 10 години

след като е разбрал цената на полетите от харков до сочи, явно е преценил, че с low cost компанията пегасус значително по-ефтино ще му излезе. а може би е от опозицията на украйна, които се смятат за извънземни и за еър форс уан, та е решил, че защо да не направи един мейдан в самолета.

14

преди 10 години

Kakvo li ne praviat pianite bratushki da vidiat slavnoto otkrivane na olimpiadata...

13

Влади-Мир

преди 10 години

Украинския *** е изкарал голям късмет. Вместо да бъде свален от безбройните комплекси "Тор" или "Панцир", които охраняват Сочи, ще прекарва остатъка от времето си в прогресивните турски затвори и най-вероятно след N на брой години ще излезе под формата на седерастка.пп Какво ли не прави торбичката с лепило?!?;-))

12

9667

преди 10 години

До Хайдутин"Зовът на дивото" Не, не - това няма нищо общо с известния роман на Джек Лондон "Зовът на дивото".Това е зовът на дивото в българина - "Ееееех да имаше сега един турски самолет да го взривя!" Този зов може да се чуе особено когато дивакът идари и 100-200 грама евтина домашна ракийка за подскок - "Ееееееех, мамицата му - де да имаше сега едно турско самолетче да го гръмна!" Дивото зове ...

11

Snorky

преди 10 години

При такива мерки за сигурност е нормално никой от екипажа да не се върже, че пияният украинец има бомба и затова турците са решили рутинно да изпратят един Ф-16! Сега украинеца ще изгние в турски затвор за тероризъм, а турските власти ще се превърнат в герои. Нищо странно и извънземно няма в новината...

10

Анонимен

преди 10 години

Тоя да не е симпатизант на Сидеров!?

9

cecko2497

преди 10 години

Много е зле тоя номер 7 обаче : Това че самолета е на турските авиолинии не значи че само турци пътуват в него, аз съм пътувал от Хелзинки до София и бяхме с прикачване в Истанбул. Тогава в самолета имаше 90% българи - трябваше да се взриви самолета ли? И аз не обичам турците ама ти си *** !

8

Че защо до Сочи

преди 10 години

трябвало да каже направо Вашингтон - на ВИП пистата да го чакат

7

marsian

преди 10 години

Ей ,някои люде като чуят Турция подскачат така.

6

Хайдутин

преди 10 години

Турски самолет когато и да го взривиш - все е късно!