9

анонимен

преди 10 години

има една приказка - Хайде да не се дебнем, че ще се хванем

8

Екзактен

преди 10 години

Егати тъпата статия!Една жена може и за ангел да е женена, но ако проявява такова поведение и неверие може да го принуди да почне на я лъже за всичко.Ако виждаш зад клетвите криене зад клишета; ако виждаш зад ядосването от постоянните *** еднообразни въпроси защитни механизми и ако продължавате да го тормозите; ако отричате позитивното, което подчертава той, то ефектът ще е, че накрая вие сама ще предизвикате всичко, което сте подозирала.Ще го предизвикате, дори да не го е имало преди!

7

Д-р Е. Бачев

преди 10 години

Какво пречи да съм изневерил и да кажа "не"? Или "Добре де, стана случайно, голяма работа!".

6

Анонимен

преди 10 години

банално ... тъпо

5

Анонимен

преди 10 години

Винаги се учудвам на тези статии. Просто не мога да разбера как успяват да изпишат толкова много без да казват нищо! Само заглавията им са примамливи, докато от самата статия не става ясно как да хванем приятеля си, че ни лъже, как да подобрим нещо си и тн.

4

Анонимен

преди 10 години

Toi laje men -az nego!Lesno , udobno , praktichno!Nie si vqrvame:)

3

Анонимен

преди 10 години

Този филм е много готин!А на моя като му казвах каква е истината,все отричаше и казваше ,че съм луда!Е ,разведохме се!Малко или много,всички лъжат!

2

една жена

преди 10 години

Когато лъжа усещам една особена сладост в устата и по цялото ми тяло се разлива една мека и много приятна топлина..Кажете ми как тогава да спря да го лъжа още повече,че моят пияндурник почти сигурно ми изневерява?!

1

ъхъъ

преди 10 години

Поредната *** статия,написана от некой ***.