8

Животното

преди 10 години

До 10Колега, вярно е, че този бял гълъб няма да изкара много при тежкоатлетите с огромните шкембаци от БГ фитнесите:)) Тук се тренира не за плочки и красота, ами да можеш да вдигнеш Лада 5-ца с голи ръце ако се наложи:) тук сме друг народ, друга "култура", други разбирания за живота ...

7

иво

преди 10 години

изключително пропорционално тяло. но наистина не е по бг-стандарти, където е важно да има маса (често безформена), затова и българските мъже след 30 на НИЩО не приличат. Всъщност приличат на нещо много неприятно...

6

Анонимен

преди 10 години

Питам се само колко от вас биха ви взели за манекени или във филм.Иначе е много лесно зад клавиатурата.Представям си на какво приличате .От 100 човека в бг които спортуват ако има 1 които изглежда добре е цяло чудо .Само тапири натъпкани с медикаменти и ококорени пукали.

5

Херакъл

преди 10 години

Всъщност американския филм Херкулес си е пълна простотия по простата причина, че по времето на древноелинските герои гладиаторски битки не е имало - в спортните прояви са се състезавали основно свободни хора а не роби. В Олимпиадите например. Представяте ли си Перикъл се бие с роб или същото с Александър Велики? Както винаги историческата истина за Холивуд е пълен миш-маш. Пак добре че във филма няма вампири, въпреки че е сниман в БГ.

4

Анонимен

преди 10 години

леле мале!Тва тяло се прави с сериозни диети и тренировки за точно 5-6 месеца!Да бяха взели за Херкулес,някоя квартална батка от Бургас щеше да го сгъне на две тоя рахит!Само осигурете яко дека и метан и две три по-сгодни селянки да мякат!

3

Анонимен

преди 10 години

Ето това е ГМО поколението - таза по широк от раменете

2

Анонимен

преди 10 години

Вейка - на баба ви хвърчилото! За разлика от вас някои хора не се блъскат с химия..

1

Анонимен

преди 10 години

Що така си изсулвате гащите бре момци, дръпнете го малко тоя колан.Язо имам плочки, *** негледам така лошо...