31

П.Петров

преди 10 години

1960 - Първи фалит на комунистическия режим, комунистите дават на Русия златното обезпечение на българския лев от царско време 20 тона , за да покрият дълговете си.1978 - Втори фалит;1987 - Трети фалит , външния дълг е 50% от БВП , Износът не покрива лихвите по външните заеми. Не достигат продукти от първа необходимост - хляб, мляко, сирене, олио, месо, магазините са празни, има режим на тока и водата в цялата страна народа живее на свещи. С 20 долара средна заплата просто няма какво да си купиш.

30

Спомени и настояще

преди 10 години

1960 г Народна Република България изнася за Китай 30 турбогенераторни комплекта за ВЕЦ. В сраната цари тоталитаризъм и неефективна икономика.1980 г- АЕЦ Козлодуй е построен без външни инвеститори. 2011 год. РБългария внася от Китай 3 000 т.чесън. В сраната има разгул на демокрацията и пазарна икономика.Ултралиберална, последна дума на науката.2013 год. Беларус е третият производител на тежки самосвали в света. Всеки десети трактор в света е произведен в Беларус.2014 год. България е в челната тройка на най-многобройни финансисти и реформатори-икономисти на глава от населениет

29

Анонимен

преди 10 години

До 30 EU citizenЕй,омръзна ми разни да ми се правят на ненормални!!!!Питам:Къде е БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА след приватизацията след като казваш,че няма икономика България!!Това значи,че някои за 20 години и е е...мамата,но не е ДЪРЖАВАТА!! А КОЙ???

28

АБВ...

преди 10 години

Унгарците не се страхуват от дългосрочното влияние на Русия в енергетичната им сфера, защото имат мислещи политици, които са загрижени за развитието на страната си и не им пука какво им диктуват от ЕС.Ние понеже трябва да бъдем лоялни към американците и европейците затова cме по-зле и от третия свят

27

EU citizen

преди 10 години

До Анонимен Каква българска икономика е имало, за какво ме питаш? За това, което Живков нарече "недоносче", или това, което Луканов фалира, или това, което Жан Виденов докара до 6000 лева за долар? За Балкан с 25-30 годишните самолети и щат като на Ер Франс ли ме питаш? За кравите, които по Луканово време умираха от глад в калта, а хората се редеха от 4 часа сутринта за по 1 литър мляко? Разбира се, че частникът е по-добър стопанин, затова комунистите в Китай си назначават частници.

26

Анонимен

преди 10 години

До 28 EU citizenА къде е БЪЛГАРСКАТА промишленост бре??Нали за това приватизирахте,нали за това,че частникът е по-добър стопанин от държавата!!!Какво излезе???За 10-12 години следприватизационен период България осъмна без икономика!!!!!За разстрел сте ТИ И ЦЯЛАТА ПАСМИНА продала държавата за жълти стотинки!!Един въпрос:Колко сухо ВЗЕ от далаверата България????

25

EU citizen

преди 10 години

Унгария просто има добивна промишленост, която иска много ток. Няма обаче как полиран русофилски мозък да проумее това. Поради тази вродена тъпота и ирационалност, никой няма да ви даде стойностна работа.

24

EU citizen

преди 10 години

До До 17 И според тебе защо ЕС иска у нас да няма индустрия, а в Унгария да има?

23

Анонимен

преди 10 години

Ето нещо стойностно. Волен Сидеров е *** и привържениците му са човешки отпадъци. Набий си го в главата, това трябва да ти е пътеводна светлина.

22

Анонимен

преди 10 години

СМЪРТ ЗА ЕС ! БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА,НЕЗАВИСИМА,БОГАТА И СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА!

21

Анонимен

преди 10 години

На следващите избори ще гласувам за Волен Сидеров българския Виктор Орба! Време е и ние да си върнем достойнството като народ като да изхвърлим чуждите колонизатори,да си върнем златото и минералните извори заграбени от чужди печалбари ,да национализираме ЕРп-тата ,да изгоним всички тези чужденци които изсмукват богатствата на България ,а българският народ е доведен до пълна мизерия -.да си отворим отново 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй и да стартираме аец Белене ,България на Българите!

20

до EU citizen

преди 10 години

Ти няма ли да напишеш поне веднъж нещо стойностно и достойно???? Типичен пример на гладко полирано мозъче и в това време яко пробит Г.З...Вече всички знаем че защитаваш евро-г*й ценностите....

19

АЕЦ Фекалшима

преди 10 години

До като другите действат! ние *** си чакаме

18

EU citizen

преди 10 години

Доколкото си спомням от училище, в Унгария се добива боксит, от който се извлича алуминий и това става с електролиза. Поинтересувайте се какво остава след това обаче, и къде се случи най-голямата техногенна катастрофа в Европа в последните 5 години.

17

EU citizen

преди 10 години

До тошоА може би ти знаеш по-добре от мене, така ли? Да не се мислиш за Избраник на съдбата?

16

тошо

преди 10 години

До EU citizen А ти си най умният ,и знаеш че не е правилно......Абе ти си готов за политик бе...от онези в стойка Г ........... *** и дебелоочието

15

EU citizen

преди 10 години

E, какво има да се коментира? Първо Унгария не е България, там има огромна индустрия, второ това, че са гласували да се строи още АЕЦ, не значи, че е правилно.

14

fripp

преди 10 години

Явно хората мислят за доброто бъдеще на собствения си народ. Не са дребни, нищожни, жалки, евтини негодници като нашите политици и колосални енергийни експерти. Браво на тях. Между другото тази новина е поне отпреди месец, а аз не съм чул да я споменават по нито една от нашите независими, прозрачни, справедливи, влюбени в истината, псевдонационални телевизии.

13

7557

преди 10 години

ХАХАХА Нова плесница от Русия за евроатлантическите ***.Еййй Полковника яко ги подпука...

12

Анонимен

преди 10 години

То Орбан и ФИДЕС, са като ГЕРБ и ББ не се отличават с много акъл, но за сметка на това желанието им за кражби е огромно