24

Анонимен

преди 10 години

Новата империя на злото USA

23

Анонимен

преди 10 години

точно както сам си мислил Комунистическите крадци които бияха сагласни с звиара USA I EU бияха оставени да си внасят крадените пари v USA I EU по но когато крадците не са с USA I EU са заплашвани.наистина че са дяоволи USA I EU

22

Прогледнете

преди 10 години

Това са украинските евреи! Рацберете,чуете ли нещо за украински,руски,полски,унгарски или американски олигарх,да знаете,че става въпрос за ЕВРЕИН! Евреите - олигарси от бившия соц. блок са потомци на комунистическата номенклатура! Нали знаете,евреите са създатели на комунизма,не само негови идеолози а и негови финансови сповсори!

21

Бен-Адам

преди 10 години

до VDCH Кредитните милионери в България отдавна си вързаха коня. Направиха фалшиви акционерни дружества. С откраднати данни от лични карти писаха парите на акционери които дори незнаят че са акционери. Обявиха фалит а приходите им днес са на имената на деца, зетьове, снахи, майки и бащи.Така успяха да запазят заграбените кредити още по времето на ВиденовБългария е държава без закони. Закона е парлама зад която стоят заплати на държавните служители от съдебната система

20

Анонимен

преди 10 години

Украинските олигарси се намесват в борбата за властта.Тежко му на народа украински

19

VDCH

преди 10 години

Очаквам първия закон на реформаторите да бъде подобен на този, който прие правителството на драгалевския *** - кредитните милионери да връщат заемите си по курса на долара преди хиперинфлацията.

18

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До В А ЗАЩО ЗАБРАВЯШ ДВАМАТА МИЛИЦИОНЕРИ ЕДИНИЯТ ЗАСТРЕЛЯН В КИЕВ А ДРУГИЯТ ЗАКЛАН В ГРАД ХЕРСОН? ВЕЧЕ ИМА ПОЧТИ СИГУРНИ ДАННИ ЧЕ И ВОДАЧЪТ НА ,,АВТОМАЙДАНА'' БУЛАТОВ Е БИЛ 8 ДНИ ВЪВ ВИЛАТА НА ПРИЯТЕЛ НА КЛИЧКО -БИЗНЕСМЕНЪТ ЗОЗУЛЯ ШЕФ НА УКРАИНСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ВОДНИ СКИ. А ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ МНОГО ,,ЖЕСТОКО'' Е ИЗТЕЗАВАН СЪС МУЗИКА ИЗТЕГЛЕНА ОТ ,,ITUNES'' С НЕГОВА КРЕДИТНА КАРТА - ДМИТРИЙ СКВОРЦОВ-БУЛАТОВА ПыТАЛИ МУЗыКОЙ ЗА ЕГО ЖЕ СЧЕТ?''

17

В

преди 10 години

Ега ти тъпия политанализ. С куп непроверени твърдения . Най-малко 4 убити от полицията ??? Както винаги българските журналюги пишат само за да получат заплата . Мъртвите са наистина 4 , но -2 от куршуми дошли от близко разстояние и отзад ( свои ) , един паднал от арката на стадион Динамо и един намерен мьртъв ( предполага се след изтезания от неизвестни ). Работа на опозицията . Плюс двамата тежко ранени вчера , при взрив на бомба , която са правили . А за ологарсите -отделна тема .

16

Анонимен

преди 10 години

Аз не разбрах как така този шоколадов крал хем му затворили руския пазар, хем е против руснаците?

15

st

преди 10 години

До Анонимен Саудитска Арабаия, Катар, Кувейт, Оман средностатистическият гражданин кара мерцедес за 100 бона не ми давай пример с емирствата те имат богатства за 100 години напред и народа им живее охолно.

14

st

преди 10 години

Как крадеца ще иска да даде заграбеното хехехеехех

13

IIvanoff

преди 10 години

Ще ги позлват по-горните, докато осъществят чрез тех намеренията си ... и после ще им приберат всичко!

12

Анонимен

преди 10 години

В столицата Босна в момента гори президентството,народа се вдигна бунт срещу корумпираното правителство на Босна назначено и подкрепяно от запада ,Защо за това няма новина а?

11

Тия са по-големи

преди 10 години

крадци и от нашите олигарси. Трябва всички вкупом да минат по пътя на Ходорковски с конфискация на милиардите, откраднати от държавата. Само като се сетя, че имаше местни платени от УСА соросоидчета, дето правиха и у нас жалки митинги за правата на човека - Човека Ходорковски. Ама главното беше да е против Путин. Гадни платени ***. За няколко долара да тръгнеш срещу народа си и даже срещу своите собствени интереси. Защото никой от тях не е станал милионер, а си е останал беден и жалък.

10

аз

преди 10 години

До Анонименне съм привърженик на Путин, напротив!Но като гледам кои и защо съсзадоха ЕС и как използват останалите държави, направо съм си на мнението на Путин!и да но Украйна да не влезе в лапите им.

9

ах

преди 10 години

"Това също е сред причините, поради които свръхбогаташите притискат президента Виктор Янукович да съдейства за мирно и бързо разрешаване на конфликта."- значи според вас, ако не са те, "богаташите", няма да има мирно и бързо разрешаване на конфликта,е, браво на тях тогава!

8

9667

преди 10 години

Накратко - борба за чорба!

7

Анонимен

преди 10 години

Тази статия поредната ционистка медийна пропаганда Украйна няма да я вземат *** от сащ и ес ,86% от населението на Украйна е православно и про руско настроено,над 9 милиона руснаци живеят в Украйна ,и Русия няма да пусне аванта на запада.Точка .Вчера в съвместно изявление на китайския и руски ръководители Си Дзипин и Путин с остър и категоричен тон двамата заявиха,че е абсолютно недопустимо грубата намеса на запада във вътрешните работи на Украйна .

6

до 5

преди 10 години

Целта е да се хвърли мост между представите за родни и чужди олигарси, това е част от манипулацията. Нашите в България не виждам да са обеднели особено откакто сме в ЕС. Така че няма логика украинците да се дърпат, ако беше рай в ЕС.

5

до 5

преди 10 години

Ето това е асоциацията, която цели статията. Затова ти казва, че е промивка на мозъци.