119

Ася

преди 10 години

Не ви ли е срам да го казвате... вашето управление е безочието!

118

всеки

преди 10 години

Безочие е ти да си министър!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

Анонимен

преди 10 години

Не знам дали е безочие,но е факт,че след идването им на власт престъпността скочи с пъти.Почти съм сигурен,че нарочно оставиха престъпността да се вихри, за да се тупат после вгърдите,че са я потушили. Царе са на манипулациите!

116

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА НЕГОДНИЦИ!!

115

Анонимен

преди 10 години

Ае стига бе?! А не е безочие народът да вика ОСТАВКА в продължение на вече 10 месеца, а вие да се правите на слепи и глухи! Арогантни сте вече!

114

Радина

преди 10 години

Много си е резонна темата. Все пака проблема не е решен, а вие потулихте темата. Спря да се говори. А тези хора продължават да идват в страната ни и да мизерстват по лагерите.

113

Анонимен

преди 10 години

Безочие е да си толкова нагъл като Юфката и да даваш мнение... :(

112

LSL

преди 10 години

ОСТАВКА

111

Оги

преди 10 години

Ostawka, za predatelq na bylgarskite interesi Йовчев яничарина на Доган.

110

гешев

преди 10 години

бързам айше да крада! йовчев джандармерия ще праща, нас *** да хваща,и не дава да крадем, искат ний от глади да умрем! ама изборите идват пак,и тогаз ще видят как, пари големи ще раздават, ако искат пак да управляват! и тогава пак ще щем,помощи и кражби на корем! и бой по бабите ще има, всяко лято, всяка зима!само по начесто избори да има!

109

гешев

преди 10 години

ще борят престъпността като най напред забранят на медиите да публикуват статии с такова съдържание! след това ще обявят, че престъпността е намаляла и после, току виж, мандата изтекъл! и хайде пак на избори с нови обещания!

108

ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

преди 10 години

ХАЙДЕ СЕГА ДА СИ КАЖЕМ КАКВО СВЪРШИ ЙОВЧО: МАЙ САМО ДЕТО РАЗКАРВА ПОЛИЦАИТЕ ИДЕТЕ СИ ЕЛАТЕ ПАК ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. САМО ТОВА ! СИРОМАШКИЯТ НАРОД ПЛАЩА КАТО ИЗОГЛАВЕН ДА ПАЗИМ ТРОЙНАТА ЛАМЯ ! НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ВИДЯХМЕ КОЛКО МНОГО ПОЛИЦИЯ СМЕ ИМАЛИ НИЕ В СОФИЯ ВИДЯХМЕ КАК СОФИЯ ПОЧЕРНЯВА ОТ ПОЛИЦАИ КАТО МРАВКИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ А КАТО ГИ ПИТАШ ЙОВЧЕВ И ДРУГАРИТЕ МУ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА ОБИРИ КАЗВА НЯМАМЕ РЕСУРС V

107

Анонимен

преди 10 години

ООО ПЛАТЕНИТЕ ДЮСТАБАНЛИИ НА ПОЗИТАНО СЕ СЪБУДИХА.... КОГАТО НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА ГЛЕДАЙ КОМЕНТАРИТЕ . ВСИЧКИ ПЛЮЯТ НЕКАДЪРНИКА ЙОВЧЕВ. СЪБУДЯТ ЛИ СЕ ПОЗИТАНОВЧЕТАТА И СЕ ЗАПОЧВА "ГЕРБ МИ *** В ГАЩИТЕ"

106

red

преди 10 години

Добре си върши работата МВР при Йовчев. Просто поразиите, които извършиха герберите са трудно поправими

105

batko

преди 10 години

Наистина бе безочие от ГЕРБ да искат вот на недоверие точно за сигурността. Но тези хора са нагли до безкрай, нормално за тях.

104

дамн

преди 10 години

"набезите над имуществото на хората ще намалее драстично, защото екипът на министерството му има визия...... " браво, браво. Ама пак в бъдеще време, бе .... как ти беше името....До 2011 г. прекратените завинаги дела заради изтичането на давност са около 1 000 000 ЕДИН МИЛИОН. А към 2014г.? А към 2020г.?!?!?социалисти, комунисти, болшевици ....

103

doreto

преди 10 години

много да не скача ,че да не вземе да падне от високо. С некадърните му действия ни докараха до там че да се чувстваме в полицейска държава без полицейска защита

102

Неформална

преди 10 години

Абсолютно безочие е този вот на недоверие, на фона на всичко, което направиха по време на управлението си. Превърнаха МВР е структура обслужваща личните им интереси и мафиотските им структури.

101

акуд

преди 10 години

йофчеф ти имаше максимален брой 5000 бр. бежанци които България може да поеме .А успя съвсем преднамерено по заповед на дпс да пуснеш 10 000 бр. защо бе иофчеф?????кой е безочливия????

100

Анонимен

преди 10 години

Абитурентските балове са през месец май. Тогава чакайте резултатите от противодействието на престъпността. Само че не е ясно през коя година.