109

Мари

преди 10 години

Тези данни на за деня ли са регистрират толкова???Много лъжете!!!

108

Анонимен

преди 10 години

СВЕТЛОЗАРЕЕ, нищо няма да направите! Писна ни от празните ви приказки. Има бум на битовата (***) престъпност от край време, ама нищо не правите! *** за зеле не става от вас, *** нещастни!!!

107

Дидо

преди 10 години

Комунистите се наиграха на псевдо-митинги пред Н.С.тъй както през 91г. преумориха булевардите заигравайки се с митинги и противопоставяне м/у БСП/комунисти / и СДС /Комунисти/ и сега могат да отделят някой и друг полицай за другарски разговор с електората. Е,джанъм Евроизбори идат я. Само ми е чудно на народеца,колко още лучец,сухо коматче и зелева чорба му трябва за да проумее?????

106

Анонимен

преди 10 години

Ще четем отново измислените милиционерски бюлетини. Интересно е, ако ги съпоставят с тези от съда на осъдените лица, какъв ли ще е процентът на осъдените, спрямо "разкритите" от полицията.

105

Анонимен

преди 10 години

Отново поредните глупости на милиционерите, отново измислените им планове и какви ли не простотии. Костов никога няма да проумее, че докато в полицията продължават да работят на ръководни длъжности бивши комунисти и милиционери по на 50-60 години, които по цял ден търкат бюрата си и пресмятат трудовия си стаж за 1-ва категория и 20-те заплатки при пенсиониране с всички благинки и не приемат никакъв риск за нищо-нищо няма да се промени.

104

Анонимен

преди 10 години

Кви 15 бе хамсалак, я обърни кръгом двата кордона жандарми пред НС и арестувай тарторите на битовата престъпност вътре, така с един единствен удар ще се справиш!!!????

103

Анонимен

преди 10 години

Престъпноста е малка само при СОЦИАЛИЗМА и ФАШИЗМА.При демокрацията когато икономиката е във възход престъпноста е в поносими граници и когато е икономическа криза престъпноста е висока.Всякакви декларации и показни акции са предварително обречени.Ако наистина се отлепваме от дъното то ефекта на ниска битова престъпност ще се види след година -две.Силно се надявам че изявите на министъра не са популизъм.

102

bobo

преди 10 години

тоя *** като го слушам с какви темпове намаляват престъпленията,след 5 год. в България нама да има нито едно престъпление!! Що не вземете да се скриете !!! Хората пропищяха от битова престъпност,ама тея *** пазят другите ***/депутатите/!! Ами сега от понеделник онея в парламента кой ще ги пази бе ***!!!???

101

t_tanya

преди 10 години

Статистиката показва , че дори МВР вече си е свършило работата !!!! Структурата работи явно за статистиката , не за човека .

100

Gi

преди 10 години

Това, което прави МВР е само да плямпат, те не се занимават с идеята за пресичане и спиране на престъпността, а просто искат да я контролират и да смучат кинти от нея ! Ей това е нашето МВР ! Във всеки град всеки знае кой държи *** и кой продава наркотици и кой с какво се занимава, само от МВР нищо не знаят .......

99

Анонимен

преди 10 години

По лесно е да раздадете оръжие на хората и свободата да го използват като братята американци.

98

a

преди 10 години

Бургас - к-с Изгрев престъпност отвсякъде.

97

ПОСТРАДАЛ

преди 10 години

ЧЕ ТО ИМА ЛИ НЕрискови области от тези *** ???

96

Анонимен

преди 10 години

И битовите престъпници се стреснаха и се готвят да ви дадат отпор.Бас държа,че ще ви надвият.

95

Анонимен

преди 10 години

"Електрификация + Съветски съюз равно на комунизъм"-Ленин Българска демокрация+български политици равно на затриване на държавата-Аксиома на 24 години.

94

ттт

преди 10 години

Специално за Малорад шефът на врачанската полиция каза по телевизията, че ги знаели, кои са, но не можели да го докажат. Да ги бяха арестували и изследвали, можеше да намерят генетичен материал от старците по ръцете им (и обратното, техен генетичен материал по старците). Техни отпечатъци по врати и ключалки можеха да потърсят. Да бяха обискирали домовете им, все нещо чуждо можеше да открият.

93

2

преди 10 години

ТАПЪНАР,намалели са защото в селата за четири години измряха сума ти хора,камбаната бие на умряло през седмица...къщите на починалите се разграбват и обезкостяват от ***-термити...затова *** нещастен намаляват престъпленията и недей да броиш само жалбите ...защото престъпленията са всеки ден а жалбите от дъж на вятър...манипулатор нещастен...какви хора сме бе ,знаем че ни лъжат и търпим...защо ?????

92

Анонимен

преди 10 години

Цяла България реве от ***,но властта ги пази, дава им социални помощи от нашия джоб, плаща на малолетни майки,а това не е ли легализиране на педофилията!!! И ГЕРБ и БСП не си мръднаха пръста срещу това безобразие! А като изчезнат българите кой ще ви храни,сигурно ***???

91

Анонимен

преди 10 години

НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ ! ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ . БЯХА ДОСТАТЪЧНИ 9 МЕСЕЦА ДА ВИ ВИДИМ ЩО ЗА СТОКА СТЕ ! ПРЕСТЪПНОСТТА Е В РАЗЦВЕТА СИ. ЕДИНСТВЕНО ДЕТО ПАЗЯТ ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ ! ВИДЯХМЕ В СОФИЯ НА КОЛКО МНОГО ПОЛИЦИЯ ПЛАЩА НАРОДА НО ТЯ ЛИПСВА ...

90

Анонимен

преди 10 години

Сега *** ще се преселят или преместят на места които няма да има полиция.