165

Анонимен

преди 10 години

Лари Кинг си пада доста по двойните стандарти.Пръв приятел с Бил Махер (виж religulous), да не говорим за Джордж Карлин (RIP).Мрази войната, а в същото време се обичат с Клинтън и чак се хвали че бил в "zipper club-а" с него (разбирай с операзия на сърцето). Double standard от всякъде.Спор няма - предаването му е наистина добро, ама поне да не лицемерничеше толкова.Ама тва лицемерие е присъщо на всички американци - гледат те мило и ти се усмихват, а в същото време ти подслушват телефона.

164

Анонимен

преди 10 години

Наскоро в Англия решиха да забранят комедията "Венецианският търговец" на Великия Шекспир - тяхната национална гордост, защото в комедията е представен Класически Търговец Евреин - Гадняр Шекспир бил създал лош образ на ЕВРЕЙСТВОТО-как смее !??

163

Анонимен

преди 10 години

Это только крупные главари сионистов. которые уничтожали русских людей (из интернета):Эйхманис,Коган,Берман,Плинер...Начальник управлений ОГПУ-НКВД в краях и областях:Редекс,Заковский,Блат,Фридберг,Раппопорт,Райский,Абрампольский,Карлсон,Файвилович,Шкляр,Заликман и т.д.А руководил всей карательной системой СССР в 30-х годах (до сентября 1936 года) Генрих Ягода (настоящая фамилия Иагода Енон Гершонович), родственник Свердлова

162

Анонимен

преди 10 години

Сообщение о возвращении памятника Дзержинского на Лубянку привело в движение все кишащее жидовское болото!!! Станкевичи, ципки и прочие двойные граждане завопили о репрессиях против русского народа!!!!Это кто вопит! Внучки тех жидовских троек, которые расстреливали русских людей! Эти тупоумные станкевичи думают, что мы не знаем истории!!! Глубоко заблуждаются! А вопят они потому, что с возвращением Феликса возвратится и ПРАВДА О ПРЕСТУПЛЕНИЯХ СИОНИСТОВ ВВ РОССИИ!!!!

161

АЗ СЪМ СИ АЗ

преди 10 години

ЕВРЕИТЕ по върховете на ЕС дупе дават да купят БЪЛГАРИЯ , НО първо да я циганизират ,да стане полу-арабска ,та да не бие на очи ,кога *** МАЗНИ МАСУРЕ СЪС ЧЕРНИ ШАПКИ ОБИКАЛЯТ И КУПУВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА ,така ,както са обикаляли еврейските търговци през Турско робство-свободно и необезпокоавани-даже са шпионирали в полза на султана !

160

edna

преди 10 години

Супер гнусен и долен тип.

159

гошо

преди 10 години

Направо нямам думи за коментарите.Махнете цялата статия ,че ме е срам от вас.

158

ПочтиУмерен

преди 10 години

до 197! Абе ти кьорав ли си бе? Не четеш ли, че и комунизма където властва в Китай, С. Корея и т.н. съм го сложил в това число..... кой е *** бе? Пълен лузър си, човече....*** ***, отивай да окупираш некой университет веднага!

157

Анонимен

преди 10 години

.нар. западни ценности водят единствено до морален упадък, деградация и регрес на държавата и семейството!-------------------------------------196 Ти да не пишеш от някой китайски кантон , те там в Китай страшно много уважават семесйтвото е месят се на хората в живота , да не били раждали повече от едно дете , но това какво е за теб , разбира се в Китай, С.Корея , Русия ах тази Русия се грижат ежесекундно за инвалидите си , абе изобщо най-справедливте страни , нямам думи , УМЕРЕН *** СИ

156

ПочтиУмерен

преди 10 години

колкото и да се опитва човек да не изпада в крайности, стане ли дума за плодовете от делата на световното еврейство - отзивите са все едни и същи, сещате се какви.Още по-противното, е че т.нар. евреи се правят на съвсем ударени, незнаещи за какво иде реч...сигурно за това ги ненавиждам още повече!Т.нар. западни ценности водят единствено до морален упадък, деградация и регрес на държавата и семейството!P.S. комунизмът същи го слагам в това число развил се е точно на запад, точно от евреин!!

155

НИКОЛА НИКОЛОВ

преди 10 години

Луциферианството, масонството, ционизмът, болшевизмът и глобализацията са глави на едно и също чудовище световното еврейство!- Никола Николов, публицист

154

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

преди 10 години

"В тези железници се срещаш с безподобно отвратителни жидовски фигури, които, щом те подушат, че си българин, считат за непременна обязност да ти изкажат своето съчувствие към нашата политика, да похвалят гения на нашия народ и неговите водители, да пуснат някои псувни по адреса на нашите врагове и да ти поласкаят националното самолюбие чрез едно сравнение със сърбите... Ицик Цвиблман или Мойше Келенкопф да ти изказва братско съчувствие!... Да го цапнеш по разлигавената доброжелателска мутра!"Алеко Константинов - "До Чикаго и назад"

153

НАПОЛЕОН БОНАПАРТ

преди 10 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

152

Анонимен

преди 10 години

190 ти май в Израел не си ходил да видиш "дегенератите"? Повечето евреи изобщо ама изобщо не ги интересува чуждата икономика, нито нещо чуждо. Факт е, че има и много "интернационални" евреи, които ръководят бизнеси. Повечето евреи в Израел обаче не се различават по желанията и мечтите си от средна класа българи. Ако отидеш при някое семейство в някой израелски град и им кажеш "зад всяко зло на Земята стои евреин" ония ще те гледат оцъклено и няма да разберат за кво говориш.

151

Анонимен

преди 10 години

Заемка от рус. мошенник, производна на мошна торбичка. Ст.-бълг. мошьна πήρα чантичка (Мар., Зогр.) се е специализирало в друго значение: диал. мошна суха бобова шушулка (Драмско, Гоцеделчевско). Праслав. *mоšьnа е от от балто-слав. *maks(i)na, срв. лит. makštis ж.р., makšna ***, ножница, makas торбичка, латв. maks торбичка, ст.-в.-нем. mago, нем. Magen корем, към ИЕ *mok-.;189 би ли дал примери от другите езици

150

Амели

преди 10 години

В следствие на кръвосмесителните бракове, разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от *** (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените *** са тези, при които трите вида увреждания се съчетават.

149

Адолф

преди 10 години

В редица европейски езици думата мошеник (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейско име Моше.

148

прав

преди 10 години

......ние пък сме си СУПЕРБЪЛГАРИ......и никого не сме предавали, дори и 1 евреин.....българската нация е най-великата ......ми запомнетего един път за винаги.........е имаме малко проблеми, но е временно....и тн......

147

Анонимен

преди 10 години

DA TE EVA V GADNIQT *** SKORO 6TE IDE6 PRI IEXOVA TYI KAT TE GLEDAM DA VIDIM KOLKO SI SUPER TAM

146

Анонимен

преди 10 години

185 И зад всяко добро не забравяй християнино. Всеки път когато посещаваш църква и заплаваш свещичка се сещай какво съм ти написал