7

Анонимен

преди 10 години

В Стара Загора има едно Чейнч "Бюро" дето лъжат на самата главна улица до пазара!Ако може човека да мине и през тях ще го черпя!!!Най-крадливите бюра трябва редовно да ги преслушват...

6

Анонимен

преди 10 години

каква магура бе -санжето беше много преди да се измислят тези магура-джии - жмела - да - страничните - и светкачите вече бяха там - да го тура на----

5

XXL

преди 10 години

Ехеееее Магура роднааа.....Балъци милиии..кви сте ми шарантутници,ако само знаете с картичките по банкоматити,Не е ли да завъртиш чантичката на баламата пред очичките..бЕгайй.Добре я е изръчкал патката *** овча ...проста,да си знае,че тарикатлъка не е за овце ;))

4

Анонимен

преди 10 години

4Не можеш да разбереш щото си балък.Ще разбереш когато попаднеш на точните хора.Иначе първи е конкретизирал "техниката".Що провинциални шарани го гризнаха през социализма ..... а и после.

3

Анонимен

преди 10 години

не мога да разбера как я е излъгал - докато тя работи с клиент, не може друг да се доближава д косата. Ако пък е побгнял с парите не става въпрос за измама а за кражба. Ако е опрял пистолет - това е обир не мога да си представя, че някой ще си излезе просот с парите, и тя ще стои и ще го гледа?

2

Атакист

преди 10 години

Човека взе парите, каза чакай малко! А никой не се сети да разпечата муцуната му от камерите и да я обяви за издирване пред обществото!

1

oop

преди 10 години

napravil i e Sanje