162

Анонимен

преди 10 години

Както казва един изтъкнат професор и то по икономия "кат не ви аресва, емигрирайте"

161

Янко

преди 10 години

До Анонимен 175Една от Божите заповеди: "НЕ ЛЪЖИ!". Злобей си, скимти си на воля, но НЕ ЛЪЖИ!

160

sis_a

преди 10 години

За първи път ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ предложението на Атака! Това трябва да влезе в сила възможно най-скоро!

159

До братя българи

преди 10 години

Драги ми сънародници Никой не вие виновен че ромите се множат като *** вината е че вие ги игнорирате още от ранна възраст още от школото първите думи които съм запомнил бяха остави го този *** тои без това няма да учи мн и как това дате да има желание дасе интегрира в бг обществото някой беше написал съидинението. Не *** трябва даде интегрират а Българите

158

Нело

преди 10 години

Тези *** да престанат само да искат.Трябва да се сложи краи на това Колко още ще живеят на наш гръб?Някои задавали си въпроса какво ще стане след годони?Тези политици мислят само за себеси.Стига вече не се издържа!!!

157

Strict

преди 10 години

За да се прекрати правенето на деца като бизнес, просто трябва да се прекратят програмите за детски надбавки. Тогава всеки ще си прави сметката предварително колко деца може да гледа. Ако някой се притеснява за прираста на населението, прекратяването на надбавките може да се комбинира с данъчни облекчения, като така в работещата част от населението остават в повече пари, с които биха могли да отгледат повече деца.

156

една

преди 10 години

А ние българите не сме ли постоянно дискриминирани в собствената ни страна ???

155

Георги Ценов

преди 10 години

"Ние считаме това предложение за противоконституционно, нарушава правата на голяма част от гражданите и дискриминира определена част от обществото"А Българите не са ли дискримирнирани, по начина по който са задължени да хранят МЪРЗЕЛИВИ, РАННО РАЗМНОЖАВАЩИ СЕ, НЕГРАМОТНИ ***!?!?!?

154

Циганина!

преди 10 години

До тъпите Българи! Вие като сте с више образование безработни ли сте? Безработни сте! И ако не знаете,за да взимам помощи съм работил 9 месеца по европрограма като метач на улици и боклукджия за 400 лв. Що българите не ходят да метат улиците и да ровят в кофите за *** и при - 18 градуса да пълнят камиона с ***? И в бюрата по труда има курсове по български език,които са много по-полезни от училището.Щото там всички са неграмотни.А пък децата са си деца.Аз Презерватив не слагам!

153

Завист!

преди 10 години

Защо завиждате хора! Раждайте и Вие по 10 деца и Вие ще Взимате помощи.Що не раждате?Всеки има Айфон,компютър и кола - общо 10 000 лв! Ама никой не ги даде тея 10 бона,за да гледа дете-за памперси,пюренце,дрешки.Българите си дават парите за коли,телефони,кръчми и простотии,но не и за деца.Какво завиждате на пенсионерите? Който се е родил първи прецаква останалите! В Арабския свят шейхове по на 60 години,които са открили петролен кладенец 40 години назад сега управляват народи и нации!!

152

Иво

преди 10 години

Ти какво си направил? Научил си се да псуваш,да прекланяш главичка сабята да не е сече,да бачкаш за малко пари и да плащаш осигуровки ,за да храниш 6 000 000 отпочиващи души? Научил си се когато ЕС кажат,че тука няма млади хора и образовани и квалифицирани да псуваш по телевизора.Научил си се да си броиш стотинките в магазина и да седиш у вас на студено ,за да пестиш? Научил си се да работиш работа,която не ти харесва и да се усмихваш лицемерно? Научил си се да изкарваш комплекси и ниска култура

151

Анонимен

преди 10 години

До СТИГА БЕНе тябва да чета, аз помня. Имаше почивни станции, барчета, ресторанти на комунистите. Влизаше се само с паспорт и партийна книжка и ако те хванат че я преотстъпваш ти я отнема. В тези барчета колата беше 25 ст. а отвън за народа беше левче. Същото беше и с ресторантите. За партийци 4 пъти по евтино. Днес като чуя партиец все едно чувам думата престъпник

150

Иво

преди 10 години

До онзи дето си позволи да ме напсува. В момента има много такива като теб,които живеят в панелката на баба си и дядо си и сменят памперси и им баят колко са велики,за да наследят панелката и да вземат някой лев от пенсиите им.Така,че мазни се на баба ти и дядо ти,пък може да ти препишат апартамента и да ти дадат 2 лв да ядеш.Но това няма да промени факта,че не са работили на времето? Щото за тея години ,в които те са работили производителността им е била ниска,некачствена и смешна!

149

До ИВо

преди 10 години

Прав си братле! Болен здрав носи.Дядо ми работеше в Козлодуй и умря от рак на 50,а баба ми на 49 от туберкулоза в тютюневия.Всички др. техни мазни набори са се пенсионирали и само са лежали в офисчето.И какво е станало с техните пари? Изяли са парите,които те са събирали за пенсията,която с лъчева болест от ядрената централа и с дъха на тютюневата фабрика са ти скапали дробовете.А на Тошето хората имат земи по морето.И ся на мястото на тези земи има хотели! А децата им мениджърчета,пичове :(

148

Бабичка

преди 10 години

До 167 Баби! Ти недей да ни мислиш,че ще мрем! Аз се пенсионирах на 55 и ся съм на 85 и вече 30 години взимам пенсия и наемче от двете панелки в Люлин.Мислиш ли ,че ще умра? Ако умра,кой ще взима пенсия? Кой ще ходи по болниците да се оплаква? Кой ще ходи да пълни количката в Кауфланда и да пълни дебелото черавце?Кой ще кара децата да седят прави в трамвая,че да седна аз? Кой ще взима наемчета на студентите? Кой ще гласува за БСП? Кой ще ходи на море за партийна сметка.Нас не мож ни уби,баби!!!!

147

Иво

преди 10 години

Гледам тука само една вярна теза има.Аз подкрепям тази теза,че има 6 000 000 ***. И стига някакви хора са обяснявали как пенсионерите били работили на времето и как *** са дискриминирани. България е Била 9 990 000,нали? и случайно тези дето са работили са умрели без да взимат пенсия! Сега 3 000 000 *** ще се пенсионират като остареят! Те работили ли са,а? А политиците и синовете им работили ли са,а? Колкото те са работили,толкова са работили и сегашните *** и пенсионери.***:)

146

hehee

преди 10 години

това предложение на атака ще покаже на цяла България,когато се гласува,кой е български политик и кой е в парламента за лапаницата.на кой му пука за народа си и кой е национален предател.лично на мен ще ми е мнооого интересно,за да разбера за себе си,коя партия да подкрепя на парламентарните избори.

145

Анонимен

преди 10 години

С атака в батака. Само турците си харесват.

144

Анонимен

преди 10 години

МИЛИ ДЕЦА НЕ НАПАДАЙТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ.ТЕ НЕ ПРЕЧАТ НА НИКОГО И ВСЕКИ ДЕН ПРЕИЗПЪЛНЯВАТ ПЛАНА ПО МРЕНЕ.

143

ДА РОБИ СТЕ!

преди 10 години

ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СТЕ РОБИ! Ние пенсионерите сме в България от 70-80 години.Всички имоти са при нас.Най-доходоносните бизнеси са при нас! Реституцията е при нас! Имаме си пари,апартаменти,партия,фирми,бизнес.Имаме си твърд електорат.3 000 000 сме!Ние преватизирахме на нищожни цени предприятията,а после си ги купихме.Ние имаме под калъфката 60 000 лв,в случай че ни се обади някой от 3 000 000 наши *** братя и поиска пари ,за да спаси някой наш роднина от затвора.Ние сме господарите,хо-хо-хо-хо!!