10

Анонимен

преди 10 години

Жалко-преди 4 години купих Сони лаптоп и не е мръднал.Един път е чистен от прах и никакви повреди.Скъп беше,но качеството си има цена.Сега да ми трябваше пак бих купил Сони.

9

Аз

преди 10 години

Накрая сигурно Sony ще се купи от китайски концерн, както стана с IBM/Lenovo, Volvo и т.н.

8

Гад

преди 10 години

Thinkpad - лаптоп на който можеш да вярваш. Дори и от ниските серии са надеждни и правени с АКЪЛ. Магнезиева рама, адекватно охлаждане, правилно позициониране на елементите ... Сега в ръцете на Lenovo, може би са с една идея по-надолу, но цялостния дизайн и качество мисля че се е запазил поне на 70-80%.

7

Анонимен

преди 10 години

"фокус върху...продуктовите изображения." -- Ама наистина ли? Или се има предвид репутацията на продуктите? С Гугъл трябва да се внимава...

6

Анонимен

преди 10 години

Много е скъп просто. А и не предлага нищо повече за цената си. И години на ред нито свалиха цената, нито го направиха по-качествен, че да си заслужава цената. Еми, пазарът диктува правилата!

5

с.

преди 10 години

Сони като цяло са големи кочини и ширпотреба,но компанията е уникална!Иновациите им са безброй,а създадените от тях формати като минидиск,елкасет,бетамакс,дат декове и касетки,уолкмен,дискмен и изобщо продукти,които станаха нарицателни и промениха индустрията!А TC-K 777 е може би най-великия касетен дек в историята!През 1983 изпреварва Накамичи Дракон в класацията на Стереоплей за best buy of the year!Така,че констатации,че са боклучава марка не са обосновани!Ще е жалко ако фалират и изчезнат!

4

Анонимен

преди 10 години

Супер, една боклучаза марка по-малко!

3

2

преди 10 години

2, И какво стана с Thinkpad ? Lenovo продължиха да правят прекрасни машини... много по-добри от тези на Сони в момента.

2

Eur0tica

преди 10 години

Какво не е наред ся с Thinkpad-a. Аз не мисля ,че има голяма разлика от преди. Специално за лаптопи Леново са си добри.Относно по темата : VAiO изостанаха с иновациите ми се струва, залагаха само на дизайн и новите им модели не бяха конкуренни

1

Анонимен

преди 10 години

КАПИТАЛИЗЪМ В ДЕИСТВИЕ.